Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Děkuju holky:)
Sandu no chtěla bych podobný typ účesu, jako mám v albíčku - kolem obličeje 2 pramínky jen na orámování, horní vlásky vyčesat a na temeni je připevnit nějak ozdobně a zbytek navlnit a nechat rozpuštěné. Abych si mohla ty vlasy dát i dopředu na fotkách zepředu, případně dozadu třeba během obřadu... Ty účesy, kde jsou vlasy všechny vzadu, jsou sice krásné, ale myslím, že to tak nevynikne na některých fotkách...
Dudu s těma účesama jsem přemýšlela jako ty...když mě bude fotit ze předu tak abych si je mohla dát dopředu a naopak:-))))Jinak ty dva pramínky nevím :-S taky se mi to moc nelíbí ale zas to by chtělo aby jsi se vyfotila třeba zrovna tobě to bude moooc slušet :-D
Kauculko ahojky:-))))
jak pak se máme?
No já ty pramínky mít musím, nebo aspoň jeden, mám docela široký obličej a taky takové vysoké čelo. Když to vyčešu nahoru, vypadá to blbě... Ale jasně, to záleží jen na tvaru obličeje... Já pojedu v neděli na zkoušku účesu a pak vám ukážu fotečky, ju?:)
Sanduli prosím tě zapomněla jsem, kde přesně se bereš? Sestra mojí kamarádky na poslední chvíli shání něco v Praze nebo u Prahy a už je všechno plný! Je to trdlo, berou se v červenci, všichni už o tom vědí, restauraci prý už mají zamluvenou, ale krachlo jim místo na obřad...
Ahojky holčiny :-) jdu se na vás po dlouhé době mrknout ;-)
Já ted furt nic nestíhám,já se snad nestihnu ani vdát :-D :-D
Dudunko:Téééda,ty vlásky jsou úžasný :-N ty budeš ale kočka x-)
Kuratkol:Co šatičky,bude fotečka???prosííííííííííííím ;-) x-)
děkuju Sorbonko:) Aspoň jednou za život budu mít krásně dlouhé vlasy, mně moje totiž nedorostou... Jinak já najíždím pomalu do finále, od pátku naše přípravy budou vrcholit, musíme všechno objezdit a zařídit... Bude toho hodně...
Kuřátko připojuju se k Sorbonce, chceme vidět šatičky! Chceme vidět šatičky! Chceme vidět šatičky!!!!! :-D :-D :-D
Dudunko:To nejsi sama,mě taky vždycky vlasy narostou jen do určité délky a dál néé a néé ]-( :-D :-D ještě že existují takové metody,vid? :-N x-)
Kauculko:Super,Jiříkovi to sekne ;-) :-N vy budete tááák krásnej pár :-N :-N x-)
My ted řešíme zkrácení kalhot 8-( musim zjistit,kde je tu nějaká švadlena 8-( :-D
sorbon: Taky potřebuju švadlenu nutně, založila jsem i k tomu téma tady.... Jedna mi poslala kontakt...můžu ti přeposlat. Potřebuju zúžit šaty a MP zkrátit rukávy....
My jsme zakoupili oblek za 798 Kč úžasný v C a A, boty za 599 Kč v Deichm., kravatu nádhernou kupodivu růžovou ke kytce za 270 Kč fakt kvalitní, bílou nemačkatelnou košili za 450 Kč.
Teda kauculko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klobouk dolů fakt fešák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! téééda taky slintám :-D oblkek mu sedí perfektně ten je snad na míru šitej ne?a ta bílá je to jemné krásné a stou kravatou super kontras nesplývá je to bomba dávám za :-N 1 :-N
Ahoj holčičky mojééé :-)
Jj, dokonce se mi o něm i zdálo a teď v práci se tady s ním všude chlubím :-D :-D
Včera sem dojednala kytí - budou nakonec Amaryllis, už napevno! x-)
Jj, musela sem změnit :-D
http://www.beremese.cz/album/view.php... mrkněte, mám botky na přezutí. Trošku tlačej, tak je budu muset rozchodit, ale budou se hodit!!
Fotky před tím je, jak budu mít "vyzdobený" obřad - jen takhle prostě a jednoduše, vypadá to kvááásně x-)