Svatby v Ostravě a okolí

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak kolik tady mame Ostravacek planujicich vdavky na 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pani Lenka by si zaslouzila zlaty rad za "ferovou podnikatelku" ;-)
Odpovědět
apetit to nejsou kamaradky,kontakt na ne jsem dostala od jine nevesty :-) musim uznat ze jsem je pomalu ani neochutnala,hosti je snedli rychleji :-D JJ proste aknel je moc fajn je tam uzasny pristup
Odpovědět
Ahoj holky,tak ja se taky pridam. Jsem z Ostravy Svatbu planujemena 12.6.2010 v hotelu Terasa na Olesne. Zatim mam pouze rezervovane saty. Ted zacinam resit dorty cukrovi a svatebni oznameni,ktere si budu vyrabet sama. O Aknelu jsem uz hodne cetla,ale vase radky me ted presvedcily :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ten velkoobchod u Makra se jmenuje Florplant. Jsou tam dva hangary, v jednom je kvetinarstvi p. Sarka Hajkova (telefon klidne pres IP). Maji otevreno ve vsedni dny do peti a potom i v sobotu, ale to je asi spis dle domluvy.
Odpovědět
Ahoj holky dobré ráno.Nevíte jak zhubnout 4 kila? Stres nepomáhá spíše naopak.Zkouším vše ale marně.Ach jo :-o Dnes si jdu pro ten dort na zkoušku do Aknelu už se těším :-) Venku hnusně tak se dám do uklidu doma .T :-D
Odpovědět
Ahoj holky .tak už mám taky objednanou ochutnavku na úterý,jogurtovou a oříškovou příchuť tak jsem zvědavá. Lena-potom dej vědět prosím jak chutnalo ty máš taky tvarohovou a s tím hubnutím to tak je no čím to člověk potřebuje nejvíc tak to ne ne zhubnout vlastní zkušenost jinak holky jakou příchuť by jste doporučili měli jste jiné naplně? fimfrle-promiň nějak jsem to blbě pochopila že to byly kamaradky :-D
Odpovědět
no já už měla čokoládovou a vaječný konak a to byla bomba samý rum :-D jinak jsem zkoušela kokosovou a oříškovou všechny mnam Jsou méně sladké až na tu konakovou ale ta je zase hm dobrá nevybereš si :-p
Odpovědět
tyjo tak to fakt nevím u které zustanu nakonec a to ta paní ma všechny nachystané ty příchutě?jo holky a kolik jste ji davali za tu ochtnavku?
Odpovědět
né nemá má jen některé tak dvě když více tak musíš v pátek nebo v sobotu. Jinak ochutnávka zdarma!!!!!!!!!!!!!! O víkedu se peče více tak je větší výběr.Ze začátku týdne jsou prý hlavně koláče.Vše ale domluvit. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?? Vdávám se 7.8. v kostele v Ludgeřovicích ;-) Vidím, že probíráte cukrářství Aknel - nevíte jaká je tam otevírací doba?? Jestli tam můžu normálně zajet a koupit si pár zákusků domů na ochutnávku?? ;-) díky moc
Odpovědět
ahoj holky tak jsem na infarkt.Byla jsem pro dort jogurtový malá´ý batul .Byl nádherný čokoládový spodek natom tvarohová nápln nahoře jahody dookola lámaná čokoláda Dám ho ma stul a jdu pro foták muj synovec do toho vpalil a hruza chtělo se mi brečet :-p
Odpovědět
jejku tak to je škoda
Odpovědět
Článek se načítá
co se da ale dělat děti jsou děti kolik si za něho zaplatila?
Odpovědět
zaplatila jsem 280kč ale jahody jsou ted drahé ale holky ta chut no jedna básen :-D :-D :-D monik1 Paní nemá cukrárnu ale výrobnu tak že je problém si tak koupit bez objednaní ale zato je to stopro čerstvé, Bylo tolehké a fajn Nakonec jsme se zasmáli ale chtěla jsem to vyfotit jinak o nic nejde ;-)
Odpovědět
synovec šel mamince do peněženky a vytáhl 200 a říká teto to máš odškodné tak jsme se váleli smíchy a on na to no co nemyslíš zaplatíš :-D :-p |-| dobrý co tak že super den baby 8-)
Odpovědět
no to věřím že chuť je fantastická ,pokud jsem pochopila tak ty jahody jsou čerstvé ,teda to musí byt mńamka a ty minizakusky jsi tam objednavate jaké,až tam budu ať to hned při jednom objednám
Odpovědět
věnečky větrníky laskonky trubičky špičky tvarohový řez jogurtový řez a éřechové řezy tedy myslím jinak ti poradí jo a ovocný košíček nyalí že je to vše :-D
Odpovědět
nějak se mi pletou písmenka že by to bylo těma dvěma deckami vína, co jsem vypila? :-p
Odpovědět
lena :-D :-D :-D myslim,ze z aknelu nemusite vubec pochybovat je to vazne namka!Hoste si posmakli a jeste jsme jim nabalili domu ;-)
Odpovědět
jo taky mám takový pocit ale dneska mě to s tím dortem vážně dostalo 8-) No prostě nic neplánuj dopředu :-p ale jinak perfektní den Ještě ted mě bolí břicho od smíchu.A uplně nakonec mi říká že tady věčně nebude aby dával na mě pozor šupa co :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
:-D :-D :-D :-D tak to mě fakt rozesmalo a kolik mu prosím Tě je?
Odpovědět
finfrle-prosím tě a jaký dortik si měla ty od Aknelu?
Odpovědět
apetit mam ho v albicku jinak kazde patro jsme nechali delat jinak,jedno oriskovy korpus/vanilkovy krem,svetly korpus/coko krem,a vrsek pry zustava vetsinou na doma novomanzelum,tak jsme si udelali co mame radi...orisek s oriskovym kremem myslim :-D uz je to 7 mesicu :-D :-D :-D
Odpovědět
je mu šest ale je to mudrlant 8-) Hlavně ty jeho hlášky :-o A ještě mi říká že kdybych se vdávala každý rok tak by to bylo super.Že by mohl vždy vybrat dort a potom si s ním dělat co chce :-o Raději jsem se neptala co by teda s ním dělal :-D
Odpovědět
finfrle -je to je dobrý nápad to mně nenapadlo dat každé patro jinou příchuť,jo v albičku jsem se dívala jen mě zajímali ty náplně lena00 - tak to se fakt nenudite doma ,je pravda že my máme taky něco podobného v rodině,taky člověk neví co z něho vyletí :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
caute lena> sranda s dortem... zhubnout 4 kila? za 5 -6 tydnu by se to dalo zvladnout ;-) taky potrebuju, ja spis 5-6 kilo, ale i za 4 bych byla stastna ;-) ja tento tyden zacla zas chodit behat, aspon trochu... dulezite je jist male jidla co 2-2,5 hodin, omezit tuky a take sacharidy a naopak prijmat vice proteinu a hlavne nejist vecer sacharidova jidla... a take se hybat... jj, jde to, ale je to boj a ja uz jednou mela tak o 8kg min nez ted, slo to zhubnout, ale ted pokazde, kdyz zacnu, tak nevydrzim :-N :-N 8-( pokud chodis sportovat, tak zkus karnitin (treba neocarnitargin), ale samo o sobe te to nezhubne :-D a take je dobre nehubnout vic nez kilo tydne, jinak je telo vykolejene a jen ceka na jakekoliv nespalene kalorie a ulozi je... no nic... toz snad nam to vyjde ;-)
Odpovědět
Díky za radu ,jo celkem se toho držím.Mám psa tak procházky se psem a synovec už vymyšlí co budeme dělat na jaře.Dost se toho děsím :-x Dokonce jsem jenom uždibla z toho dortu 8-(
Odpovědět
krasne rano,ja jsem zhubla pred svatbou za nekolik mesicu 12kg a musim vam rici,ze zezacatku to nebylo vubec pomale a 8dala dolu za necele 2mecice!Nebylo to hladovkou!!!Napisu vam jak na to a uvidite.... Hned po ranu do 30min se nasnidat nejlepe vlocky s mlekem(Rano vice sacharidu a vecer obracene ale pozor kazde jidlo musi obsahovat jak sacharidy tak proteiny!!!) a pak jist po 2-3hodinach klidne i 7jidel denne ale vazne male porce(nikdy nesmis byt prejezena ale vzadnem pripade hladova) a pred spanim 60-90min jist(treba jen jogurt a racio) Neni to dieta ale jen na rozhybani metabolismu!!! Jo a pit min 2l vody denne a i 1-2zelene caje! Cviceni to jen umocni!!! A nejjlepe je si vzit pred cvicenim vitamin C a Acetyl L-carnitin(ten pomaha rychleji stepit tuky! staci i L-carnitin ale acetyl je lepsi) Stejne vam reknu ze sve zkusenosti,ze jsem dala jeste neplanovane dolu 3kg tyden pred svatbou toho litani ....hruza.
Odpovědět
Jo uplne jsem vam zapomnela napsat vecer zase prevazuji proteiny ale vzdy s malym mnozstvim sacharidu!!!A po cviceni do 40min snist ovoce!
Odpovědět
dík za radu :-p Je to nějak mrtvo.Dneska jsem už byla dvakrát se psem na procházce ráno lehká snídaně potom ovoce oběd bez přílohy zase ovoce a v 18hod zeleninový salát.Tak uvidím dost piju vodu.Dnwska bylo krásně sice větrno ale jinak fajn :-D Dnes jsem počítala tácka krajky aj. Paní lenka mě poslala do PRAKTIK PAPÍRU je to na poděbradové ulici c Ostravě mají tam prý super ceny tak že zase uspora.Zlatá paní. :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?