Svatby v červenci 2009. Přidáte se k nám?

Zobraz úvodní příspěvek
Tak když už je ten rok 2009 rozdělenej, tak zakládám i červenec.
Odpovědět
Profilova fotka
pandulka: Pár tipů, ale ještě rozhodím sítě :-) http://www.sporthotelpraha.cz/web/ind... http://www.henrietta.cz/sluzby.php http://www.certousy.cz/svatby http://www.trojacatering.cz/catering/... http://www.s-club.cz/cz/index.php?men... (kousek za Prahou, byla jsem tam na v.i.p večírku. super prostory) http://www.ucisaru.cz/galleryc.php?c=1
Odpovědět
Profilova fotka
zvizatko: ahoj, tak máme stejný datum, místo poněkud více na západ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak budeme menit misto obradu a hostiny:(ja se picnu, o vikendu se jdeme podivat do 2restauraci, tak jsem zvedava, co vymyslime. S koordinatorkou to musi byt pohoda, hlavne pokud je nekdoi casove vytizeny:)uprimne zavidim koordinatorku!!!Doufam, ze ji moji svedkyne a od P bude smele konkurovat...
Odpovědět
Profilova fotka
A omlouvam se, jestůli jsem se nekoho dotkla s prsteny. Jen ted jsem sledovala ceny a pokud je ma nekdo tak levne a jsou kvalita, tak klobouk dolu a ja si muzu rvat akorat vlasy...
Odpovědět
Profilova fotka
pandulku, už mám zdobení na auto nevesty a ženicha- bílo zelené-plus cylindt a panenka-koupeno zde na bazarku, objednané zeleno bílé vývazky, polštářek a podvazek a pak už i pár věcí na vyzdobu organzu zelenou( jestea musim dokoupit mam ji malo), bílou organzu taky ješte dokoupim, brcka, koupila jsem ubrousky a drzaky na ubrousky v ikeea pak par blbosti jako zeleny a bily kaminky a tak jeste to ale neni komplet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
madormi: tak ty teda taky jedeš :-) my se jdem v ponděli zeptat na radnici na termín - teda když najdu naše rodný listy, protože doma je blázinec z toho jak děláme jádro a zatím to vypadá bledě :-( a pak se jdem podívat na několik restaurací a já si říkám, že od těchto dvou věcí se to začíná odvíjet. Ještě se chci zeptat, ty vývazky budete dávat jen tak jak jsou? Nevím jak u vás, ale u nás se dávají myrty a to váže květinářka.
Odpovědět
kami1984: Kdo ví, půjdeme se tam podívat a uvidíme. Cena je ale klidně možná poněvadž si tam nenechali nic rýt a ten její stál sice 1800, ale zato jejího manžela přes 4000 - protože ona má extrémně malou a on pro změnu extrémně velkou ruku. Talže to nakonec vyjde hodně podobně jako kterákoli jiná firma ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Alex, kdy jim to řeknu já, to zatím netuším, možná až pošleme svatební oznámení, aby věděli, že to myslíme opravdu vážně, přítelovým rodičům sme to tak nějak mimochodem řekli, jedinej jejich problém je, že 17.7.bývají na dovolený, tak chtějí, abysme to přesunuli.. =-) ale tak snad by si kvůli synáčkovi změnili dovču.. Pandulka, pokud vyjde Průhonický zámek, tak hostina bude pravděpodobně v hotelu Panský dvůr v Průhonicích, byli sme se tam podívat a vypadá to tam moc sympaticky, obsluha taky a budou tam s náma prý klidně do rána.. A kdyby to bylo v Libeň.zámečku, tak asi vyhraje Zelený dvůr v Březiněvsi, kde je too moc hezký a útulný, ale poměrně malý, takl nevím, jestli bysme se tam vešli... K barvičkám, tak u mě to vyhrála jednoznačně růžová.. :-D ale nemám zatím nic..
Odpovědět
Ahoj holky, alexx.t dekuju moc za tipy!!! Hned na to mrknu. madormi: juuu ty uz toho mas, nechces pridat neco do albicka abych se mohla inspirovat? Prosiiim :-) lucie77: tak na tyhle dve mista taky kouknu, dekuju ;-) Chci se zeptat jestli budete mit korunku? Ja bych ji chtela aby to nad zavojem nebylo tak prazdne, ale nevim jak ji vybrat aby se hodila k satum. Mam je krajkove, tak se bojim abych nevybrala neco co k tomu vubec nepujde :-S
Odpovědět
Profilova fotka
lucie777 : rodiče si snad dovolenou o dva dny posunout můžou, vždyť se jim žení synek ;-) . Pro to mi to budeme oznamovat už v listopadu a při té příležitosti jim předáme do ručky oznámení ( sice to s nimi švihne, ale alespoň to budeme mít za sebou, jsem štírek a tak si tu situaci pěkně vychutnám :-) za všechny ty humusárny co vyváděj ]-( ) pandulka: tak jak ? Hodila jsem Ti tam jen pár tipů... o víkendu ještě něco přidám :-) korunku mít chci taky, budu mít dlouhatánský závoj. Budu vycházet jak se bude hodit k závoji a taky k šatičkám, ale co teď vím je, že chci drobnější a s kamínkama do zlata a průhledné, takže se mi ten výběr asi zužuje ;-) hele, já jsem si v únoru kupovala korunku na ples, ale ke svatebním se mi nebude hodit. Nafotím jí a dám do alba, kdyby se Ti líbila, poslala bych Ti jí poštou.Je úplně nová a nic za ní nechci když se Ti bude líbit je tvoje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pandulka : tak jsem ti jí vyfotila a je v albu korunka 8-)
Odpovědět
pandulka: Po korunce hrozně toužím, takže ji snad mít budu, teď jenom řeším, jakou barvu, protože mám světle růžové šaty. Jelikož budu mít bílé střevíčky, asi zvolím i bílé doplňky (náušnice, něco na krk, tudíž i bílou korunku). Tolik růžové zase nemusím :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, tak jsem pravděpodobně další červencovka :-) nejspíše budeme mít svatbu 4.7. na Křivoklátě...
Odpovědět
Profilova fotka
Ähoj holky, tak jsme zmenili misto obradu a hostiny,budeme to mit v Rychvalde... Cascia: aha, tak ted uz to chapu:)u nas by byla cena 8500Kc, ale ja mam 57 velikost a pritel 70, prto hned 1500Kc navrchz, ale myslim si, ze na prstyncich by se setrit nemelo, je to vlastne materialne jedine, co z krasneho dne zbyde, mimo fotek a videí:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky,tak jsme tu po delší době a koukám,jak se krásně rozrůstáme :-) tak vítám nové nevěstinky :-) My byli nuceni přehodnotit místo obřadu a hostiny,tak začínám s úvahami znovu :-( .Chtěli by jsme Průhonice,ale uvidíme,jak to bude s volným termínem a hostinu jsme měli vybranou na jednom ranči za Prahou,ale když jsme tam byli na obědě,tak Nás nemile překvapila pomalá obsluha,jídlo nic moc a není ani možnost mokré varianty :-( .Za pronájem 10 000kč+jídlo a pití Nás to trošku zklamalo :-( Tak uvažujeme o nějakém místě,kde uděláme jak obřad,tak hostinu,ubytujeme hosty a budeme na jednom místě-jen takové místo najít.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Raeguji na Teri-obřad stojí 2500Kč, v ceně je cena za martiku(je to pátek), pak výzdoba-koberec, živé kytičky a živá hudba, můžeme si zvolit, co chceme nechat u obřadu hrát. pronájem restaurace a velké zastřešené terasy s grilem a možností živé hudby a velkou zahradou s kuželkami a pískovištěm je 4500Kč.Což si myslím, že solidní. Veškeré jídlo budeme mít od nich plus nealko kromě alhoholu a sladkého-to můžeme mít své:)Počítají i s mokrou variantou, vše je laděno do žlutooranžova-barva naší svatby a obsluha rychlá, vedoucí příjemná:)A měli jsem štěstí, jinak už mají celý červenec zadaný. Je to Silma Rychvald. navíc mají i apartmá, kde se po parádě s již manželem uchýlíme:)jsem nadšená, tak doufám, že se nezklamu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem našla svůj rodný list a teď ještě toho mýho budoucího manžílka. My místo na obřad ještě nemáme, zítra se jedeme konečně po něčem podívat a mám mi přijít balíček s podvazkem, to se už nemůžu dočkat ;-)
Odpovědět
kami1984: Naprostý souhlas, na prstýnkách se nesmí šetřit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ve spolek, tady se to teda zaplnilo =-) Člověk se sem pár dní nepodívá a nestačí se divit ;-) Já jsem teď měla miláčka doma 14 na nemocenské a počítač si doslovat zabavil pro sebe na hraní a celé dny se od něj nehnul. Sice ho miluju, ale musím přiznat, že už jsem se docela těšila až půjde zase do práce a já si taky užiju nějakou tu chvilku pro sebe 8-)
Odpovědět
darlingb: Ano, to znám velice dobře. Bohužel u nás to je opačně :-) Přítel má notebook na kterém vysedávám já a hledám svatební tipy :-D Už mi nadává, ale já se odtud prostě nemůžu odtrhnout!!!
Odpovědět
holky mam šaty :-D měla jsem depky že zatim nicmoc nemáme, ale timhle mi ubyla obrovská starost a sou nádherný,mam hroznou radost x-) tak te´d vesele do zajišťování místa na oběd a odpoledne...myslíte že posílat oznámení v listopadu neni moc brzo?a má někdo zkušenost že si oznámení vyráběl doma sám?já už se tak těšim :-)
Odpovědět
ahoj holky, můžu se pozvolna přidat? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! skafandrik vítám tě tu! terezka22: Cotakhle zařídit to album, ať se taky pokocháme?
Odpovědět
Profilova fotka
pandulka: jen co bude trochu času nafotim a přidám do alba :-)
Odpovědět
já bych ráda,ale moc to s tou technikou neumim :-S jak budete řešit oznámení, pozvánky ke stolu atd-najednou,nebo několik listů?
Odpovědět
Terezka: My budeme dávat oznámení a pozvánku každé na samostaném listu, protože někoho zveme na oběd a některé až pak na večer. Navíc pozvánky k obědu a na večer si vyrobím sama ;-) .
Odpovědět
tak fajn, ale asi nebudu úplně parťák na sáhodlouhý hovory, spíš tak budu nakukovat, páč nestíham vůbec nic :-N jinak my máme zařízený místo obřadu, hostiny, fotografa, mam podvazek :-D a kosmetičku, to bude známá, tedy nejspíš, myslela jsem, že mam i kadeřnici, ale tu ne, protože mi udělala šílenou barvu, jsem pěkně zasr..., takže budu hledat jinde, pak mám ještě vymyšlený místo, kde budem nechávat vázat kytky, dál máme předběžnej seznam hostou a jinak už nic, teď nic neřeším, páč to nestíham, začnu až po novým roce, no a byl tu dotaz na oznámení, tak to asi budem mít s nějakou naší fotkou a bude nám to fotit ten fotograf, co potom svatbu, to je teda předběžnej plán, rozhodne se to příští neděli
Odpovědět
Profilova fotka
My si necháme oznámební dělat co mám v albu, zatím se nám líbí nejvíc, máme rádi ty klasický kde je nevěsta se ženichem, kartičku ke stolu budeme dávat zvlášť, necháme natisknout oznámení a kartičky pak vložíme do obálky ktěm oznámení, které budme chtít na hostině, jenže u nás to budou asi všechni. :-D máme asi předběžně 50lidí :-N a kartičky se jménem na stůl asi vyřeším takhle: líbí se mi svatební noviny, takže je udělám ve formátu A5 a né moc stránek, nakoupím si obálky a stříbrné fixe nebo tužky a tam napíšu jména a ozdobím to mašličkou, to se aspoň zabavím a přítel nebude mít řeči, že furt něco kupuju tak brzo ;-) 8-)
Odpovědět
Ahoj nevesty ;-) alexx.t: jeste jednou moc dekuju za tipy, S-club mi napsali ze je v rekonstrukci, ale zbytek urcite bliz prozkouam a pujdeme obhlidnout. Strasne moc dekuju za nabidku s korunkou, je nadherna, bohuzel se obavam ze by se mi uplne nehodila k satum - budu mit krajkovy tak musim hledat nejakou s kytkovym motivem aby se to aspon vzdalene podobalo, ale jsi zlato, vazne moc dekuju!!! cascia: muzu se zeptat kdo a za kolik vam delal svatebni web? terezka22: My budeme mit oznameni, k tomu na kartickach pozvani na vecerni raut a pro ty co pujdou na hostinu tak bude z druhe strany i pozvanka ke svatebnimu stolu, vymysleli jsme si svuj ornament, kterej se bude vsude opakovat, i na harmonogramech, menu atd...muzu ti poslat kontakt do ip, muzu vrele doporucit doporucit! ;-) Saty (i na prevleceni na vecer) uz mam taky zarizene, uz se na ne moooc tesim :-) Jinak jsem objevila kdybyste nekdo hledal mini vinka, ze je prodavaji v makru, bile, cervene, ruzove i sekt, v baleni po 6 myslim a ruzne znacky.
Odpovědět
to pandulka:to bys byla poklad děkuju moc :-) ty se budeš večer převlíkat?já si chci ty šaty užít co nejvíc,ale nemůžu v nich moc dejchat tak uvidim :-D všem : plánujete nějaké hubnutí nebo podobné úpravy do svatby?že bychom to případně rozjely společně? ]-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?