@hanickaa.d mě dělají koláčky kolegyně z práce..talže jen za materiál...a minizákusky kupuju u nás v Tiefembachovi..mají tam takový lehký(vypadají krásně) a cena za kus je 5,- ...jinak něco možná napečou ještě kamarádky....ale třeba tam kde si nechávám dělat dost vyjde kili na 330(přibližně) :-)
Ahojky, tak mi nakonec taky pozměnili objednávku na zákusky. Měli jsme jich objednaných přes 300, dáme to na polovinu. Bude tam 6 kilo koláčků a ještě nějaké cukroví a ty zákusky jsou docela veliké, takže se bojím aby něco nezbylo...
:@panaacik Ahojky :) máme opravdu krásné datum :) Původně jsem chtěla 11.6. 2011, ale bylo plno. A tak jsem si vzala mé dvě šťastné číslice a bylo naše datum :)
Přípravy jsou naštěstí u konce. Jen ještě musím objednat kytky, ale to je jedna návštěva květinářství :) Příští týden si jdu pro šaty a už teď si to uživám. Nechala jsem si udělat na zkoušku melírek, vypadá to dobře, takže bude i na svatbu. Už jsem si nechala udělat nehtíky, abych si na ně hezky zvykla a pořád mám dost času vymyslet co na ně. No fakt teď už si to jen užívám. Zatím žádné nervíky :-)
Ahoj,já budu mít svatbu také 9.7.2011 v klášteře ve Vrchlabí...a začínám mít depku z fotoblogů,jak to některé mají do detailů promyšlené a nachystané :-N
@mkucerka Ahojky, neboj budeš mít taky. já si říkala, že to nebudu přehánět a už jsem toho nakoupila asi za 5 000.. ]-(
Ale už jsem vydržela 14 dní nic neobjednávat, protože vím, že polovinu toho ani snad nepoužiju ;-(
Ahojky :) Tak už se nám to sakra krátí :) Jak jste na tom s přípravama? Já už mám snad vše :-) Tak už si jen užívám čekání. Ale je to nějaké nekonečné ]-(
Já naposled v pátek řeším kytky.. Paní v květinářství řekla, že 14 dní předem.. Což mě v rámci svatebních příprav velmi potěšilo..:) Mi to totiž na rozdíl od ostatních věcí přišlo vyloženě normální... :-D Ještě si budem volat na seznam hudby a šlus.. Minulé úterý jsem byla na zkoušce šatů a za týden jdu na zkoušku účesu a líčení..
@radus2011@hancazelinka ja mam pocit, ze uz by sme mali mat tiez vsetko...tak dufam, ze to klapne. Len ma uz chyta nervozita...bola by som aasi najradsej, keby uz bolo po svadbe :-)
@hancazelinka no tak ja som tiez nervacila aj v praci aj v predsvadobnych pripravach.....tak som si povedala, ze uz toho bolo dost, ale nervozity sa zbavit akosi neviem :)
Skoro pozdě ale přeci jen se k vám přidávám ;) za 14 dnů touhle dobou nebudu moct samou nervozitou usnout ;) a myslím, že na tom budeme všechny stejně.
Vdávám se 9. ve 13,00 na zámku v Lužanech u Přeštic :-)
@misulka009 vítám tě mezi námi :)
Já jsem zatím celkem v klidu, ale s nervozitou počítám ten poslední týden před svatbou. Kdy se vše bude dodělávat a vše bude finišovat.
V něděli si jdu pro šaty, a ještě musím dodělat tombolu a jmenovky. A jinak máme snad vše :)
Já zjistila, že ženich je nervnější než já.. :-D Aby se vše stíhalo, takže pronesl, že na místo srazu dojede prostě už v 9 (Z Brna do Olomouce) a hotovo.. :-D Takže ženicha zjevně mít budu.. :-D
@radus2011 Děkuji za přivítání ;) já jmenovky ke stolu dělala včera večer, povedly se, mám je v albu :-)
@hancazelinka I můj přítel je docela nervozní, jen to nechce přiznat ;) a kytky super! my dáváme za kytky pro nevěstu, svědkyni, družičku, maminky a výzdobu na auto plus na obřad a na hostinu 5 tis a to jsem si ještě říkala, jak jsme to chytli levně :D
@misulka009@hancazelinka
Ten můj dělá hérečku, že nervózní není, ale taky jistě je. Já jsem dneska měla dělat jmenovky, ale jsem dneska nějaká líná. 8-)
Ahojky, přidávám se holky k vám, jestli mě mezi sebe vezmete :-) Taky se s přítelem bereme 9.7. a to ve 12h na Slezskoostravském hradě v Ostravě :-) Doufám, že bude opravdu krásné počasí, abysme měli i pěkné fotečky venku. No a už začínáme být pěkně nervózní :-N
@hanickaa.d Kytky máme z květinářství, co je vedle Drápala.. jsou tam moc milí a ochotní.. Mám růže, oranžovo-žluté + malé růžičky.. Nejsem typ na nějaké velké zdobení, takže i kytka je velmi jednoduchá..
Hihi, holky já už blbnu z té svatby :-D Já se vám tady představuju už podruhé :-D Myslela jsem, že jsem předtím psala do klubíku červenec 2011 a tady ne, tak koukám, že už mi solidně hrabe :-D
@hanickaa.d Nu já bych brala klidně i o pár stupňů méně, ale lepší, než aby pršelo ;)
@pusi25 Nervozita musí být, taky začínám :DDD ale malá (18 m.) mi moc nenechá se tomu věnovat :-)
Když se tu holky bavíte o těch kytičkách ;) máte všechny růžičky? Jsem jen já exot??? Já mám totiž karafiáty :-D