No mám se dobře, těším se na svatební cestu, která se posunula až na září/říjen kvůli práci manži a jinak nic moc nového ;-)
A co ty? Už obkoukáváš Koníka???? :-D
Jéééé,tak dlouho,já myslela,že mín..to je teda něco....
O pul 9 začínám v práci...dneska končím brzo,tj v 18.00,pak jedeme na zábavu.Budeme tam tak do půlnoci,protože zítra jdu líčit nevěstu,tak jsem zvědavá,,je to venku,snad nebude pršet a zima.Vůbec nevím co na sebe.
Včera jsem si po 7 letech nevzala antikoncepci,tak čekám jak to se mnou zamává..hlavně budu muset do lékárny jít asi koupit nějaké místní ochrany:) Je prej nějaký gel či co,který má dobrou účinnos..uvidím:)
Tak ty máš ted vlastně prázdniny..to máš fajn,ale zase na druhou stranu se člověk asi začne nudit,co,mně stačí 14 dní dovolené a už se těším do práce.Dnes to vypadá na pěkné počasí,tak si ten den užij!
Ahoj Maci, prázdniny? No taky se to tak dá nazvat,když jsi registrovaná na ÚP :-N Ale já hrozně moc chci do práce!! |-| Pomáhám zatím našim v restauraci a sháním a sháním..
Jak dopadla zábava? My byli včera na oslavě, tak jsme se taky pěikně pobavili... ;-)
A kdy byste chtěli to mimi?
Ahoj, zábava byla fajn,jen jsem byla strašně unavená,ani tancovat jsem nešla. Dnes bylo zase posvácení,tak jsme jeli k manželově babičce,tam se vždy rodina sejde.Dostali jsme od strejdy svatební video,tak jsme ho ted skoukli,opravdu jsme se mooooc nasmáli.Člověk si některých věcí nevšimne a v tom napětí to pak zapomene.
Na miminku bychom chtěli pracovat nejdřív za půl roku, v červnu kolegyni končí mateřská,tak abych se těk nějak trefila a neměla nervy co a jak a kdo se o mé klientky postará.
Neboj, práci určo najdeš..chce to čas:)
Ahojte rošťandy :-) .... umřelo to umřelo... Tak to máme za sebou :-) :-) :-)
Mělo by to trvat tři dny.. Na mě to bylo moc krátký a do toho máme tolik práce, že jsme si to ani nestihli uvědomit.... škoda... euforie splynula s prací.... Doufám že lafemme přihodí taky nějaký fotečky do klubu...
Jinak děkuji za cenné rady před svatbou...
Mějte se... pá pá pá
Haniško,byla jsi moc krásná!! Nám to taky tak uteklo a i když svatba byl náš nejkrásnější den v životě, tak jsme byli rádi,že je to za námi a bude klídek:)
Děkuji, za ten rok strávený ve tvé společnosti a taky děkuji za rady a tipy:)
Přeji krásný život...papa
Ahooooj, holky jak žijete? :-) Co je u vás nového? :-)
My jsme ještě nebyli ani na svatební cestě, pořád se to odkládá kvůli práci drahého ]-( , tak to vidím, že pojedem nejdřív na jaře :-N Ale jinak super, muž poslouchá :-D , máme se rádi, takže tak... ;-)
Mějte se, kočky a jak budete mít chviličku, napište ;-) Papa