@vrcka budu se všeho zbavovat.. něco nechám sabince.. jako závoj.. a šperky si nevhám i boty... ale doplnky na svatbu hodím sem na bazar
děkuji za pochvalu.. :)))) to těší...
@sylvestra2 to je krásné,že to máš komu schovat ;-) botky ještě ani nevím kde shánět.... na veletrhu jsem viděla za 1.200Kč ... na ten jeden den mi to příjde moc ;-( Tak to pak dej po svatbě vědět a ráda něco odkoupím ;-) líbánky plánujete? jej to je fajn,že jsou tadytyhle stránky... taková zpově´d... nevěst 8-)
@vrcka taky jednou budeš mít komu co dát.. jasné pokud by jsi něco chtěla řekni si klidně dopředu,, ti to odložím,, jinak boty jsem si dneska asi sehnala.. jen ještě netuším jestli mi budou, jedu si je koupit v týdnu.. ukážu ti...
jo máš fakt.. tyhle stránky jsou úžasnééééé
@vrcka autopujčovnatony v Šenově .)
HOLKY,
sháním kameramana, kt. by zdokumentoval 4-5 hodin svatby. Postačí nám záznám z obřadu a hostiny. Nevíte o někom?
Ahoj holky z ostravska a okolí. Jsem ráda, že jste tady psaly, že ten svatební veletrh v Atomu nic moc. Aspoň mi nebylo líto, že jsem tam nemohla ;-) . Jinak my se berem na Morávce v červenci a zatím toho moc nemáme. Pořád to odkládám, že je dost času. Když pak ale koukám na vaše alba co už máte, tak jen žasnu. Asi bych taky už měla začít s přípravama :-D
Ahoj holky, nemůžu dočítat zpět, protože mám doma malého uličníka, tak se chci zeptat, kde děláte hostinu? Máme na výběr , ale pořád se nemůžeme rozhodnout, hlavně kvůli financím. Tam kde by se nám to nejvíc líbilo, tak si zase přihodili dost peněz než jsme byli domluveni.. Nemůžeme se jim navíc ještě dovolat tak to nás zase odrazuje, já jsem z těch míst už blbá, navíc je už dost restaurací zamluvených :-/
@m.o.n.i.k.a Moni, záleží, kde nejlépe bys to chtěla mít. My máme hostinu na prajzské. Máme to v takovém menším kulturáku na prajzské :-) Tam si tedy můžeme vzít, co chceme, ale je potřeba zařídit catering.
@moonie v Hoštálkách to nemáme :-) Tam se to zrušilo. Ted mi kamarádka nabídla jednu tak vyhledám na netu kuknu a popřípadě zavoláme :-) Zatím máme rozjednaný Eden a tam paní byla supr, tak uvidíme podle kalkulace, ale hledám kdyžtak dál at to nemám na poslední chvíli :-)
akorát ta paní cukrářka z Ondráše pracuje už na sebe doma Hodoňovice 214,v Ondráši už je jenom pekárna na koláčky, ale stojí i tam zajet - peče velmi hezky
Ahoj Holky ;-) Včera jsem přemýšlela nad koláčkama a chci se vás zeptat, kde je necháváte dělat , za kolik ... a pro koho všechno je dáváte a kdy předem a jak dlouho koláčky vydrží :-D když je mám týden před svatbou a roznesu příbuzným a chtěla bych nechat pár i na svatební stůl tak vydrží ten týden?
@vrcka No, nevím, jestli znáš trošku prajzskou, ale třeba na kulturáku v Bohuslavicích je super to, že hned vedle je hospoda. Sestřenice od toho mojeho se tam vdávala a jídlo bylo luxuxsní. Takže to záleží - někdy kulturáky mají možnost zásobování hned vedle. Ten náš kulturák je v Bělé a tam si jídlo musíme obstarat sami, ale je tam i parádní kuchyň, takže se dá vařit. Jinak já hledala cateringy spíš tak z Opavska nebo Hlučínska. Taky se můžeš poptat na obci (nebo u správce kult. domu), jestli třeba mají už nějaký ověřený catering...
áááha díky. No my máme kulturák v Ově kousek od Bazalů. a popblíž bohužel nic není,ale právě,že také tam je nová velká pěkná kuhyň! Jen najít někoho kdo to pak roznese atd . :-D
@vrcka Tak to fajn, že tam je kuchyňka :-) Na uvaření (kuchař), roznos jídel, obsluhu atd. můžeš zkusit třeba hotelovky - třeba Šilheřovice. My to zkoušíme domluvit právě s nima. Pokud nezapomenu, napíšu, jak to dopadlo ;-)