Svatby v Ostravě a okolí

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak kolik tady mame Ostravacek planujicich vdavky na 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
apetit> udelala jsem rychly nacrtek postupu delani vyvazku, kuk do alba, doufam, ze ti to pomuze, hodne zdaru!
Odpovědět
nevestinka-ty jsi fakt zlato ,vidíš tu stuhu za ten haček to by mně fakt nenapadlo a určitě by mi to padalo,diky moc teď už se mi to snad povede,až budou tak hodím do albička :-) :-)
Odpovědět
ahoj jariska špatně jsi asi poslouchala jedna roláda je pro 20l-22porcí.Ty koláče možná máš pravdu .ale pochybuji že tam dávají rum a máslo to by se asi s cenou nevešly. Nezaplatíš více za benzín když pojedeš tam a zpátky zase s bednami.Nevybírají zálohu?Aby jsi nakonec neprojezdila více benzínu.Jestli dobře počítám tak je to rozdíl 900kč Jinak držím palečky.My máme nemoc v rodině tak ted nevím co dál ahoj holky x-)
Odpovědět
lena--ahoj copak se stalo chřípka nebo něco vážnějšího,snad to bude zase lepší
Odpovědět
ahoj no tak budoucí tchán je v nemocnici tak že ted nevím co se bude dít :-.
Odpovědět
aha tak to mi je lito,snad to nebude moc vážné ale tak stres to je,to věřím
Odpovědět
no začalo to zánětem ucha a ted je z toho zánět ledvin špatná krev a vše co Vás napadne nechci Vás rozptylovat dále se snažte držím palečky ahoj
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, holky, nemate nejaky tip na dobrou kosmeticku. Idealne z Poruby, ale kdyz nebude zbyti, dojedu si i dal (teda v ramci Osravy).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky!Tak po dlouhé době se koněčně vracím k diskuzi i já..juj, teda rozjelo se to tady pěkně!Supeeer! Finfrle-teda Tve albicko me dostalo, nejen ze bylo krasne, ale hlavne ja budu mit svatbu 24.7. takze sobota o rok pozdeji, ale k tomu i stejne saty jako Ty!!!:))))No asi jsme trochu spriznene, aniz bychom to tusily..:)))) Lena.K-hele, nejlepsi kosmeticku, ketra navic neskutecne lici je moje segra, ktetra ma kosmeticky salon v Porube..Jenze nechci, aby to vypadalo jako reklama..jenze je fakt nejlepsi!!!Sama bych ji chtela na svatbu, jenze ma dve deticky a je rozvedena, tak myslim, ze budou rano pekne zmatky a nez male navlikne do druzickovskeho, ucese a tak..takze uvazujeme, jak to udelat-no casu zatim dost:) Kazdopadne segra je fakt skvela..teda nejen na kosmeticke veci, je fajn i tak :DDD Co se tyka Aknelu-shodou okolnosti, volala jsem tam minuly tyden a pani byla moc mila, ale dokporucila mi, ze si mam zavolat a domluvit se na ochutnavky az na prvni tyden v breznu, az bude lepsi pocasi:)))Ale me to nevadi, mam to az v cervenci, takze to bohate staci..dorty na netu maji uuuuzasne, ale az ted jsem tady na ne slysela nejaky ohlas..tak jsem rada. Behem minuleho tydne jsem totiz byla u pani Nytrove-v Paskove, je to vyrobna Miluska a ta ma taky uuuzasne dortiky i kolace!!!Vse starou nefalsovanou vyrobou, maslo, puding..kolace plne plnene, zdane suchary..:))Ale cekam na ten Aknel..pak jeste kolacky ze Sedenky ve Stare Vsi jsou bomba..ale dort budu vahat jen mezi temiti dvemi vyrobci.. Jo a dietku bych potrebovala taky..puvodne jsem si myslela, ze zacnu uz od ledna..joo, ale zlate oci :D Mrla jsem zkozskove, protoze jeste studuju vysokou skolu a tak jsem z toho sezeni nad knizkama jeste ztloustla a ted se mi taaaak nechce nasadit hubnouci program..nu, ale musim..:) To tak maji asi vsechny nevesty;)
Odpovědět
Profilova fotka
Omlouvam se za ty preklepy..;) snad to prelustite i tak..:)
Odpovědět
Ahoj babky Vero: jaxe jmenuje ten salon tvoji sestry? Do aknelu se chystame tedko v patek na ochutnavky tak su zvedava..
Odpovědět
Profilova fotka
Teda holky ja jsem z toho Aknelu taky cim dal tim vic napjatejsi!:) Vzdyt tady z teto diskuze tam jde skoro kazda druha..to je sranda:) Nevite nekdo, zda bude mit Aknel neco i na veletrzich?Protoze kdyz jo, tak to se jim po veletrzich terminy jiste zaplni..;) Nad- má to nově v Ostravě Třebovicích-v rodinném domku..ale myslim, ze to urco nenajdes na netu, protoze ji tam ted delaji specialni pristavbu a vytvari novy image, tak zatim nedavala reklamy, kdyby chtěla něco změnit..jako v nazvu..ikdyž mě to prijde, že u kosmetičky je všem šumák, jak se to studio jmenuje a pamatujes nanejvys jmeno kosmeticky..:) Ale to je jen muj nazor, tak ji to nekazim, kdyz ji to tesi..;)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nad, koukala jsem ti do albicka-kde jsi sehnala ty kosicky pro druzicky???:))) Jinak krasne pripravy.. vkusne, moc se mi libi;)
Odpovědět
Profilova fotka
Veru, muzes mi pls napsat kontakt do IP. diky
Odpovědět
Ten kosicek je koupen z www.krasnecasy.cz, ale tedko jem tam koukala a zadny tam nemaji :-| divne. dekuju. ty to mas tyden po nas..jdete tedko n svatebni veletrh o vikendu do Claron hotelu(Atom)?
Odpovědět
lena holka uplne vim co mas diky tomu tchanovi za starosti v hlave,me dva mesice pred svatbou malem umrel tatka a dodnes neni fit ani na svatbe nebyl ,oplakala jsem to,ale nema cenu svatbu odkladat si to vynahradite jindy!Preju aby vse dopadlo Veronika :-D :-D :-D :-N :-N :-N to je uzasne hihi a co te na tom albicku prosim te vzalo?Saty byly uzasne ale moooc tezke,hlavne at te poradne a pekne zasnerujou! Lena poslu odkaz do IP na kosmeticku,ktera je vyborna a dojela i domu!!!Dela hodne i v Praze celebrity a neni nijak moc draha!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, promiňte, že vám tu lezu, ale jste z Ostravy, tak co kdyby náhodou...Kamarádce se ztratil pejsek, prosím, mrkněte... http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
Odpovědět
Profilova fotka
Finfr-jj, tezke jsou dost, to je fakt..takove ty z Daji-spanelky z La sposa a podobne jsou lepcejsi, jenze ja mela pres prsa vse male..:( Takze tyhle byly jedine, co mi doopravdy sedly jako ulite..ale mas pravdu, ze bude hrozne moc zalezet, aby me do toho pekne zasnerovaly;)) Jinak na tvem albicku se proste libilo vse..atmoska, dorticek, vyzdoba, fotecka sdricko..takova proste podle fotek tedy vydarena svatbicka..:) Jinak Prosim posli mi tu adrsu na kosmeticku taky..protoze opravdu bez jakychkoliv postrannich umyslu-segra je proste na tohle nejlepsi, jenze chci, aby si to uzila tu svatbu a ne aby kolem me hodinu skakala a pak sama nebyla vypravena a deti byly jak prasatka..:)A bohuzel jsem v tomhle dost zhyckana-od puberty jsem se dost licila a tak mam predstavy, ze linka ma byt rovna a stiny nemaji byt rozmazane pod okem a tak:D..takze nez se segra vyskolila, tak jsem byla asi u trech, co me mermomoci chtely i nalicit a ja domu chtela jet kanalem..tak mi to taky dela starosti, kdo mi ten muj ksichtik v den D udela..predem diky!;) Na velethy jdu vsechny..!:DDD byla jsem uz vloni-inspiracne, neb jsem jeste nemela po zasnubach, ale s milackem jsme to jiz nejaky cas planovali, takze jsem byla predbezne zjistovat, co tam maji..a hlavne jdu lovit prstynky, neb tam se ty slevy nejvic poznaji-obzvlast se tesim na Lukase Rydla-bude na Cerne louce a ten ma prstynyky snove a i ty ceny ujdou..ovsem ti ostatni vyrobci treba jen nemaji nabidku vcetne cen na netu..takze jdu zkoumat vsechny..:)
Odpovědět
Ahojte holky, můžu se k vám přidat? Svatba nás čeká 17.7. na zámku v Hradci nad Moravicí. Zrovna vybírám dortík, resp. jak by měl vypadat už vím, jen vybírám někoho, kdo mi ho upeče :-) Pročetla jsem si tady vaši diskuzi a když vidím, jak si všechny pochvalujete cukrárnu Ankel, tak mi to nedalo a na pátek jsem se tam objednala na ochutnávku, tak jsem zvědavá. Taky jsem uvažovala, že bych objednala dortíkz weweweteckaolliesteckacezet, ale to se rozhodne až po ochutnávce, od nich dortíky znám, dováží do jedné kavárničky, kam ráda chodím. U nich je docela výhoda, že dort i kamkoli dovezou.
Odpovědět
Profilova fotka
Jee, ahoj Zuzulinka..no my chteli mit taky termin 17.7. na Hradci, jenze v cervenci 2009 uz bylo pozde..:( tedy kvuli plne restauraci i bileho salu..budou tam dve velke svatby, jedna z nich jsi ty?:)) 17.7.2010 je nadherne datum..trochu jsem to i oplakala, ale hold kdo driv prijde, ten driv mele a ja verim na osud..ze prioste vse ma byt tak jak je.. Jinak do Aknelu se budu objednavat na pristi tyden, ale koukni na stranky vyrobna-miluska, byla jsem tam na ochtnavku a zatim uchvacujici, ale rekla jsem si ze zkusim dva, at nejednam zbrkle..:) A po teto diskuzi uz do Aknelu musim ikdybch nechtela:DD Takove reference ma malokdo..Kouknu ale i na ty tve stranky..
Odpovědět
My budeme mít obřad na nádvoří červeného zámku a hostinu v restauraci hotelu Červéný zámek, a bude nás přes 60, takže jednou z těch velkých svateb budeme my :-) Zařizovali jsme to všechno už v květnu-červnu 2009. My jsme zase původně chtěli 26.6.2010, ale to už měli dole v restauraci plno a ten horní bílý sál byl pro nás malý. Navíc měl plno i můj vybraný fotograf, takže jsme to posunuli na toho 17.7.
Odpovědět
Ahoj holky, tak u me taky doslo ke zmene obradu, budeme ho mit 31.7.2010 v Hradci nad Moravici, byla jsem uplne prekvapena, ze maji jeste behem prazdnin misto, to jsme to rezervovali vcera :-) Takze kdo chce Hradec, honem rychle volat :-D My budeme mit dorty od paní Jarabove z Kravar, vzdycky jsme tam brali dorty a zakusky, chutove jsou moc dobre, lehke, zadne maslove dorty. Hudbu nam zajisti kapela Bledule, jsou moc dobri, jeste chybi fotograf a kamera, to je trochu problem, vsichni znami a dobri fotografove jsou uz zamluveni, nemate holky nahodou nejaky typ? Neznate fotografa Davida Machace z Opavy?
Odpovědět
veronika dekujeme x-) bylo to vazne fajn par nedostatku bylo ale na to bych si priste dala pozor ale zadne priste :-N protoze ja jsem stastna a po svatbe jeste stastnejsi!Holky vazne po svatbe je to jine x-) jsme si blize a jsme ted rodina!!!Preji vam zazit ten pocit ale poradim vam jedno do svatby jdete s toleranci a uctou jinak manzelstni nema sanci! Holky ta kosmeticka pisu to sifrovane hihi veveve tecka visagemania tecka cz je to uzasna Misa Adamkova a reknu vam vubec ji do toho nemluvte udela vas krasnou! Mam super kontakty co muzu vrele doporucit a hlavne kolace!!!!
Odpovědět
Ale povim vam,ze jak tu pisete stale o Aknelu,tak mam silenou chut na dort pani Lenky jeje ale hned jak priletim do CR objednam pro rodinu a oslavime setkani a nadlabneme se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobre ranko devuchy ;-) lena> neni zac, to by ti fakt padalo ;-) vubec nestiham, musim se ozvat ted sefovi Lodenice a probrat s nim par veci, ale nestiham verco> zdravim te i tady ;-) aby ste ostatni vedely s vercou jsme byvale spoluzacky a nahodou jsme tady na sebe natrefily ;-) , jeste jedna byvala spoluzacka, ze zakladky se vdavala loni, to zas bude znat finfrle (lenajs.d) ;-) svet je malej ;-) mejte se krasne!
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi a Katus, holky a nebojite se pocasi?Ja mam obrad samosrejmě venku na nadvoří..(nevim teda jak Katus) ale Zuzi ma taky venku..ten cervenec byva takovy uprseny, tak se uplne bojim..nevite, co se dela v pripade ze prsi jak z konve??? PS-Zuzi-chi chi, tak jsi to ty..:DDDAle nekde na diskuzi jsem nedavno nasla, zes to objednavala uz v kvetnu, tak me to uklidnilo, neb ja mela zasnuby az 16.6...takze bez sanci, jen se teda smeju, ze jste to meli jako termin defacto nahradni..:))) A my ho rok a pul planovali:D, no ale to je presne ten osud..;) Ja osobne budu mit 17.7. asi velkeho bedarka na brade nebo co..:DDD Ale asi ani nevis, ta druha nevesta, co ji tam mas v tom velkem bilem sale-ne nahore-tam to maji tak pro 30lidi max., ale v tom atriu, nebo jak to nazyvaji:), tak tam je holcina, co stale nevedela a musela jsem cekat az do zari a na matrice blokovat vic terminu obradu, pac ta furt nevedela, kde se to ma usporadat a kdyz ji volali, tak byla zmatena..:))) No sranda, cekala jsem na ortel skoro 2mesice..uff, ale dopadlo to dobre, 24.7. mi rekly kamaradky , ze znamena, ze me muj milovany bude milovat 24hodin denne, 7dnu v tydnu..a to je presne to co chci!;) Kazdopaden, kdyby rekla ne, tak bychom mely svatbu na stejnem miste v jeden den a 15metru od sebe hostinu:))) Finfr- je to krasne, ze mate tak krasny (stale jeste novomanzelsky) vztah..moje kamaradky, co s vdavala v zari mi rikala to same, ze k sobe maji nepochopitelne jeste bliz, pomalu na rukou se nosi a ze proste netusila, jak nadherne to manzelstvi muze byt a co vse ten pro nehoho "hloupy" papir muze prinest.. A ano ano, potvrzuji, s Luci jsme opravdu spoluzacky, ktere se zde setkaly pri tak stastne situaci jako je planovani svatby a nekonecna laska.. Svet neni jen maly, ale i krasny..:))))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, holky. Tak jsem si vzala 3 dny volna, abych vyridila par "svatebnich" zalezitosti. Vcera jsme byli v "nasi" restauraci upresnit detaily hostiny a teda musim rict, ze jsme jeste nadsenejsi nez minule. Pan majitel je neuveritelne vstricny (doufam, ze nebude platit: kdyz ptacka lapaji, pekne mu zpivaji :-) ). Resili jsem usporadani tabule, porad jsem se nemohli rozhodnout, takze chlapi vzali stoly a zacali jsme stavet, pan majitel s tim nemel vubec zadny problem, parada. Mame to trosku atyp, v cele je dlouhy ovalny stul a na to navaze tecko, tak snad to bude vypadat pekne. Taky jsem byla dneska obhlidnout botky, shanim neco na max. 2,5cm podpatku a nasla jsem uzasne, pohodlne botky v Deichmannovi. Maji otevrenou spicku, na klinku, bily saten s malou maslickou a cena jen 550Kc. Takze pokud v sobotu nenajdu nic na veletrhu, tak jdu na 100% do techto. Minuly tyden jsme koupili zkusebni kolace v Krmeline, ale musim rict, ze jsem z nich moc nadsena nebyla. Ale vcera jsme meli z Bilovce a to byla balada, s Krmelinem se to vubec neda srovnat. Delaji tvaroh, povidla a mak, jeden za 7,5Kc. Tak jsem jeste objednala na zkousku z porubskych Pekari a spol. a uvidime, ktere vyhrajou. Jinak obrad mame na zamku v Bartosovicich, resp. v zameckem parku. Cena za obrad je hodne dobra oproti ostatnim zamkum a hlavne maji i "mokrou" variantu a kdyz bude prset, automaticky nas presunou dovnitr, takze o jeden stres min, co se zmoklymi hosty.
Odpovědět
lena- ahojky :) S tím benzínem to neřeším, v polance mám kamarádku, tak se projdeme s kočárky. A pak mi tam ty bedny taky hodí :-D A s tou roládou máš asi pravdu, tak vemu 4 :-p Jsem už nervozní. Máme to pomalu za 6týdnů, a ještě nemám šaty. Je mi trapné tam jít sama, a kamošky mají práci, nebo hromadu dětí doma .... tak ja nevim. 8-( Ve středu vyrazím do polska malému buď pro oblek nebo aspon košili a černé kalhoty. Má 5měsíců a chceme ho na fotečky, tak musím něco vymyslet x-) a kamošky si tam chcou koupit nějaký dres na svatbu tak to vemem při jednom 8-) Do atomu se taky chystam :-D Dneska jsem volala, kvůli cateringu. Byli jsme v říjnu domluveni,že mi pošle 4meny s rozpočtem - přibližným - a je konec února a nic. Tak jsem to psychicky nedala a zavolala. Domluvili jsme se na mailu, tak valim celá natěšená k PC a nic :-S Jen abych nakonec nevařila guláš sama ]-(
Odpovědět
nevestinka jj lenajs znam ;-) Jari vem i mamku,tetu,sestrenku nebo nekoho a utikej na saty...kolikrat jsou i mesice zamluvene dopredu!!!
Odpovědět
To Verus - ja mam taky hrozny strach, ze bude prset, ale radsi si to vuvec nepripoustim. Chceme to mii v Hradci na tom nadvori, na matrice mi rikali, ze kdyz bude prset, tak to automaticky presunou dovnitr do obradni sine, ktera by mela byt pro 70 lidi. No budu se nejspis modlit, at je hezky, neumim si predstavit, ze se tolik lidi musi nacpat do jedne mistnosti, to bych tam sebou asi sekla :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?