Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
tak to jsme na to stejně :-D úřad jsem zavrhla jako první... a budeme to mít taky venku....byl to taky můj sen.....bude to u nás v Uhříněvsi v hotelu na zámečku....a kdepak to budeš mít ty??
budeme to mít v Kravařích v zámeckém parku.... jsem zvědavá jak to všechno dopadne snažím se tomu věnovat sedím na internetu a sháním jen to všechno objednat, jen mne mrzí že to je na těch stránkách to na těch a to poštovné také není nejlevnější :-( ach jo no co ale je to jednou za život, to víš od po do pá jsem v práci tak to řeším koupí přes net nestíhám to shánět jinak :-D nemáš nějaké tipy ?
Ahojky holky ;-)
Vítám novou nevěstu,ahojky Nefertiti ;-) :-N
To jsme na tom asi stejně,já taky většinou objednávám přes net x-) ale máme tady na Praze 6 svatební obchůdek (kamenný) tak tam jsem taky toho hodně nakoupila :-)
Terkooo achoooojky,co máš proti úřadu??? ]-( :-p :-D :-D :-D
my krém :-D
sorbonek: ašooooj nic proti úřadům ale neni to to co chci ...a po zkušenosti u kamarádky co jí tam ten oddávající mlel něco o ponožkách a tak tak jsem to hned zavrhla :-p :-D
kauculacek: mnáááám :-)
Ahojky všem, příchozímnevěstám :-D děkuji za milé přivítání, no právě jsem ve stádiu kdy se mi líbí vše a tak pořád jen zvažuji s kamarádkou co bude nejlepší :-D
nefer: ty jo a tak jestli si začala až teď, tak to budeš mít asi nestíhačky :-D My už plánujeme skoro rok s holkama :-D
Bramboráky snědený a teď sem vyndala první várku koláčků - voněj, ale jšestli bduou i tak chutnat? :-D
Kauculko:Tak vidíš,že jsi to zvládla ;-) já jsem se nakonec rozhodla,že si je objednáme :-D páč bych musela dělat asi 30 plechů a to nevim,kdy bych to stíhala :-| takže korunky neušetříme ]-( :-D
Jinak tento týden už si chceme jít domluvit kytky a objednáme všechno cukroví (koláčky,dorty a dort svatební) at už mám klídek a pohodu :-) teda jen si to tak plánuju,ale ráda už bych to měla za sebou 8-( :-D
Ahojky holky ;-)
Kde se touláte?je tu nějak mrtvo ]-( :-D
Zrovna řešim,jak to uděláme se svatebním dortem =-) chceme si ho vyzvednout den před svatbou a odvézt ho do restaurace.Jen nevim,jestli "přežije" cca 25 km na konci června 8-( =-)
Jak to máte vymyšlený vy???