Tak ja teda zrovna moc klidna nejsem :-D Holky,preju nam,at se nas den vydari dle nasich predstav a at mame hezke pocasi! Budu se tesit na vase fotecky!
U nás bylo taky všechno super, počasí nádherné a všechno bylo podle našich představ :-) Jinak už jsem dala i pár foteček do svatebního alba, tak kukněte ;-)
Ahojky :) Tak máme svatbu úspěšně za sebou :) Všem moc gratuluji a doufám, že měli svatbu takovou jakou jí chtěli mít :) My jí měli snad ještě lepší než jsem doufala. Jen to horko bylo dost náročné :-S
Ale zvládli jsme to. Jen my začíná být líto, že už je to za námi...
@misulka009 Bylo to nádherné. A každým dnem mám ze svatby lepší pocit. A hrozně se mi líbí říkat "manžel".
Jediné co mi dělá problém je vzpomenout si, že už mám jiné příjmení, hlavně když zvedám telefon nebo se někam podepisuju :-D
Ahojky nevěstinky. Tak jak se vám daří po svatbě? Už jsem si konečně zvykla na nové příjmení :) I do telefonu i podpisem dávám už 90 % svoje nové :)
Taky se pomalu chystáme na svatební cestu. Máme v polovině srpna vyrazit na pár dní na Moravu a pak na Slovensko k Seněckým jezerům :)