Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Sandu:Jááá k s prominutím,prostě to vůl je :-D :-D
Jinak to byl asi planý poplach :-( asi před hodkou se objevila MS,sice jen malinko,ale je tam :-( ;-( ;-) ale fakt nechápu ty příznaky =-) zvracení,bolest břicha (ale úplně jinak než při MS) zvětšení+citlivost bradavek atd.
Já nejsem jedna z těch,co by si to vsugerovávala :-o spíš jsem sama byla zaskočená,že se cítím nějak jinak =-) =-) =-) No nevím,asi jsem už v přechodu :-D :-D :-D
sorbí ale to klidně ještě můžeš být kamarádka to dostala 3X....ale je fakt že zase ten test to už by ti asi ukázalo ...no uvidíme třeba budeš příští měsíc překvapená:-)moooc bych ti to přála
Terko no čauuuuuuuuuuuuu :-D :-D :-D :-D
ty žiješ?????????????????jak se máš?
Sandu:No uvidíme,necháme se překvapit =-) =-) švagrová když čekala prvního syna,tak normálně první 3 měsíce měla MS a když čekala druhého syna tak si dělala 5 testů a všechny byli negativní,přesto už dávno byla těhu =-) =-)
Když se to nepodaří ted,tak příšně ;-) celou dovolenou nepustim přítele z pokoje :-D :-D :-D
Kuratkol:Jéééé,tak Kauculka už se loučí se svobodou???vidíš,nějak se mi to vytratilo z paměti :-D :-D tak Kauculko,doufám že jsi si dala do nosu i za nás :-p :-D :-D
Nás to čeká za 14 dní,to bude akceee :-D :-D
ahojky holky no já mám rozlučku ted v sobotu tak se už ted moooc těším:-)
kuratkol já jsem jí vytvořila normálně ve wordu
sorbí to víš že jo když ne výjde to příště:-) ;-) ;-) ;-)
Zdarec :-p ;-) :-D
Kauculko:Tak to musela být luxusní rozlučka :-D :-D :-D No až budeme mít rozlučku my,tak to budou jiné fotky :-p samý alkáč :-D :-D :-D
Jinak ta uniforma je supééér a moooc ti sluší ;-)
Ted jsme dorazily z nákupů 8-( 8-( pěněženka se nám zase o něco smrskla (a néé o málo):-D :-D kupovaly jsme alko,nealko,chipsy,oříšky atd....aby jsme mohly ve svatební den pohostit hosty 8-) 8-) x-)
Zachvilku se pokusim vyrobit nějakou stuhu na auto,ty prsteny jak nám půjčila kamarádka tam dávat nebudem,páč jsou šišatý a nic s tim udělat nejde :-(
Chtěla jsem objednat jiné,ale už by nám to nestihlo dorazit =-) mají dodací lhůtu 14 pracovních dnů ]-( a nechci se klepat dva dny před svatbou,jestli to přijde nebo nee 8-( :-D
Kaučul: Uniforma fakt super :-)
Sorbonku: My se chystáme na nákup zítra a vypadá to taky na dost peněz.... sice to nebude ještě úplně ten svatební nákup...
Jinak holky nemáte nápad na dárek pro tátu k padesátinám ? Už to řešíme 14 dní a nemůžeme na nic přijít. Velká oslala je už příští víkend :-(
Děkuji holky :-D Byla to sranda, dost sem si to užila..
A Jířa měl nakonec taky rozlučku, brácha mu jí udělal jako překvapení.. 25 kluků tam měl, kalili do půl 6 a měl tam i striptérku :-D :-D :-D
Sorbí: nás to nakupování teprva čekám :-N
Kuratko: a do jaký cenový relace? A co ho baví?
Dobré ránko :-)
Kaučul: A kdy ji měl tu rozlučku ? Ve stejnou dobu jako ty ? Dárek nejlépe 1-2 000 Kč. Už jsme přemýšlela nad nějakým víkendem nebo dnem, jak nabízejí "zážitkové" agentury, ale všechno je tak za 5- 6000 Kč. Na masáže něbo nějaký adrenalinové věci moc není..... tak vážně nevím co se tak dává na padesátiny...
Kuratko - jj, ve stejný den, takže to je fajn, že to takhle vyšlo a bavili sme se oba ;-)
Co nový mobil? U nás se kupovala GPS navigace, ale to máš tak 5 litrů minimálně.. Bo mu udělaejte něco z fotek? Nějaké album? Nebo mu udělejte album když byl malý..
Achooojky ;-)
Kauculko:Ten účes je moooc pěkný a s tou korunkou nemá chybu x-) ta se k tomu účesu vyloženě hodí :-N
Kuratkol:S dárkem ti moc neporadim :-( my jsme s bráchou dávaly Mamině k 50-tinám zájezd do Paříže a nebyl zas tak drahý ;-)
Akorát vyrábim mašle na auta,já jsem tááák šikovná a akčí :-p :-D :-D :-D