Svatební den v srpnu 2009. Kdo má ještě toto datum?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, má někdo datum 1. srpna 2009? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych šla spíš do té bílé kravaty....zkuste teda nějakou vzorovanou bílou...třeba aby tam bylo trochu černé z košile a trochu barvy z obleku..aby to sjednotila a tak nerazila..no,ono se to radí:))
Odpovědět
diky macinko . taky zajimavy napad..... zkusime jeste tu kravatu poresit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://cgi.ebay.com/Carbunty-Silk-Tie...
Odpovědět
Profilova fotka
http://cgi.ebay.com/B-Boss-Designer-H...
Odpovědět
Profilova fotka
Je to těžký..proto mám černobílého ženicha:))
Odpovědět
ta druha je krasna :) asi jeste prolezu kravatacky obchody :-) kde me se libi ta bila protoze to neni klasicka kravata ale nejaka ta ozdobna.
Odpovědět
Ahojte Kočenky, to nám to pěkně utíká....už to máme za pár.... Jak to jde u Vás Šelmi? Jak to dopadlo s Kaplanem? My za nám jdem dnes poprvé, tak jsem z toho nervozní. Jdu úplně za cizím, tak jsem z toho jak na jehlách. Večer jedu do Itálie pro zboží a vrátím se až ve čtvrtek, takže zase nic celý týden nevyřídím... :-( Oznámení jsem jestle všude nerozdala, ale těm co už jsem je rozdala to vyloženě bodlo. Už si plánovali dovolenou, a taky práci a tak, takže jsem to prý stihla na poslední chvíli, jinak už by si to těžko mohli zařídit... Tak uvidíme..Posílam pusinky a hlavně v klidu... ;-)
Odpovědět
my mame fotky ale neni cas nad nima sednout a domluvit se kery dame na oznamko :-( to je des. pritel pry nema cas muj dopis dat kaplanovi s tema argumentama takze mu proste napisu mail...ma ho na internetu. musime uz s tim oznamenim neco delat :-( italii zavidim, budes se i mirne rekreovat? ja zitra frcim do patku do celadne takze taky mirne rekreovani.
Odpovědět
jo jo rekreace... není co závidět... kéž by rekreovat... celou noc řídit, pak naložit dodávku asi na třech místech, v tom děsivém italském horku a pak celou noc cesta zpět... :-( Rekreace mě nečeká.... Naposledy jsem Italské moře viděla před třemi lety...není čas :-( No to Ti nezávidím, taky se to te%d snažím nějak urychlit, nerada bych něco řešila na poslední chvíli... je to děs....uvidíme jak to dopadne... Začínám mít asi deprese, už se mi i zdálo, že jsme nedojeli do Slavkova na hostinu kvůli nějaké havárce.... dnes se mi zase zdálo, že měl ženich přes dvě hodiny spoždění, takže jsme nestihli obřad, no samé lepší... asi už šílím...Tak to pošli mejlem ať to máš z krku. My vyrážíme za kaplanem... tak zatím pá pá pá :-)
Odpovědět
memu zlaticku se dnes zdalo ze jsem urazila vrsek zasnubniho prstynku s diamantem....byl z toho chudak rano nejakej preslej....jinak mail pro kaplana uz je v odeslane poste..... tak aspon neco sem dnes pro to udelala. tak at vam to sezeni s kaplanem vyjde.... a vylet do italie uz ti nezavidim...jak to zvladas jet tak daleko??? nechapu..stridas se v rizeni?
Odpovědět
ahojky tak už jsem zpět... kaplan super... za půl hodinky jsme jeli domů. Vyplnil s námi žádost o církevní sňatek, jen k tomu musím přiložit potvrzení o křtech... Příští týden jdeme na matriku pro povolení k sňatku a pak mu to zaneseme a budeme se připravovat na menželský slib. Prý by jsme se ho měli naučit zpaměti.. Tak to bude pro mého přítele docela oříšek...To prý kaplan plánuje tak na půl hodinky. pak ještě dvě schůzky po půl hodince, něco o manželství a desatero přikázání v manželství... a hotovo.. Pak jen schůzka praktická.. jako co kde a jak a hotovo.. Takže když nepočítám co kde a jak, to dnešní vyplnění formuláře. Tak jen tři schůzky po půl hoďce. Je super , milej, mladej, normální jako my všichni mladí a dá se s ním mluvit... Takže super...Docela se mi ulevilo. Já myslela, že tam budeme muset chodit každý týden až do svatby... a nic... tak zlom vaz,,, ať ten tvůj mejlík vyjde bez komplikací... Jinak jo, střídáme se s přítelem... někdy se ale jednomu chce spát moc, tak se ani nevystřídáme... jak se zadaří...ale dá se to... jsou z toho penízky... tak to tak nebolí :-D Měj se pěkně... pá pá pá
Odpovědět
Ahoj holky, dneska v noci se mi zdál o svatbě sen, docela hroznej - nic se nepovedlo, skoro nikdo nepřišel, zapomněli jsme se vyfotit atd. Tak doufám, že mám vybráno a pak už bude všechno OK :-)
Odpovědět
Článek se načítá
je je, to si jen myslíš,,,,, katyne...čím víc se to blíží a začínám ladit detaily, tím víc mám pocit že jsem na něco zapoměla a sny mi probíhají hlavou hrozitánský každou noc... Jestli tohle budu trpět ještě tři měsíce, tak se asi do svatby ze mě stane alkoholik :-D Ale kamarádka se vdávala loni v září. Měsíc před svatbou jí vybuchla kapela, pak druhá a až na potřetí sehnali těsně před svatbou. Kadečnice zaspala a nebyla k sehnání...tak na poslední chvíli ráno v 9:15utíkali k místní kadeřnici ve vesnici a tA JI NERYCHLO ČESALA...Naštěstí je šikovná a super, tak to zvládla na poprvé rychle a bez zkoušek... štěstí bylo, že zrovna byla doma...Tak ráno docela proplakala s lahví bechera v ruce, ale nakonec vše dopadlo na jedničku. Říkala, že kdyby se vdávala znovu, tak si to užije mnohem víc, že si člověk dělá zbytené nervy. Tak se tím snažím řídit, ale nějak mi to nejde... uvidíme...
Odpovědět
Ahoj holky, já už začínám mít taky trochu depky...A nejvíc, když se podívám na metřík co mám v albu... :-S Za pár dní už tam bude 2 na začátku :-o hag : s tou kadeřnicí mě nestraš.... ;-( To je taky moje noční můra :-N Nejhorší na tom je, že skoro stejnou příhodu jsem slyšela už od více lidí =-)
Odpovědět
Ahojda holky tak já sem na tom podobně s tím že kadeřnice snad nebouchne a oslava bude probíhat na zahradě u sestry takže to má v režiji ona jinak mám nervičky taky na pochodu jěště nemáme pořád adresy lidí kterým posíláme oznamko a pozvánky :-D
Odpovědět
Ja mam taky nocni mury i pritel.... vikend by byl krasnej kdybychom oba nechytali depky ze vseho . vsechno nam vadilo... no fakt by to byl uzasnej vikend kdyby tak blbe nekoncil...ale nastesti jsme si to vecer vyrikali (nesmim byt tak hodna ale vetsi mrcha :-p ) navic me zvyseni hlasu rozbreci ale jak to natrenovat abych misto breku byla jeste vetsi mrcha? Potrebovala bych trening ]-( . Jinak s kaplanem jsem prohodila 2 maily a ze se bude snazit to domluvit na arcibiskupstvi v Olomouci. Brnensky arcibiskup tohle automaticky pry smete ze stolu. S olomouckym jeste nevi. Kazdopadne pritel mi rekl ze do kostela jit nechce, ze chce byt proste venku a ja to respektuju...i ja chci venku... starosti kupa. Moc se dnes neusmivam teda :-(
Odpovědět
selmi : a depky jako okolo svatby nebo obecně? No my jsme v sobotu vybrali zlatnictví kde si necháme vyrobit prstýnky a moc mile nás překvapila cena ;-) Tak jsem rádi a udělají nám to podle vlastního obrázku...Bez příplatku.No a já objednávám bižu, tak jsem zvědavá, jaká bude ve skutečnosti =-)
Odpovědět
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... Holky, mrkněte, krásné album x-)
Odpovědět
nadherny, nadherny, super fotky!!!! Depky obecne... ted me to bere ale zas budu velka silna holka :-)
Odpovědět
Nevěsta je strašně něžňoučká..taková princezna, že? Romantika x-) Depky zažeň, nemá to cenu :-S
Odpovědět
No to je hotova princezna....obema to tam moc slusi :-) uz je lip neboj :-) aspon me :-)
Odpovědět
To je dobře :-)
Odpovědět
ale mohlo by byt lip :-)
Odpovědět
Ahojte... já to pomalu ale jistě začínám házet za hlavu... už toho mám dost. Ještě dnesk valím za jednou kameramankou, doufám že to klapne...a ty nervičky? My jsme si už taky začali vyměňovat názory... Ale né kolem svatby... spíš jsme z té svatby jen podráždění...a měníme si názory o koupi domu či pozemku. Asi je toho moc najednou, tak nevíme co dřív a pak si moc často měníme názory... šelmičko tak to já to mám dobré.. já nebrečím... ale útočím.. snesu docela hodně... :-D Tak doufám, že Vám to s tím obřadem vyjde... nechápu o co jim jde.. Jestli venku, nebo vevnitř....
Odpovědět
maji strach aby to tak nechtel kazdej...jsou to paka...kdyz to neklapne tak se musim smirit s obycejnym zastupicem.... prstynky porad nikde...zaciname to rozcilovat. cely me to stve :-) chci mit tyhle dve veci z krku a nedari se.... tak se Hani zeptej toho svyho kneze priste proc to nechteji delat venku?
Odpovědět
ozval se mi kaplan...potrebuje pro zadost na arcibiskupstvi nase data krtu a kde jsme byli pokrteni.... to jsem zvedava jak to zjistim u pritele :-( hag - taky jsi to potrebovala pro cirkevni snatek?
Odpovědět
Ahojky, jo jo, on nám vypsla žádost. Teď k té žádosti musím přiložit potvrzení o křtu. Tak musím na farnosti v Hodoníne si nechat vyhledat podle jmen to potvrzení. U mě je to jasné. Já jsem byla pokřtěná nedávno, ale u přítele to bude horší...ten byl křtěný na jiné příjmení než má teď. Tak snad to najdou. Pak obě ty potvrzení o křtu musím dodat kaplanovi, společně s povolením k sňatku z matriky. Takže musím ještě na matriku, tak to podepsat, oni tam dají štempl a je to hotovo. Na matriku musíš s rodnýma listama. Takže si zjisti kde přítele křtli. Tam by to měli mít zapsané a vystavit Ti potvrzení. Držím palce... A ten sňatek venku nevím proč. Mě kaplan říkal, že jako kostel je Boží chrám, tak že by to mělo být tam, jako že u oltáře a tak. Prý to neradi povolují i v kapli. Na to jsem dojela já. Chtěli jsme kapli a nakonec jsme stejně museli do kostela. Ani jsem nezkoušela o to žádat. Rovnou jsem to vzdala, když mi kaplan řekl, jaké mám naděje na povolení. Takřka nulové.. :-( Tak doufám že to vyjde a rychle budeš znát odpověď. Klidně můžete skočit na matriku. Od prvního května už můžeš mít povolení z matriky. Protože nesmí být starší tří měsíců. Tak ať to máš z krku... Držím palce... Pá Hanka
Odpovědět
papiry z matriky mame, mame nachystane rodne listy ze tam skocime ale az budeme znad odpoved na tu svatbu venku.... jezis to je cely slozity...to by se jeden posr..... fakt vubec nechapu ze z toho delaji takovy halo a nechteji povolovat ani kapli? to uz je mazec....
Odpovědět
to jo, proto jsem to hned vzdala. Obdivuju Tě, že do toho všeho to ještě řešíš. O to víc by jste si zasloužili, aby to vyšlo...Držím palce..
Odpovědět
diky - uvidime, urcite dam vedet jak to vsechno probiha a hlavne jak to dopadlo :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?