Svatební den 26.6.2009. Taky jste si ho vybrali?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby? Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo, ale naštěstí my jsme tak dokonalé plánovačky, že to všechno ošéfujem, jak má být, až si z toho všichni svatebčané sednou na zadek, no nééééé???? :-D :-D :-D A co družičky - plánuješ??? Velké, malé?? Bude Ti tam někdo zajošťovat nějakou zábavu??
Odpovědět
Profilova fotka
tak družičky budu mít jen dvě malé dcerka mé svědkyně a druhá dcerka mé švagrové:)se zábavou to ještě nevím budu mít dj je to kamarád a to je komik sám o sobě no a pak určo áminej přitěl celj Mr. Been :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
sandýsku, musím jít už pryč, prepáč, PC mají naši v ložnici a jdou spát, takže DOBROUUUUUUUUUUUUUUUU, hezky jsme tu dneska splkly, i ze Sorbonkou :) Zítra se přepravuju ze Zlína do Prahy, to bude na dlouho, tak se možná ukážu až v pondělí.... Tak se loučím, pa pappapapapaaaaaaaaa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jojo hezky sme si pokecali :-D :-D :-D v pondělí tě budu čekat
Odpovědět
Profilova fotka
:-D pappapappaaaaaaaa
Odpovědět
Profilova fotka
jo jinak se mi podařilo dát do albíčka tu košili s kravatou co jsem koupila:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ránko holčiny ;-) Teda už pěkně dlouho se mi nepodařilo bít tu takhle brzy :-D Sandu:To je síla s tou holkou jak tu na BRMS prodává a pak nic nepošle,to bych jí hnala svinským krokem ]-( Jinak košile a kravata jsou super a krásně budete ladit x-) Dudunko:To oznámení nech,mě by se to také nechtělo předělávat =-) Je moc hezký a jak už jsem psala,je to originální :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Sorbon: Ahooooooj zlato mojééééé :-D pořád jsem smutná :-( ale už je to lepší...... a kdy se sejdeme??? nemáš časíka někdy? já ho ted teda moc nemám ale ráda bych tě viděla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé ahojky Terinko :-N neboj,bude líp ;-) ono to přebolí,já si pořád řikám,že Zuzance jsme tim pomohly od bolesti :-( Se srazíkem Terinko nevim,ted se stěhujem,takže to vůbec :-( a jinak i mé kamarádky mi nadávají,že si na ně neumím udělat čas :-| :-D No a po stěhování začne kolotoč ohledně svatby,ale třeba před svatbou už budu mít vše zařízené,tak by jsme se mohly domluvit,ju? ;-) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky:-))))a nechcete se domluvit a udělat ten srazík mi všichni polečně?kauculka by taky šla:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Terýsku kočičko nebud smutná:-(to bude dobrý uvidíš ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, teda, vy ste kecalky ;-) co mi to dalo, než sem to po Vís zpětně přelouškala :-D Moc témat na mě najednou.. Já sem se teď přikodrcala ze zabíječky.. totálně mrtvá (ale brms ještě zvládnu 8-) a úpln ěpřežraná, už to nemůžu ani cejtit a to to ještě musím porozdělovat a uložit do mrazáku, děs :( A to máme na Josef azasejc další, eh.. No jinak děkuji za pochvalu šatiček x-) Je to dudu v Pardubicích směr nádraží. Na ostatní ceny jsem se nekoukala, ale tyhle mě vyjdou na bez mála 6 000,-, což je slušný ;-) Já jsem musela pozměnit kytku.. řekli mi, že lilie zčernají na sluníčku, takže budu mít Amaryllis.. No, a jelikož jsou na těch mých šatičkách ty kytičky lehce do růžova (na fotkách moc není poznat), tak budou v růžové barve.. no, původně sem růžovou zavrhla, ale co :-D No a Jirka bude mít v růžové barvě jen korsáž, aby se cítil dobře, a k tomu bílou košily a krémovou kravatu. JEště to promyslím, taky aby se to hodilo k obleku, který samozřejmě ještě nemáme.. :-S Jinak snad nic nového. V pátek jedeme okouknout prstýnky a jedu na 3denní kurz malování.. a potom si namaluju svatební oznámení :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
t jo kauculko ty maluješ????ty jo ty si šikovná ..ty se tomu věnuješ?
Odpovědět
Profilova fotka
ne ne, nějaký malinký vlohy po mamce a babičce mám, ale jinak nic extra :) www.hochmalova.cz.. tak uvidím, jestli něco "vzbudí" i vě mě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
DUDUNKO: Ahojky, ty botky seženeš a objednáš na :-D :-D ebay(nemeckeho) a stali 32€
Odpovědět
Profilova fotka
kaucul:ten odkaz mi nejde otevřít pošli ještě jednou:-) :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj kočky, moc zdravím, jen jsem vlítla narychlo, přidala pár fotek do albíčka a zítra vám všem napíšu, dobrou noc a děkuju vám za všechno!!! :)
Odpovědět
Profilova fotka
www.hochmalova.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dudu - koukám do tvého albíčka - si naprostý blázen!!! :-D Takovejch věciček, to budeš mít ty stoly aspoň tak 2 m široký aby se Ti tam všechno vešlo, ne? :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kauculko fantazie to vážně maluješ ty???ty bláho to je nádhera,přála jsem si kdysi malovat ale bohužel mé vlohy se odvíjí trochy jinám....-si fakt šikulka... Ty si ranní ptáče to je strašný máš můj obdiv nevstala bych ani za milion:-) DUDUNKo ty jsi blázen ty jsi horší než já a to sem pořádnej magor :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo dudnko našla jsem ti ty botičky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mají jen ebay německým :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, já ne, to někdo jiný, ale na tenhle kurz jedu :) a to ranní vstávání, prostě musím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
jo aha ty jo ale píšou tam že už po třetí návštěvě nakreslej svůj portrét ty jo :-)tak držím palečky a kolik stojí takový kurz?
Odpovědět
Profilova fotka
3200,-, ale říkám si, že za tyhle peníze koupím kolikrát tolik blbostí, že sem se tam prostě objednala. JJ, prý 3tí den už prostě budu umět kreslit a nestydět se za to :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo to je super!!!no 3.200,-to jde..přesně jak říkaš kolikrát ty penízky utratíme za blbosti,tohle je vzdělávací a užitečné:-)Jak je v práci?já sem taky a je to tu hrozný:-(
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak nějak se teďkon po mailech domlouvám s fotografkou na nějakých podrobnostech :) A jinak pohodička v práci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty se máš já teda pohodičku moc nemám...navíc mám hlad...co máš k obědu? :-D :-D A už má fotografku zaplacenou na kolik tě výjde?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, teĎka hlásili v rádiu, že vykradli ten svatebnís salon, odkud mám šatičky. Podrobnosti nevím ;-( :-|
Odpovědět
Profilova fotka
kauculacek: ty jo tak to je hustý..... proč zrovna svatební salon? ty lidi jsou vážně skety! ]-( sandule:já už mám taky fotografa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A anio jsem neřekla ahoj tak kočky moje ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?