Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Já to takhle mám skoro každý rok a vždycky mi to tak uteče do toho Nového roku,že se ani nenaděju a hned mám zase 25 dní dovčy x-)
Já mám ještě 1 den a ten si budu šetřit :-D :-D :-D
Kde jsou všechny holky???? =-) =-) x-) to je klasika,když tu jsem,tak tu zase nejsou ony :-D :-D :-D
Kůůůk :-D
No, tak já mám ještě 8 dní dovči. 9.9.09 (ve středu) se Jirkovi vdává kolegyně z práce a on jí jde za svědka, takže jseme na další svatbu, jééé :-D
No a jinak co nového? Urobila jsem si fotoknihu u happy foto, mají tam teď akci 48 stran s tvrdýma deskama za 499,-, taxem neváhala a na to prohlížení sem do práce to bude super Oni by mě totiž ten můj krásněj album zničili ]-( a taky budeme muset hned nechat přidělat plno fotek, ej to nás toho ještě čeká..
Dneska má být snad až 34 stupňů :-S
ahoj holky:-)jéé kauculko ty máš taky svatební knihu?
No já jsem zvědavá na tu svou ještě jí nemáme a ni video:-(
Jinak já jsem si ještě žádnou dovču nevybrala budu si jí brát ted od 1 .8.do 9.8.:-)
Tak se těším..budem s mimískem odpočívat...jinak miminko mi dává pěkně zabrat....hormony jsou jako na horské dráze a kpeme o stošest :-D :-D :-D hlavně když se napapáme to kope jak o závod...no asi bude po tatínkovi...ten taky ožije když jde o jídlo :-D :-D :-D :-D :-D
Kuratko: my ještě nemáme, dědovi se rozbil počítač, takže bude, až bude spravenej ;-)
A svatební kniha by měla dorazit buď dnes (což pochybuju), nebo začátkem příštího týdne.. Už se na ní těším a rozhodla sem se, že asi urobím knihu pro oboje rodiče ;-) JAko takový malý poděkování..
Jéé, Sandu tak to je super, že se má takhle čile k světu, jen ať o sobě dává vědět, pořádně ;-) Hlavně ať ste zdraví ;-)
Jojo kauculko...ale pořádně snad ani ne :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Jo to je pro mě nejdůležitější aby bylo zdravé...ve středu jdeme na screeneng...měli by nám říct pohlaví a a budou zkoumat zda je zdravé ale určo bude ;-)
Kaucul ty jsi troufneš na tu knihu jo?teda ty jsi šikulka:-)no taky mě to už napadlo ale je to nad rámec mých možností...já a pc hahahaha
:-D :-D :-D a jak se jinak holky dneska máte?mě to tu v práci nebaví:-(venku krásně...včera jsme s manžou koupili krásnej zahradní nábytek...raději bych seděla na zahradě a odpočívala....
Rozhodla jsem se že na mateřskou půjdu už od září...nějak se necítím nejlíp...nejhorší je pro mě to horko:-(
Jááák říct pohlaví? ]-( :-D :-D
Jj, kniha už je objednaná a pak urobím další, je to docela zábava a hlavně, vypadá to moc hezky!!!
A kde ste sehnali ten zahradní nábytek? taky bych chtěla, i když, děda nám něco vyrábí ;-)
Jo, jen di, hezky doma, v pohodě, žádnej stres!!!
no doktor nám řekl na 70%že to bude kluk ale na 100% by jsme to měli vědět ted ve středu:-)))
Tu knihu máš za super cenu to je dobře že jsi nezaváhala,,,,ta moje svatební bude stát 8.000,- ]-(
Ten zahradní nábytek jsme sehnali přes kamaráda on má velkosklad:-))no tak to máte úplně nejlepší jestli vám ho děda vyrobí ..kolikrát je to ještě hezčí a záp pěněz:-)
jo mám trochu výčitky že chci být doma ,ale zas na druhou stranu když chodím do práce tak na mě každej kouká divně a nebo mi říkají proč už nejsem doma,že žádný peníze nestojí za to se nervovat a kort v těhu :-S no maj pravdu:-)
a co jinak kaucul zvykla jsi si už na příjmení?já jo ale nejde mi stále podpis a mám tendenci se podepisovat starým jménem :-D :-D
A teprva ke konci tohodle tejdne to lidi v telefonu začli registrovat, že se představuju jinak. Začíná to taky na "Ka", tak moc neposlouchali. JE to sranda, jak nevědí :-D
Čauky holčiny :-)
Tak se jdu na vás zase juknout x-)
Sandu:Určitě běž na mateřskou už dřív,jaképak výčitky??? =-) ;-) musíte se šetřit x-) x-)
Jééé,já už jsem hrozně zvědavá až nám řekneš pohlaví mimíska :-N :-N :-N
Holky,s tim příjmením mi povídejte 8-( podepisovat mi jde,ale do telefonu furt řikám příjmení za svobodna 8-( 8-( :-D
Jinak za chvíly už zalezu do pelechu,páč brzy ráno jedeme na houby :-N tak držte palce,abych něco našla,ju??? ;-) :-D :-D
Tak zatim pááááčko x-)
Tu nikdo? :-D
Tak dneska uklízím, ale přijde mi, že jenom systematicky přesouvám bordel z jednoho konce baráku do druhého :-N
Sorbí ty denska žehlíš, že?
ahojky kauculko tak to musí být sranda:-)no u mě do telefonu to problém není ala ten podpis to je děs
Jo a když sem si byla vyřizovat doklady tak se ptaj vaše jméno a já Tomsa a oni co?a já Tomsa a oni snad Tomsová ne?a já ne ]-( Tomsa:-)a když mi někdo volá tak se zasekne že řeknu Tomsa a slyšej holku :-D :-D :-D
Jinak na houbách jsem byla minulý týden a řekla bych že rostou našly jsme docela dost hub:-)
kauculko neuklízej kašli na to...znáš to přísloví....neděle je od slova nedělat:-)to mě naučil manža a docela rychle jsem si na to zvykla:-))))
Tak ono to v čechách ještě není tak zvykem ;) Já to snad taky slyším asi po druhé :-D
Mno, jenomže já v týdnu neuklízím, není na to moc čas, taxe to snažím dohnat alespoň o víkendu, víš?
A za hoďku razím na fotbal ;-)
Holky, jak velké fotky vám udělali nebo dělají ? Nám 13 x 18 cm.... slyšela jsem to poprvé, že se dělají svatební tak velké.... Je to docela problém koupit krásné zasunovací album pro tak velké fotky...
Kuratko nekupuj zasouvací!!! Kup nalepovací, vypadáto i hezčeji a svátečněji ;-)
Nám udělala různé fotmáty, i netypické, 10*15, 13*18 dokonce 2 i větší a aj některé menší než 10*různě ;-)