Svatební den 26.6.2009. Taky jste si ho vybrali?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby? Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sandu:Jááá k s prominutím,prostě to vůl je :-D :-D Jinak to byl asi planý poplach :-( asi před hodkou se objevila MS,sice jen malinko,ale je tam :-( ;-( ;-) ale fakt nechápu ty příznaky =-) zvracení,bolest břicha (ale úplně jinak než při MS) zvětšení+citlivost bradavek atd. Já nejsem jedna z těch,co by si to vsugerovávala :-o spíš jsem sama byla zaskočená,že se cítím nějak jinak =-) =-) =-) No nevím,asi jsem už v přechodu :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Achoooooj kočky mojéééé tak už se nám to blííížíííííí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahooojky Terko:No to ti povim,letí to jak blázen :-N :-N co přípravy,už máš všechno zařízené? Za 3 týdny v tuhle dobu,už budeme vdané paní :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
noooo přípravy jsou v plném proudu.... :-D jsem na to zvědaváá :-D zatim papa zítra přijdu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
sorbí ale to klidně ještě můžeš být kamarádka to dostala 3X....ale je fakt že zase ten test to už by ti asi ukázalo ...no uvidíme třeba budeš příští měsíc překvapená:-)moooc bych ti to přála Terko no čauuuuuuuuuuuuu :-D :-D :-D :-D ty žiješ?????????????????jak se máš?
Odpovědět
U nás zase svatební převrat 2 týdny před svatbou..... škoda popisovat.....změna v obsazení svatebních akcí..... doufám, že změna poslední....
Odpovědět
Jinak kaučulka má dnes rozlučku se svobodou.......
Odpovědět
Profilova fotka
Sandu:No uvidíme,necháme se překvapit =-) =-) švagrová když čekala prvního syna,tak normálně první 3 měsíce měla MS a když čekala druhého syna tak si dělala 5 testů a všechny byli negativní,přesto už dávno byla těhu =-) =-) Když se to nepodaří ted,tak příšně ;-) celou dovolenou nepustim přítele z pokoje :-D :-D :-D Kuratkol:Jéééé,tak Kauculka už se loučí se svobodou???vidíš,nějak se mi to vytratilo z paměti :-D :-D tak Kauculko,doufám že jsi si dala do nosu i za nás :-p :-D :-D Nás to čeká za 14 dní,to bude akceee :-D :-D
Odpovědět
Neznáte nějaký prográmek, ve kterém by se dala vytvořit nějaká pozvánka na večerní párty ?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky no já mám rozlučku ted v sobotu tak se už ted moooc těším:-) kuratkol já jsem jí vytvořila normálně ve wordu sorbí to víš že jo když ne výjde to příště:-) ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Já myslela něco jako má kaučulka pozvánku na rozlučku se svobodou...
Odpovědět
Profilova fotka
Brý ránko x-) Tak rozlučka luxusní :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
kauculko no vyprávěj:-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/view.php... ;-) To mluví za vše :-D
Odpovědět
:-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdarec :-p ;-) :-D Kauculko:Tak to musela být luxusní rozlučka :-D :-D :-D No až budeme mít rozlučku my,tak to budou jiné fotky :-p samý alkáč :-D :-D :-D Jinak ta uniforma je supééér a moooc ti sluší ;-) Ted jsme dorazily z nákupů 8-( 8-( pěněženka se nám zase o něco smrskla (a néé o málo):-D :-D kupovaly jsme alko,nealko,chipsy,oříšky atd....aby jsme mohly ve svatební den pohostit hosty 8-) 8-) x-) Zachvilku se pokusim vyrobit nějakou stuhu na auto,ty prsteny jak nám půjčila kamarádka tam dávat nebudem,páč jsou šišatý a nic s tim udělat nejde :-( Chtěla jsem objednat jiné,ale už by nám to nestihlo dorazit =-) mají dodací lhůtu 14 pracovních dnů ]-( a nechci se klepat dva dny před svatbou,jestli to přijde nebo nee 8-( :-D
Odpovědět
Kaučul: Uniforma fakt super :-) Sorbonku: My se chystáme na nákup zítra a vypadá to taky na dost peněz.... sice to nebude ještě úplně ten svatební nákup... Jinak holky nemáte nápad na dárek pro tátu k padesátinám ? Už to řešíme 14 dní a nemůžeme na nic přijít. Velká oslala je už příští víkend :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji holky :-D Byla to sranda, dost sem si to užila.. A Jířa měl nakonec taky rozlučku, brácha mu jí udělal jako překvapení.. 25 kluků tam měl, kalili do půl 6 a měl tam i striptérku :-D :-D :-D Sorbí: nás to nakupování teprva čekám :-N Kuratko: a do jaký cenový relace? A co ho baví?
Odpovědět
Dobré ránko :-) Kaučul: A kdy ji měl tu rozlučku ? Ve stejnou dobu jako ty ? Dárek nejlépe 1-2 000 Kč. Už jsme přemýšlela nad nějakým víkendem nebo dnem, jak nabízejí "zážitkové" agentury, ale všechno je tak za 5- 6000 Kč. Na masáže něbo nějaký adrenalinové věci moc není..... tak vážně nevím co se tak dává na padesátiny...
Odpovědět
Profilova fotka
Kuratko - jj, ve stejný den, takže to je fajn, že to takhle vyšlo a bavili sme se oba ;-) Co nový mobil? U nás se kupovala GPS navigace, ale to máš tak 5 litrů minimálně.. Bo mu udělaejte něco z fotek? Nějaké album? Nebo mu udělejte album když byl malý..
Odpovědět
Kaučul: Nový mobil má.... řidičák ani auto nemá..... Album z fotek mu už dává ségra...... fakt náročný něco vymyslet....
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nějakou hezkou fotku, zvětšenou na obrovský formát nebo tak něco.. :) Čii nějakou knížku..
Odpovědět
Profilova fotka
Fotky ze zkoušky účesu ;-) http://www.beremese.cz/album/view.php... x-) x-) x-)
Odpovědět
kaučul: Moc hezký..... fakt ti to sluší !!! ....jinak...došlo ti lízátko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kuratko děkuji ;-) x-) x-) Jj, vyměním časem :-D
Odpovědět
Tričko taky hooodně nápadité :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tj, taky se vyřídili :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Btw: to je fotbalovej drez (dres?? :-D )..
Odpovědět
Profilova fotka
Jířa je totiž gólman :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Achooojky ;-) Kauculko:Ten účes je moooc pěkný a s tou korunkou nemá chybu x-) ta se k tomu účesu vyloženě hodí :-N Kuratkol:S dárkem ti moc neporadim :-( my jsme s bráchou dávaly Mamině k 50-tinám zájezd do Paříže a nebyl zas tak drahý ;-) Akorát vyrábim mašle na auta,já jsem tááák šikovná a akčí :-p :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?