Nijak...zatím koukám po šatkách tady na Beremku. Zkoušet půjdu asi po Novém roce. Hrozně se mi líbí Levante-Pronovias, ale nevím o tom, že by je tady v Ostravě někde měli.. :-| Tak uvidíme, jaké nakonec vyberu. Jediné, o co se snažím, je tolik večer nejíst, ať nějaké zapnu :-p :-D
No čááááu!!!
Jak to můžeš vědět? Jak vidím ty modelky v šatech tak si říkám, že to snad ani není na normální lidi :-S Mac, dívala ses na šaty Maggie Sottero.com? Já jsem z nich úplně unešena... x-) :-. x-)
Já jsem momentálně na účtě vybraná,takže počkám na příští výplatu..musela jsem platit plno peněz kvůli bytu,nechávám si stavět a udaná cena nikdy není konečná....takže škudlím co se dá,už aby to bylo za mnou a byt byl pronajatý...
No,my to máme na vesnici v jídelně,takže nejsem si jistá,jestli mi nedají nějaký škaredy od masa:)) Jídelna je krásná nová s klenbou,taková historická..aby sis nemyslela,že bude vypadat jak závodní:))Hlavně jídlo bude levnější a domácké. 200kč mě nezabije při té sumě:)Nepůjdu jednou na kafe:)
Dnes jsem se informovala na naši cimbálovku,děti by nám zazpívaly tak za 2000,tak to asi vezmem...bylo by to jako zábava pro hosty cca 2 hodky,kdy my se půjdem ven fotit.....lepší než nějaké svatební noviny či co....nějak se mi ty kravinky nelíbí a cena taky děs na to,že žádný zážitek z toho není...
Jé, to bych se přišla podívat i já :-D Tak to jo, já jsem myslela, že to budete mít v restauraci a tam většinou inventář mají .. ;-) Tak mě se svatební noviny docela líbí..Zvažuji, že je vyrobím. Nikdo v rodině nic podobného neměl. A někde jsem tady četla, že nějaká nevěsta udělala takové promítání prezentace v powerpointu a bylo tam, jak plyne čas, od svatby rodičů, přes dětství až po současnost. Taky supr nápad. Jen kde vzít promítací plátno.. :-|
Myslím,že na prostěradlo by to šlo:))Jako malí jsme promítali na zed a bylo to taky vidět...prostěradlo to jistí:))Ale ta promítačka supr:)Noviny osobně udělaný podle vkusu by taky šly...ale ty co se prodávají...ty mě nejak nenadchly.
Ony se i prodávají???To nevím..Já myslela, že si je každá nevěsta vyrábí sama.. =-) A u té promítačky myslím, že by to byla sranda, ne? Když si představím mé a drahého rodiče zamlada :-D :-D :-D
Dnes jsem zaplatila sadu na dort a ten stojan na dort jsem nevyhrála...byla tam tlačenka-21 příhozů.Se nebudu s nikým handrkovat:)Jinak teda pěkný večer!pa
Jé, ahoj holky..vítám novou srpnovku!!! ;-)
ivma : Vůbec se neděs..Aspoň ti z toho tady bude šibat kratší čas :-D A máme ještě 9 měsíců a několik dní takže klíííííd :-) Všechno se zvládne levou zadní ;-)