Svatební den 26.6.2009. Taky jste si ho vybrali?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby? Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě bys jim jídlo měla obstarat ty, ale nikdy sem s tímhle zkušenosti neměla. Sestřenka měla fotografku na svatbě a normálně měla svojí židly a menu..
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jsi číslo kauculacku:-) :-D :-D :-D :-D Tak to ale má být :-) k vuli jednomu náměstkovi přeci svět neskončí:-) :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
asi máš pravdu no:-)tak hold další do počtu:-)ne já si dělám srandu mě právě přišlo blbý aby jsme všichni jedli a oni chudáci hladový na nás koukali
Odpovědět
Profilova fotka
TeĎ tady shánějí po celé VUSSce zelený čaj bez příchutě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D Kauculacku přemýšlela jsi o příčesku na svatební učes?mě to tak napadlo a nevím no já mám tedy dlouhý vlasy do půly zad ale zas když se to vyčeše nahoru tak nevim nevím:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ani nepřemýšlela. Já zas tak dlouhý vlasy nemám a navíc je mám jemný a rovný. Myslím, že s tím kadeřnice něco svede. Chtěla bych asi polorozpuštěný.. Příčesek mě přijde takovej umělej :-D
Odpovědět
Profilova fotka
čus bus holky, jsem tu jen na skok - nemůžu se moc flákat:) Vlásky bych chtěla taky polorozpuštěné, ale mám takové cancourky nekvalitní, že uvažuju o prodloužení. Bude to pálka, ale strašně si to přeju. Nechcete to taky zkusit? Aspoň jednou v životě být kočka, no ne? Ono to taky pár měsíců vydrží:) Jo sandy, kameraman i fotograf mají mít normálně místo u svatební tabule... Někde na konci (žádné čestné místo vedle nevěsty:). A moje mamka jim chce dokonce dát výslužku (což možná není špatný nápad, foto i video budou přece zpracovávat až po svatbě, tak aspoň budu mít u nich malé bezvýznamné plus :)
Odpovědět
Profilova fotka
jinak Kauculi, jak ty dokážeš vstávat tak brzo, to tě teda obdivuju. To já bych fakt nerozchodila... A kdy chodíš spát?
Odpovědět
Profilova fotka
-> dudunko s tím prodloužením nevím nevím. sic to vypadá moc hezky, ale je to jen na chvilej, navíc za šílený peníze. Děsná starost, speciální šampony a péče. MYslím, že já si vystačím se svými ;-) ale každého věc!!! Vstávám denně ve 4:30hod. JE to humus, ale nic nenadělám bohužel :( A většinou tak kolem deváté už chrním, jinak bych byla naprosto nepoužitelná a ničila bych se.. Takže tak
Odpovědět
Profilova fotka
no jo Kauulacek to je ranní ptáče:-)ale taky bych to nezvládla vstát tak brzy ale zas je fakt že člověk si zvykne na všechno. Nchám si asi prodloužit vlásky tady u nás je salon ve kterém jsem si už jednou nechávala prodloužit vlásky a vyšlo mě to na 2300,- což jde ale za stejnou cenu mě výjde i ten příčesek takže opět dilema jako hrom:-) Dudunko:děkuju za radu no asi jo bude to nejlepší on je fajn jsou manželé takže splynou s davem takže dvě menu na víc mě nevytrhne:-)
Odpovědět
Profilova fotka
silvie22 měla taky prodloužený vlásky - zrovna včera sme si o tom psali a dokonce je tady někde diskuse, tak do ní mrkněte. Ale na druhou strany, takový dlouhý vlasy až po pás - no ej, nááádhera :) Jinak, je pravda, že už to není takovej hukot po ránu, jako ze začátku, ale na tenhle čas si fakt NIKDY nezvyknu :-D Ráno v 5 z domu, odpoledne v 17 zpět, to je děs :) S tím menu pro ty foto a kamery - je zasejc blbý, aby vy ste si tam "žraly" sv.oběd a oni fotili a pak si sedli někde mimo a vybalili si řízky s chlebem :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kočkyyyy tak mám zarezervované svatební holoubky, jupííííí! S krásnou bílou klecí, která bude nazdobená do růžova. Bomba. Prý jsou hrozně hodní a plaší, že se přikrčí, když je člověk bere do ruky. To bude bomba! Tak snad to kameraman a fotograf stihnou zachytit:) Jinak Kauculi, s těma řízkama jsem se pobavila, ale máš pravdu, budou s náma od obřadu, nejde je během oběda někam odstavit :) A co šatičky, našlas dneska nějaké suprovní? Já musím sakriš první trochu zhubout, jinak se za prvé nevejdu do těch svých růžových a asi nemá smysl, abych zatím zkoušela nějaké jiné. Hm. A Sandy tys měla prodloužené vlásky? A jak to dělali a jak to vypadalo? Jak dlouhé? A byly teda výsledně tvé vlasy jen delší nebo i hustší? A barva? To byly přírodní? A jakto, že tak levné? To je otázek, co? :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No, během oběda budou stát před tebou a koukat Ti až na mandle a zachycovat to :-D :-D S hubnutím to nijak řešit nebudu - vlastně nemůžu, bez jídla bych to nevydržela a tu dietu taky ne, nemám na to vůli :) Šatičky sem dneska nějak extra neřešila, už se mi o nich i zdá :-D Nejdřív zajít do salonů, co a jak a pak začnu hledat pořádně konkrétní styl..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky pomooooooc volala jsem do salonu že zítra příjdu zapalatit šatičky a víte co mi řekli?????? ]-( ]-( že přišli ty samé ale i v bílém :-N :-N :-N :-N :-N :-N holky co mám dělat co ted smetanové nebo bílé Dudunko měla jsem je do pasu i zhuštěný mám melír takže barvu vychytali no drželi mi asi 5 měsícu normálně jsem je mila jen s tím fénováním to byl děs to byla doba .Jinak mi to přidělávali jakoby copánkyma nebo jak bych to řekla ale ted maj novou technologii a to prý není vůbec vidět Ty už máš zamluvený ty holuby jo?ty se máš já je udu zamlouvat v té restauraci až v unoru oni je umí zajistit:-) Kauculacku ty jsi mě pobavila s těma řízkama :-D :-D :-D vzpoměla jsem si na slunce seno jak tlustej Josef si sedl na tý louce a rozbalil si ten chleba:-)))))
Odpovědět
Profilova fotka
Holky nekoukejte na ty hrubky to je děs:-)promiňte.-)píšu vždycky tak rychle tady v práci aby mě nikdo neviděl ale mila s měkým I to jsem zaperlila asi:-))))
Odpovědět
Profilova fotka
sandy, jakou máš barvu očí - modrou, když jsi blond? Byla jsi někdy u typoložky nebo vizážistky? Já třeba o sobě vím, že jsem letní typ a tím pádem mi sluší chladné odstíny (bílá, modrá, chaldná růžová, šedá, stříbrná...) V teplých barvách (oranžová, krémová, atd.) zanikám. Můžeš si sama doma udělat jednoduchou zkoušku - k pleti (k obličeji) si přilož nějakou látku v barvě bílé i krémové a sama uvidíš, která tě jakoby rozzáří a která naopak potlačí. Každému sluší něco jiného. I v časopisech i na netu určitě najdeš spoustu typů, jak určit svůj barevný typ (jarní, letní, podz., zimní), a jaké barvy se ke kterému hodí. Podle toho se pak lehce rozhodneš:) PS: hrubky neřešíme, buď v klidu:)
Odpovědět
Profilova fotka
no a s těma vláskama, to zní docela dobře, nemáš nějaké fotky, jak to vypadalo? Nechci se zrujnovat, ale bojím se toho jít někam, kde nemám žádné reference a zas takové ty salóny, kam chodí VIP jsou drahé jak potvora. Tys byla teda kde? A ta nová technologie je dražší? A co to znamená, že ti vydržely 5 měsíců? Pak se jako musely sundat, odrostly a nešly už posunout znovu k hlavě, nebo proč? Jinak mě ty holoubci stáli 800, je to teda pálka, my jsme hledali i něco levnějšího na netu a nic jsme nesehnali... Už se na ně těším, na miláčky:)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak nejprve barvu očí mám hnědou:-)a bílá je moje oblíbená barva ale zase ta šampan nebyla ošklivá no uvidím zítra na zkoušce a rozhodnu se a nafotím Vám to jo?:-) Tak já ty bílý potvory holoubky budu mit za 400.- No a k těm vláskum http://www.prodlouzenivlasu.eu/ najdeš to zde a myslím že tam najděš všechny otázečky:-) jinak ty vlásky vydržej jak komu no ěkomu mín někomu déle ale mě třeba po tom co jsem je sundala tak mi začali růst hodně vlasy a to dřív mi narostli po ramena a dal nic . Sundavá se to jako by odborně v tom salonu ale já to měla na ty uzlíky a pak jsem si to sama rozpletla ,ale ted ta nová no přečti si to a uidíš:-) ufff ty mi dáváš:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
kauculacku a kdy se chystáš do salonu?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už sem doma holky, uff, dneska sem zdrhla dřív :) Za hoďku písnu, Jirka pojede lyžovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sandy děkuju moc za tipy! Ty jo, 400 je supr cena! A kde bude obřad a hostina?
Odpovědět
Profilova fotka
Není zač odtoho tu jsme:-)obřad je v kapli na Libeňským zámečku chtěla jsem původně kostel ale přítel není křtěny:-(a hostina´www.marinavltava.cz mrkni:-)je to pohádka Kauculacku ty se máš já ještě smrdím v práci:-(
Odpovědět
Profilova fotka
bože, to je nádhera! Tiše závidím. Vypadá to dokonale. Přesně tohle jsem chtěla, ale nenašla - bydlíme sice v Praze, ale obě rodiny jsou na Moravě a spusta známých taky, takže jsem to přesunuli trochu blíž k nim... Moc jsem chtěla mít někde jezero, řeku, altánek, ale bude to holt jinde...
Odpovědět
Profilova fotka
ale ono je všude spoustu krásných míst chce to jenom hledat:-)vidíš že taky najdeš něco krásnýho:-)a pak budu závidět já:-) a ty už máš vybranou hostinu? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už su tu :) Do salonu? No, chtěla bych někdy teď v lednu, možná příští týden a už se fakt těším ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé to ti závidím to je totiž na té svatbě mi příjde to nejkrásnější :-)no jo no já už to mám za sebou:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Kuk do albíčka - mám tam fota, kde bude hostina. Chata z venku nic moc, ale je tam klid, je to u lesa, na samotce. Venku prasátko, louka a dovnitř se taky všichni v poho vejdou, kdyby pršelo, tak je jedno, jak to vypadá :) A vevnitř hezké. mno, zrovna tahle fotka to moc nedokazuje :-D Jinou bohužel nemít.. Bude nás stát cca 3 tisíce.. Sandu: k té barvě šatí - uvidíš, v čem se sama sobě budeš líbit více ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holkýýýýý, kde stééééé? :)
Odpovědět
Profilova fotka
tadyyyyyyyyyyyyyyyy
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky kecalky ;-) dnes to nějak nestíhám dočítat :-D Sandu:Takže ted máš dilema,vid?Já myslim že ti určitě budou slušet jak bílé šatičky,tak smetanové x-) Dudunka:Tak nakonec jsi se taky rozhodla pro holoubky x-) no co,vdáváme se jen (doufám) jednou za život,tak proč si to nedopřát :-N Jinak já chci účes na svatbu také z polorozpuštěných vlasů,v drdolu bych si připadala moooc usedle =-) Kauculacek.To místečko na hostinu vypadá suprově x-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?