Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Kauculka,my se s přítelem taky snažíme a dlouhooo,ale zatim nic :-( ale na druhou stranu,když se to do svatby nepodaří,tak se tam budu moct pěkně rozšoupnout :-D :-D :-D
Jinak mě bude měsíc po svatbě 29,baba stará ]-( :-D
Tak vy už na to máte čas koukám :) Kamarádka se taky hodně dlouho snažili o mimi nešlo jim to a jakmile začli myslet na starosti kolem svatby - ejhle, hnedle otěhotněla :-D
Jojo sorbonek to je starej inventář baba s koštětem :-D :-D :-D :-D :-D
a Kauculka zas pískle mladý :-D :-D :-D :-D
Ne si dělám srandu:-)No já si taky myslím že by se snad mohlo zadařit už:-)moooc bych si to přála ale když se to nepodaří do svatby budu taky ráda alepson si tu svatbičku poooořádně užiju:-)
Tak jasný, že jo :) Třeba Ti bude v těhotenství špatně a to byste si holky potom moc nezžily 8-)
Jdu na bus za chvilej, dneska snad už kmonečně jedem na tu KAčinu s žádostí o uzavření manželství, tak na mě myslete - ať nezabiju Jirku, to v prvé řadě a za druhý, ať je to naše datum ejště rezervované, nerada bych vymýšlela jiné :-N No, snad ne.. Tak zatímka x-)
Ahojte kočky! No já se chci vejít do svatebních šatů a až mě do nich budou šněrovat, tak mi musí hezky zmáčknout špeky, tak tam přece nebudu utlačovat nějakého prcka! ;-) Takže odpověď zní ne, ještě nic neplánujem. Ale je mi 28,v červnu 29 (sáákriš toto frčí, taky skoro rychlostí kosmického koštětě:-D) takže taky pomalu začne tik tak hodiny :-N
Kočky snaživky - sorbon, sandu, kuřátko - znáte metod doktora Jonáše? Trochu jsem se o to zajímala, je to zajímavá možnost zvýšit si šance na bejbátko ;-) Vypočítá vám to plodné dny, pohlaví dítěte i riziko genet. nemocí. Funguje to údajně na cca 80%. Tak se kdyžtak trošku poinformujte. Já tomu věřím :-)
Kauculko, držím palečky, ať jsou prstýnky úúúžasný!!! Jinak co se týče těch růžových ubrousků, je to z brna, SAHM GASTRO, ale mrkni na jejich web, mají víc poboček...
Jojo a ty moje botičky v albíčku - to je ten typ, co by se mi asi nejvíc hodil - neboli profi taneční boty. Já totiž když začnu pařit, "protančím boty", proto je už tak dloho vybírám a furt váhám. Já su schopná tančit celou noc! :-D :-D :-D
Tak buď si zajdeš k nějakému fundovanému astrologovi, např. Ing. Stříbný na Pze 1. Doporučuju ;-) a přikládám bližší info, snad je admin nesmaže:
Psychiatr MUDr. Eugen Jonáš se už při studíích začal zajímat o astrologii, tehdy přehlíženou a zatracovanou. Objevil mnohé, co již bylo známo našim předkům, k tomu přiřadil své vlastní poznatky a stal se člověkem, který dokáže vypočítat plodné a neplodné dny ženy tak, aby počala zdravé dítě, a pokud možno si navíc mohla vybrat i jeho pohlaví. V roce 1956 objevil zákony přirozené regulace početí tím, že zjistil přesný vliv Měsíce na dobu plodnosti ženy a také na vývoj plodu mužského nebo ženského pohlaví. Toužil předejít nechtěným těhotenstvím a docílil i další možnosti.
Gynekologové určují plodné a neplodné dny podle menstruace. Doktor Jonáš vychází ze spojení ženy s Měsícem. Dokazuje, že žena může otěhotnět především tehdy, nachází-li se Slunce a Měsíc v takovém postavení, v jakém byly ve chvíli jejího narození. Stejná měsíční fáze se opakuje pravidelně každých 29 až 30 dní a většinou se nekryje s menstruačním cyklem. Časem se tyto dva cykly rozcházejí o několik dní a za určitou dobu se opět sejdou. Optimální plodnost pak nastává, jsou-li souhlasné.
Určoval tedy plodné dny, neplodné dny jako přirozenou antikoncepci, zjišťoval, kdy počít chlapce a kdy děvče, a ženám, které měly problémy a jejichž těhotenství až dosud neskončilo šťastně, určoval takový termín, aby bylo počato opravdu životaschopné dítě. Až do padesáti let byl svobodným mládencem. Pak se oženil a měl deset dětí, všechny předem vypočítané.
Žena, která si chce dát určit výpočet plodných a neplodných dní, musí znát přesně místo, datum a hodinu svého narození. Jonášovu metodu dnes používá většina astrologů, u kterých je možnost si výpočty objednat. Hezky zpracované informace a kontakt na pana astrologa je zde www.stribrny.cz/strib.clanek.php?cl… a zde www.stribrny.cz/strib.clanek.php?cl…
Pokud umíte anglicky, tak plodné dny podle Jonášovy metody si můžete spočítat za pár sekund a zdarma na této webové stránce lunarium.co.uk/jonas.php
Nikomu to necpu, ale já tomu věřím. Podívejte se na net a většina ženských tam píše samé pozitivní reakce na tuto metodu, to už nemůže být náhoda! :-) A nebo taky si kupte cosi v lékárně na určování ovulace, myslím teploměr? ty jo, ale nevím co to je, já jsem trouba, ale kámoška to má, můžu se zeptat ;-)
Já jsem zde, akorát jsem dorazila z práce. 10 hodin dnes mám....to jen abych se mohla další dny víc flákat...
Článek jsem taky viděla... Kaučuláčku, jak dlouho trvaly ty prstýnky od objednání?
Já čuměla, když mi dneska ta sms přišla.. No, stejně je budeme vyzvedávat až za měsíc, nejsou money na doplatek 5 000,-. Teda jsou, ale potřeba jinde, že jo :-D
No, my hlavně nemáme ještě oblek, a páníček se jaxi nechystá někam nakupovat v nejbližš době ]-( Asi ho bude muset zpacifikovat jeho mamča :-D - vždycky mě pomůže ;-)