apetit to nejsou kamaradky,kontakt na ne jsem dostala od jine nevesty :-) musim uznat ze jsem je pomalu ani neochutnala,hosti je snedli rychleji :-D
JJ proste aknel je moc fajn je tam uzasny pristup
Ahoj holky,tak ja se taky pridam. Jsem z Ostravy
Svatbu planujemena 12.6.2010 v hotelu Terasa na Olesne.
Zatim mam pouze rezervovane saty. Ted zacinam resit dorty cukrovi a svatebni oznameni,ktere si budu vyrabet sama. O Aknelu jsem uz hodne cetla,ale vase radky me ted presvedcily :-)
Holky, ten velkoobchod u Makra se jmenuje Florplant. Jsou tam dva hangary, v jednom je kvetinarstvi p. Sarka Hajkova (telefon klidne pres IP). Maji otevreno ve vsedni dny do peti a potom i v sobotu, ale to je asi spis dle domluvy.
Ahoj holky dobré ráno.Nevíte jak zhubnout 4 kila? Stres nepomáhá spíše naopak.Zkouším vše ale marně.Ach jo :-o Dnes si jdu pro ten dort na zkoušku do Aknelu už se těším :-) Venku hnusně tak se dám do uklidu doma .T :-D
Ahoj holky .tak už mám taky objednanou ochutnavku na úterý,jogurtovou a oříškovou příchuť tak jsem zvědavá.
Lena-potom dej vědět prosím jak chutnalo ty máš taky tvarohovou a s tím hubnutím to tak je no čím to člověk potřebuje nejvíc tak to ne ne zhubnout vlastní zkušenost
jinak holky jakou příchuť by jste doporučili měli jste jiné naplně?
fimfrle-promiň nějak jsem to blbě pochopila že to byly kamaradky :-D
no já už měla čokoládovou a vaječný konak a to byla bomba samý rum :-D jinak jsem zkoušela kokosovou a oříškovou všechny mnam Jsou méně sladké až na tu konakovou ale ta je zase hm dobrá nevybereš si :-p
né nemá má jen některé tak dvě když více tak musíš v pátek nebo v sobotu. Jinak ochutnávka zdarma!!!!!!!!!!!!!! O víkedu se peče více tak je větší výběr.Ze začátku týdne jsou prý hlavně koláče.Vše ale domluvit. :-D
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?? Vdávám se 7.8. v kostele v Ludgeřovicích ;-)
Vidím, že probíráte cukrářství Aknel - nevíte jaká je tam otevírací doba?? Jestli tam můžu normálně zajet a koupit si pár zákusků domů na ochutnávku?? ;-) díky moc
ahoj holky tak jsem na infarkt.Byla jsem pro dort jogurtový malá´ý batul .Byl nádherný čokoládový spodek natom tvarohová nápln nahoře jahody dookola lámaná čokoláda Dám ho ma stul a jdu pro foták muj synovec do toho vpalil a hruza chtělo se mi brečet :-p
zaplatila jsem 280kč ale jahody jsou ted drahé ale holky ta chut no jedna básen
:-D :-D :-D monik1 Paní nemá cukrárnu ale výrobnu tak že je problém si tak koupit bez objednaní ale zato je to stopro čerstvé, Bylo tolehké a fajn Nakonec jsme se zasmáli ale chtěla jsem to vyfotit jinak o nic nejde ;-)
synovec šel mamince do peněženky a vytáhl 200 a říká teto to máš odškodné tak jsme se váleli smíchy a on na to no co nemyslíš zaplatíš :-D :-p |-| dobrý co tak že super den baby 8-)
no to věřím že chuť je fantastická ,pokud jsem pochopila tak ty jahody jsou čerstvé ,teda to musí byt mńamka a ty minizakusky jsi tam objednavate jaké,až tam budu ať to hned při jednom objednám
věnečky větrníky laskonky trubičky špičky tvarohový řez jogurtový řez a éřechové řezy tedy myslím jinak ti poradí jo a ovocný košíček nyalí že je to vše :-D
jo taky mám takový pocit ale dneska mě to s tím dortem vážně dostalo 8-) No prostě nic neplánuj dopředu :-p ale jinak perfektní den Ještě ted mě bolí břicho od smíchu.A uplně nakonec mi říká že tady věčně nebude aby dával na mě pozor šupa co :-D :-D :-D :-D
apetit mam ho v albicku jinak kazde patro jsme nechali delat jinak,jedno oriskovy korpus/vanilkovy krem,svetly korpus/coko krem,a vrsek pry zustava vetsinou na doma novomanzelum,tak jsme si udelali co mame radi...orisek s oriskovym kremem myslim :-D uz je to 7 mesicu :-D :-D :-D
je mu šest ale je to mudrlant 8-) Hlavně ty jeho hlášky :-o A ještě mi říká že kdybych se vdávala každý rok tak by to bylo super.Že by mohl vždy vybrat dort a potom si s ním dělat co chce :-o Raději jsem se neptala co by teda s ním dělal :-D
finfrle -je to je dobrý nápad to mně nenapadlo dat každé patro jinou příchuť,jo v albičku jsem se dívala jen mě zajímali ty náplně
lena00 - tak to se fakt nenudite doma ,je pravda že my máme taky něco podobného v rodině,taky člověk neví co z něho vyletí
:-D :-D :-D
caute
lena> sranda s dortem...
zhubnout 4 kila? za 5 -6 tydnu by se to dalo zvladnout ;-) taky potrebuju, ja spis 5-6 kilo, ale i za 4 bych byla stastna ;-)
ja tento tyden zacla zas chodit behat, aspon trochu...
dulezite je jist male jidla co 2-2,5 hodin, omezit tuky a take sacharidy a naopak prijmat vice proteinu a hlavne nejist vecer sacharidova jidla...
a take se hybat...
jj, jde to, ale je to boj a ja uz jednou mela tak o 8kg min nez ted, slo to zhubnout, ale ted pokazde, kdyz zacnu, tak nevydrzim :-N :-N 8-(
pokud chodis sportovat, tak zkus karnitin (treba neocarnitargin), ale samo o sobe te to nezhubne :-D
a take je dobre nehubnout vic nez kilo tydne, jinak je telo vykolejene a jen ceka na jakekoliv nespalene kalorie a ulozi je...
no nic... toz snad nam to vyjde ;-)
Díky za radu ,jo celkem se toho držím.Mám psa tak procházky se psem a synovec už vymyšlí co budeme dělat na jaře.Dost se toho děsím :-x Dokonce jsem jenom uždibla z toho dortu 8-(
krasne rano,ja jsem zhubla pred svatbou za nekolik mesicu 12kg a musim vam rici,ze zezacatku to nebylo vubec pomale a 8dala dolu za necele 2mecice!Nebylo to hladovkou!!!Napisu vam jak na to a uvidite....
Hned po ranu do 30min se nasnidat nejlepe vlocky s mlekem(Rano vice sacharidu a vecer obracene ale pozor kazde jidlo musi obsahovat jak sacharidy tak proteiny!!!) a pak jist po 2-3hodinach klidne i 7jidel denne ale vazne male porce(nikdy nesmis byt prejezena ale vzadnem pripade hladova) a pred spanim 60-90min jist(treba jen jogurt a racio)
Neni to dieta ale jen na rozhybani metabolismu!!! Jo a pit min 2l vody denne a i 1-2zelene caje!
Cviceni to jen umocni!!! A nejjlepe je si vzit pred cvicenim vitamin C a Acetyl L-carnitin(ten pomaha rychleji stepit tuky! staci i L-carnitin ale acetyl je lepsi)
Stejne vam reknu ze sve zkusenosti,ze jsem dala jeste neplanovane dolu 3kg tyden pred svatbou toho litani ....hruza.
dík za radu :-p Je to nějak mrtvo.Dneska jsem už byla dvakrát se psem na procházce ráno lehká snídaně potom ovoce oběd bez přílohy zase ovoce a v 18hod zeleninový salát.Tak uvidím dost piju vodu.Dnwska bylo krásně sice větrno ale jinak fajn :-D Dnes jsem počítala tácka krajky aj. Paní lenka mě poslala do PRAKTIK PAPÍRU je to na poděbradové ulici c Ostravě mají tam prý super ceny tak že zase uspora.Zlatá paní. :-D :-D :-D :-D