Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Prodloužení stálo 11.000, v Kladně, a jsou to evropské vlasy. Péče úplně v klidu. Jen musíš mít speciální hřeben. Ale jinak je to fakt easy, akorát jsem si koupila šampon Loreal, prý je lepší než fructis a jiné podobné, které jsem používala. A taky je potřeba používat víc nějakých masek, protože ty vlasy nejsou vyživované z kořínku, že jo... No a taky to bylo první noci dost nepohodlné na spaní, tlačilo to na pokožku hlavy, ale pak to maličko odrostlo nebo jsem si zvykla, už to nevnímám ;-)
Dudu, tak to je fajne? Já bych taky chtěla mít takovýhle vláásky. A jak dlouho si je necháš, už na pořád ? :-)
Jdu fakt do hajan kočenky moje.. Brů noc ;-)
Ahojky kuřátko!!!¨
Kauculi, joo, ty vlnky bych taky změnila. Rozumím slovu cancourkatý i nepřirozený, vím, co myslíš ;-) Kadeřnice mi natáčela samostatně každý pramínek a navíc je přitom rulovala jakoby k hlavě. Prostě kulmu měla přitom vodorovně. Mně by se víc asi líbilo, kdyby brala větší prameny a rulovala ty prameny kulmou jakoby ve svislé poloze, aby ty kadeře byly výsledně spíš takové spirálky, co se natáhnou... je těžké to popsat, tak nevím, jestli mi rozumíte :-N
No kuřátko přesně s tou bobulí za korunkou taky nejsem ztotožněná.... Chtěla jsem být vyšší a teoreticky to mohlo vypadat hezky, ale moje vlastní vlasy jsou jemné a ani to moc nedrží. Na těch prodlužovaných už drží všechno, ale ty moje vrchní jsou problematické...
Kauculi však si je taky můžeš nechat prodloužit :-) No napořád asi ne, ono možná za 2 roky ty vlasy můžou být horší kvality, třeba se roztřepí, co já vím. Nebo jednou až bude bejbátko, třeba uvítám kratší účes :-N Ale letos to určitě nechám, jsem ráda, že mám jednou v životě dlouhé vlasy, když vlastní mi nedorostly...
Jinak s tím natupírováním... Ono je to originální a zajímavé, ale taky mám pocit, že mám pak dost velkou hlavu... Já mám totiž i normálně větší hlavu :-D A přítel zase malou :-D To budeme pár!
Kuřátko: ty nové šaty mám půjčené. Já je teda nemám z Kladna, ale z Liberce, je to trochu dražší (platím 8.500, v Kladně tytéž za 6 tisíc), ale zase mui vyšli maximálně vstříc - dělají úpravy a taky mi je půjčí na týden! A taky v den, kdy tam přijedu, mi je švadlena upraví a rovnou v nich odjedu, nemusím předem na žádnou zkoušku, když nejsem místní :-) . Fakt se chovali maximálně ochotně a profesionálně. Jo, jmenuje se to tam Clarice Bridal.
Teda Dudunko,ty vlásky nemají chybu ;-) :-N :-N mě se náhodou ta "boule" za tou korunkou moooc líbí ;-) jen trošku poupravit ty vlnky a bude to fajnový x-) :-D
A budeš mít závoj? nějak jsem to zapoměla :-)
Mě se i moc líbí v takhle dlouhých vlasech mít jen kytku,to taky vypadá kjásně :-) :-D ale zas by musela bít jen ona,páč pak už by to bylo moc přeplácaný ;-) :-N :-N
Děkujiiiii Sorbonko! No uvidíme, ještě budu mít před svatbou druhou zkoušku... Akorát je blbý, že týden svatbou nebudu mít už přístup nqa net, tak vám tzo nebudu moct ukázat... :-( Ne, závoj neplánuju, korunka a závoj, to už by bylo myslím moc...
Jo viděla jsem, že máš v albíčku stejné řasy, jako já a chtěla jsem tě varovat, že nedrží. Musíš si k nim dokoupit lepidýlko... Ale zkus to předem, já v nich vypadala jak travestita :-) Ale je to asi o typu obličeje, já si momentálně budu kupovat nějaké řidší. Nechci tím rozhodně říct, že ty řasy nejsou hezké, mně konkrétně ale neslušely.
Dudunko:Tak to je škoda,že neuvidíme 2 zkoušku svatebního účesu :-( ale jistě si vybereš dobře a my už se pak budeme těšit na ty svatební fotečky :-) :-N ty blááho,ty už to máš za chvilinku :-N já ti tááák závidim :-D :-D
Jj,o těch řasách si psala že jsou na prd =-) no já stejně nevim,jestli bych je vůbec použila :-D jsem na to moc velký srab :-D ale hrozně se mi to líbí x-)
Noo,každopádně kdyby jsi narazila na jiné řasy a byla s nima na svatbě spokojená,tak dej vědět,ju? ;-) :-D
Čůůůůůs kočeny :-D
Dudunko - já sama má vlasy poměrně dlouhé, tak do půlky zad a to stačí.. Ale líbilo by se mi zažít, mít je hustčí a tak, ale zase mě odrazuje ta cena a pak ty masky atd.. Asi se budu muset spokojit s tím, co mám :-D :-p
Jinak s těma loknama si to vystihla přesně, větší a svisle ;-)
Sandu: to bude hezký x-)
sorbonku: ty nalepovací řasy si nejdřví vyzkoušej, jak v nich vypadáš.. Já osobně je mít nakonec nebudu, chci vypadat přirozeně a už tak budu zase jednou extravagant s tou korunkou :-N :-D
Dobré ránko holubičky ;-) :-p :-D
Kauculko:Jj,určitě bych je nejdřív vyzkoušela (teda jestli to vůbec zvládnu nalepit) :-D ale asi půjdu bez :-D já jsem ty řasy chtěla spíš kvůli focení,páč na fotkách to vypadá moooc hezky 8-)
Noo,pořád lepší vzít si korunku,než si vzít nalepovací řasy a riskovat že se ti to v nejnevhodnější dobu začne odlepovat :-| :-D :-D
Sandulko:Jj,to bude super ta kytička ve vlasech ;-) holky,vy jste všechny takový vlasatice a já nic :-( ;-( mě to naroste do určité délky a dál né a né to růst :-( si asi koupim paruku :-D
Kauculko:Dnes jdeš k tomu zubaři,vid?tak at tě to moc nebolí ;-) já jdu taky dneska na kontrolu,tak jsem zvědavá co mu Mudr. řekne =-) 8-( x-)
sorbí mě taky dříve vyrostli vlasy jen do určitý délky a pak nic .
No a jednou jsem si nechala prodloužit vlasy pak jsem to sundala a začali mi takhle růst sama jsem to nechápala :-N
Jinak holky děkuju za pochvalu:-)
Kauculko ty jsi ranní ptáče :-)dneska jedu pro kytí objednat tak doufám že to udělají podle mých představ:-)
Kuratkol:Ty než se rozhoupeš,tak už všechny šatky ze salonu budou rozpučovaný ;-) :-D :-D
Kauculko:Tak to je v pohodě :-) já jsem ráda,že tam tedka nemusim x-) nemám ráda zubaře 8-( :-D :-D
Kuratko: už to neodkládej a mazeh!!
Sorbí: jj, bylo to v pohodě. Ale taky raději ¨"roztáhnu" nohy na gyndě než hubu u zubaře :-D
Jinak brý ránko holky :-)
Dobré ránko ;-)
Kauculko: :-D :-D :-D ty jsi číslo :-D :-D :-D
Včera jsem byla na kontrole a vypadá to dobře :-N zítra si můžu sundat obvaz a konečně se budu moct normálně osprchovat 8-( :-D v pondělí jdu ještě na kontrolu a už se nechám uschopnit :-)
Ta neschopenka mi překazila všechny plány ]-( tento týden jsme chtěli nechat mému nastávajícímu zkrátit kalhoty od obleku a ještě něco dokoupit ve svatebnim obchůdku a kvůli kontrole musim "sedět" doma na zadku :-(
Ale nevadí,všechno oběhneme příští týden :-N
Joo a ještě příští týden si jdem vyzvednout prstýnky x-) nechávala jsem si ho o číslo zvětšit a nechávali jsme udělat rytinu ;-) :-N x-) tak se těšim,jak to bude vypadat :-N :-N
Sorbí: tak to je fajne, že už budeš ready a nebuou snad žádné komplikace!!
To všechno zvládnete, přeci jenom máme ještě chvilej čas ;-) A prstýnky, jéééé x-) Tak pak hned fotečku..
Mě se včera Jířa pěkně vožral, takhle sem ho snad ještě nevyděla :-N :-D
Sorbí tak to je super že už jsi zdravá:-)
Kauculko co ty ?dobrý?až na tohho zubáka vid?nesnáším zubaře:-(nejhorší je,že tam musím kvuli těhu:-(
Kuratkol:kauculka má pravdu mazej pro šaty jinak se ti může stát že už žádný nebudou :-S