Svatební den 26.6.2009. Taky jste si ho vybrali?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby? Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
haha, já jsem ty prsa totiž "nahonila nahoru" na těh fotkách. No ony jsou ty šaty o dost menší, proto jsem v nich narvaná, že sotva dýchám.... Bůhví jestli bych v nich neomdlela :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No, já jsem ty moje koupila hrozně levně, fakticky a kdyžtak je prodám, s tím se smířím bez problémů. Já teď momentálně si fakt říkám, že v nich nejsem prostě princezna, spíš "hraběnka". Myslím, že bych si to jednou zpětně vyčítala. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak na to pozor Dudu ...fakt hodně důležité je aby ses v nich cítila jako princezna ale hlavně aby jsi si to později nevyčítala..ty jo dudu ty si stejná jak já :-D :-D přesně to si říkám i já :-D :-D no jestli ti sou kapičku fest tak bud v klidu pani v salonu mi říkala budte v klidu v den svatby vám budou akorát...každá nevěsta nervama do svatby zhubne :-D :-D :-D :-D Jinak mi jsme dnes jeli koupit příteli botky k obleku ale bohužel neměli jeho velikost:-(ach jo:-(navíc se mu ani moc nelíbily:-(no a pak jsme jeli na véču s našími známými abychom jim předali svatební oznámení:-)sem pěkně přežraná že musím počkat až mi slehne abych mohla jít spát :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hele Dudu zítra na Evropský teda kousek od evropský otvírají ve 14:00hod kamený svatební obchůdek budou mít slevy a ještě návštěvník dostane dárek:-)))asi tam pojedu :-))))nechceš jet taky?:-) :-D :-D Odkud vlastně si? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, vy už jste předali svatebko??? Já ho mám nachystané už taky dlouho, ale teď zas nevím, asi ho teda dáme jiným písmem na jiný papír, když údajně vypadá jak parte, achjo - změna šatů, změna oznamka, hlavně že neměním ženicha! :-D :-D :-D Jo botky pro ženicha, to je náhodou supr, že už to organizujete! A nedají se třeba jen půjčit v salonu? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ha? No su ze Zlína, ale teď jsem pražanda :-) Že by??? Jak ses to dozvěděla? Máš adresu? To jo, třeba bychom to mohly spáchat! A co tam jdeš shánět ty, sandulko?
Odpovědět
Profilova fotka
Asi dají se vypůjčit ale můj manža teda skoro manža je děsná cíťa a asi by si na sebeb boty po někom nevzal:-(je to škoda protože by to bylo vyřešené protože botky který koupíme stejně nosit nebude:-(on je spíš na tenisky:-)Já bych to oznámko nechala je hezký hele a navíc to oznámko není tak důležité bez tak ho každej někam založí nebo v nejhorším případě zahodí:-)já jsem si to oznámko tvořila sama a přítel furt kybicoval že si ho objednáme že to mé je křivé jako blbě ustřižené:-(ale pak sem si řekla a co...at každý vidí že jsem ho tvořila sama dyt to je na tom to hezký :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
máš recht s tím oznamkem, v tom je to právě hezký, že je to dělané s láskou a trpělivostí a sebezapřením a bůhví čím ještě! Objednané může být sice dokonalejší, ale vlastní výroba je zkrátka nedocenitelná! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, ty jsi toho musela teda sníst pěknou porcičku, jestli ještě o 3/4 na 1 trávíš, hi :-D :-D hi!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Aha no já jsem kousek od Prahy ale autem jsem v Praze coby dup:-)No mají tam všechno od podvazků kabelek dekorace až po drobnosti:-)Já tam chci kvůli vyzelínu mají ho tam levný a taky kvuli podvazku a okvětní lístky potřebuju na focení:-)Adresa je: V Středu 17, Praha 6 - Vokovice a adresa web: http://www.vltava2000.cz/svatebniobch...
Odpovědět
Profilova fotka
No to jo:-)dala jsem si kuřecí s broskví a brambůrek no amůj velký hřích...sladké...no neodolala jsem a dala si ještě velký zmrzlinový pohár:-)mnam
Odpovědět
Profilova fotka
dudu co je s Kauculkou?dlouho tu nebyla....asi se pilně sostředí na přípravy aby nás předběhla:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Aha, teď jsem na to mrkla - oni neprodávají svatební šaty, ale jen doplňky... Tak to asi ne... Já to mam hodinu jízdy a teď mě doplňky tolik neberou - protože ještě nevím, jaké doplňky pro nevěstu - kabelku, botky, šperky, ...mám shánět, když nemám ty šaty no a co se týče dekorací, tak viz moje albíčko, už mám relatovně vystaráno o většinu věcí:) No já hlavně spoléhám na svatební veletrh v sobotu - tam určitě mířím! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že má ten kurz malování a taky jela k tomu panu zlatníkovi Kouřilovi z Brna. Jsem zvědavá, jaké bude mít novinky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To jo na ten veletrh se taky těším:-)taky pojedete vlastně v sobotu na Valentýnka vid? :-D mi pak zajdem na véču po tom veletrhu ale když si jí představím tak je mi ještě ted blbě...no je fakt že ty máš doplnkůhafo :-D :-D :-D ty už nic nekupuj nebo se ti to na stůl ani nevejde :-D :-D :-D ale závidím ti ty dekorace jsou většinou to nejtěžší :-) No jo vlastně ona má to malování:-)já se blbá sem to zapoměla :-D :-D :-D To je tím nacpaným břichem :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a včera sem si koupila polštářek na prstýnky a příčesek krásnej:-)
Odpovědět
Profilova fotka
No to já jsem taky zvědavá určo nás zas mile překvapí jako s šatkami ty jsou moc krásný a moc jí slušj:-)ach jo mě připadá že všechny tu jste krásný v těch šatičkách a já sem s těmi mými nekde hooodně daleko za vámi :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no to teda nejsi!!! jsou suprové!!! Já vím přesně co Ti vadí - že se nemůžeš rozdvojit, teda nejlépe rozdvacetit :-) , abys mohla obléknout všechny ty krásné šaty, co jsou všude kolem nás!!!! :-) Jojo, tržní ekonomika se svojí nabídkou, to je někdy náročné, hihi. Vždyť já se v tom sama plácám, v těch nepřeberných možnostech. :-) Asi už půjdu do postele, jsem hotofson....Takže nankoce příčesek místo prodlužování??? Pokecáme zítra, ju? Hodně štěstí v obchůdku a napiš, cos pořídila!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo přesně tak dudu nejradši bych se rozdvacetila :-D :-D :-D :-D :-D Jojo zítra pokecáme a děkuju:-)Dobrou noc a hezké sny o svatbičce :-D :-D
Odpovědět
Ahoj holky, jsem tu dlouho nebyla, jak ste pokročili v přípravách? My sme se shodli na prstýnkách, mám je v albu, ale ještě počkáme na veletrh a když tam byste tam nějaké rovnou koupili
Odpovědět
sandule, kde máš fotku? =-) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky:-)no fotečku nemám:-(musím jí zmenšit já vím sem ostuda:-)ty jedeě taky na svatební veletrh?mi taky a Dudu taky:-) No já sem ted přijela z jednoho svatebního obchůdku co dnes otevírali:-)koupila jsem si podvazek vyzelín na auta jako výzdobu pak takové hezké vě srdce na auto:-)a špendlíky na vývazky a okvětní lístky no řádila sem:-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky sandu, tak to je super! všechno to hezky nafoť a šup s tím do albíčka! Mám radost, žes tal hezky nakoupila! ;-) Ahoj samikri, my se ještě neznáme, nice to meet you! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Samikri, máš v albíčku úžasné šaty - ty druhé. Co je to za značku? Já mám holky dnes skoro depku z toho, že nemám šaty. Já v těch růžových nakonec fakt nepůjdu. Chci se Vás zeptat - říkám si, že bych si nechala ušít ty co mám v albíčku, s tou černou krajkou, ale místo té černé bych použila růžovou nebo stříbrnou krajku... Mám pocit, že mi ten střih docela slušel. Co myslíte? Navíc jsem zjistia, že se přítelovi nelíbí takové ty šaty á la labutí jezero, neboli ty, co mám v albíku taky....
Odpovědět
Profilova fotka
konkrétně holky, tyhle šatičky se mi docela líbí: http://www.svatebni-saty-adina.cz/sva... Myslíte, že by je dokázali ušít buď v tom salonu Mary nebo ten asap? A máte prosím na asapa odkaz? DĚKUJU ZA POMOC A ZA NÁZORY!!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Dudu na Asapa bude mit kontakt kauculka...no ty černé ti moc sluší ale mě odrazuje ta černá ale jak říkáš místo černé stříbrnou...no...tak to by mohlo být velice zajímavé:-) Jinak jsem dnes nakupovala,byl to malý obchudek ale hezký věcičky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to hezky nafoť a šup s tím do albíčka! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych ráda dudu:-(ale já ty fotky neumím zmenšovat:-(ty to umíš? vlastně jo umíš..si mi to minule nějak popisovala vid?a co kdybych ti je poslala na email a ty mi je zmenšila? :-S :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pojď, zkusíme to. :-) Snad jich nemáš moc?? :-N Sandu, mrkni do mého alba(zkouším šaty), přidala jsem tak jedny krásné šaty z ebaye - líbí se ti? Ty růžovo-bílé... Bojím se ale, aby v té horní části nevynikly špeky :-( Nebop si je nechám třeba pošít krajkou??? Hm.... Můj mejl ti písnu na IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dudu ty šatky jsou překrásný:-)ale já nevím no:-(bála bych se to objednávat víš co..aby ti to sedělo..já vím že ceny půjčovného jsem přehnaný ale zas přesně víš jak to sedí:-)v tomto ti moc neporadím:-(já bych si je neobjednala protože bych se fakt bála že nebudou takove jaké jsem chtěla:-(no záleží na tobě. Jinak ty fotky mi zítra zmenší prý přítel tak tě nebudu otravovat:-)ale pošlu ti je na mail:-) :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?