Luci, jsi milá, díky za pochvalu hradu:) nám se tam taky líbí..už jsme tam i párkrát byli na procházce..znáš to ALE :-D člověk furt vymýšlí, špěkuluje...a co ty, určo jsi to někde písala, kde to budete mít vy?
Budeš si nechávat šít šatky? Já o tom taky docela uvažuju, když vidím, kolik stojí půjčení šatů na tři dny a to je mělo na sobě už desítky holčin...
Desítky ne, někde je půjčují třeba jen 3krát a dost... ale samozřejmě v jak který půjčovně.. My to budeme mít v Průhonickým zámku, venku, mám nějaké foto v albu, i když ne oddávajícího místa.. :-) Já bych nad hradem teda nepřemýšlela, není to tam ani moc drahý, takže bych do toho určitě šla, ale jasně, nevím, jak máte ostatní věci daleko, jako třeba hostinu a tak...
Šatičky si asi nechám ušít z ebay nebo v salonu Marry (tam sou v podstatě z ebay, ale zařizují to český ženský, takže se líp domluvím a stojí 6500), ještě teda oběhám pár půjčoven, kdybych tam náhodou našla přesně to, co chci, ale víc jak 6000 za půjčení nedám, takže trochu pochybuju, že bych ty šaty v půjčovně našla... ;-)
Luci našla bys určitě i 1000, ale už by to asi nebylo podle tvých představ...a každá z nás chce být určitě princezna, že :-D
Jojo, hrad se nám taky líbí a dost nás překvapila cena, páč zámky atd jsou tak min o 3000 dražší...jinak nejblíž to máme na ten soutok Labe a Orlice (v podstatě za barákem:)) Chlumec a hrad jsou tak na stejno a hostina je v HK, takže tak 20 min jída autem tam i zpátek... :-N
Ten salon Marry, to je asi v Práglu, že? Oni ti to tam ušijí třeba podle obrázku? Ani nevím, jestli už jsem mrkla na tvé album, viděla jsem jich tolik, že už v tom mám zmatek, co je čí a tak :-D
A co barva svatby holky, máte rozhodnuto? My asi bílo-zelená-a malinko zlaté... :-N doufám, že to nebude jak z cirkusu :-D
lucie777: do šití nejdu :-) a už se moc těším na tu tvojí druhou zkoušku ;-)
zrzulinka : Náhodou bílo-zelená se zlatou je fajn :-) , Já budu mít jen bílo-zlatou a zelené budou jen listy od květin ;-) .Květiny a květinová výzdoba: dudou- bílé Kali,bílé růže, konvalinky+ něco zelenýho ;-) , zlaté stuhy, perly,zlatobílé svíce, zlaté svícny..atd..a červené koberce :-D
jééé no že nás to ale pěkně chytlo, co?:) Je fajn, že to máme takhle pěkně za sebou, alespoň můžeme pěkně postupně dávat hlavy dohromady:) Mně by se kala líbila i jako svatební kytí..viděla jsem i něco co připomínalo kopretinu či co a bylo to pěkný...tak jsem zvědavá, jaká raketa to bude až to půjdem domlouvat do květinářství :-N
zrzulinka
raketa to asi bude 8-( konvalinky v červenci je prý řacha :-p Já mam na výzdobu kaple,schodiště,erbového sálu,teras,kytky pro mě, mamky, družiček a na oděv, připraveno 20tis.Ale očekává slevu, páč to je velký dodavatel kterého má nasmlouvaný zámek a kooedinátorka.
alexx..no to asi jo, ale zase to bude krásný..kytí z konvalinek, no prostě romantika:-) a za takový odběr kytek bych taky čekala nějakou slevu..zkus říct, že když se to bude líbit, že ho doporučíte dál...ono to občas zabírá:-)
zrzulinka: těch 20tis je jen za konvalinky..na výzdobu zámku :-| Doporučení je základ dobrého obchudu na kterém si firma staví svou klientelu..a zabírá to vždycky ;-) ten to dodavatel má velice dobrou klientelu, takže vyplácet půjdu já a přihodím..vééélikánský úsměv :-D a sleva se snad v té hromadě vykouzlí, počítam okolo 10% .
Až to bude aranžerka aranžovat :-) budu uní stát a nehnu se z místa aby nebyli žádné odřezky(já tam stát teda nebudu, to bych asi zešílela, ale koordinátorka si to pěkně vychutná ;-) )
Jéé to bude práce když si všechno co se bude chystat vybavím... =-)
Tak já mám limit na kytky 6000, kdyby to bylo míň, vůbec bych se nezlobila.. :-D Ale my jich zas tolik mít nebudeme, moje, maminek, svědkyně a něco na stůl (+ samozřejmě ženichova kytí do klopy a myrty).. ;-) Takže to bychom se měli vejít.. A budou to růžový růžičky! x-)
Takže barvička je jednoznačně RŮŽOVÁ!!! :-D
Zrzu.. Salon Marry je v praze, koukni na stránky wéwéwé levnesvatebnisaty cézet.. ale ušijou prý cokoliv podle fotky, jako ostatně skoro každý na ebay..
Mě by bavilo koordinovat svatby.. :-D asi se vrhnu na nový "byznis".. :-D
Ahoj. Jste mě teda s cenou za kytky trošku vyděsili, já si na ně počítám tak okolo 4 tis. :-o . No uvidíme, jak se tam vejdu. Když já jsem hrozně nerozhodná co se táče barvy i druhu. Jednou vyhrávaj kaly, pak zas tulipány.... Jediný co vím je, že nechci růže.
A taky tě vítám jmenovkyně :-D .
Rozhodně náročná nebudu. Chci spíš menší kulatou kytičku a pak něco pro mamky a světkyni a ženichovi do klopy a víc jich asi nebude potřeba. Původně jsem myslela. jak taky budu dělat dekorace a tak, ale nekonec asi ne a když to půjde, tak se dohodnu tam co bude hostina, jestli to trochu vyzdobí. Jinak totiž restauraci stále nemáme...
A vložila jsem boty do alba... :-D
To já do restaurace pár kýtí chtít budu, aby to ladilo, navíc celou výzdobu restaurace budu dělat sama.. ;-) Mrkni sem http://www.beremese.cz/forum/show.php..., pár holek tam dalo super typy.. ;-)
Botky hezký, každopádně vypadají moc pohodlně! :-)
Ahoj, my máme zatím zamluvený termín a místo. Jinak se přidávám k zuzimme, čekala jsem že to bude míň, já chci jenom nějakou menší už i z důvodu co mi radila kámoška. Měla kytku převyslou a říkala, že udržet to tam 15 min v jedné pozici bylo nad její síly.
Ahoj holky, mám takovej možná trochu blbej dotaz. Když se dávaj svatebčanům takový ty hezký vývazky, tak to je jako místo myrthy nebo se dává obojí nebo jak? :-N
Vývazky se dávají s myrtou, někde sem taky slyšela, že tam dávají samotnou mašli, ale to mi přijde dost zvláštní, navíc na myrtě taky musíš mít mašličku, abys to měla jak přichytit k oblečení, většinou je v květinářství davají s obyč bílou, takže to můžeš zlepšit hezkým vývazkem, ale rozhodně bych k tomu dala i myrtu! :-)
Tak bezva, mě to taky bez myrty přišlo dost divný, ale zase nadruhou stranu, když jsem tu viděla, jak má někdo obrovský a honosný vývazky, tak by se tam ta myrta skoro ztratila. Ale jestli mi to daj v květinářství, tak tim lépe. Nevíš náhodou, kolik tak za to chtějí? :-N
To nevim, koukala sem na to, ale skleróza.. :-N každopádně to najdeš na stránkách nějakého květinářství.. Já si je asi budu dělat sama, aby byly trochu hezčí a byla tam i ta růžová, v květ.to dávají s bílou, i když určitě se dá domluvit a dají tam, co budeš chtít.. :-) Ale bez myrty NE! :-D
A myrtu si seženeš v květinářství? Promiň za tak blbý dotazy. My konečně vymysleli barvu a to oranžovou, tak mám z toho radost :-D . Taky by se mi líbilo něco barevnějšího než jen bílá mašle. Tak uvidim. Každopádně moc děkuju!
Jj, většinou to kupujou s kytkama.. :-) Tak ste zas o krok blíž, viď? No, u mě byla růžová jasná hned! ;-) Mně se nechtějí ty vývazky moc kupovat za ty ceny, doma to spíchnu hned a bude to za pár korun, i když na všech svatbách, co sem byla, byly vývazky jen bílý..
Já si je udělám buď sama nebo když by se mi pak nechtělo, tak si vezmu ty z květinářství. Vždy když je nabízí v nějakém obchdě, tak za 4 koruny se mi to zdá fakt dost. :-o
A to 4 Kč sou ještě dobrý, ale viděla sem i třeba za 12, tak to zas nejsem blázen.. 8-( Ale už sem i četla, že si někdo koupil buksus v květináči (vypadá stejně jako myrta) a ostříhal to, taky možnost a zaručeně nejlevnější.. :-D
Já asi mrknu i na tu myrtu, kolik by stála celá kytka v květináči, ale buksus to jistí, babička ho má na zahradě.. :-D Tak teď sem na jedněch stránkách našla, že za myrtu s mašlí a špendlíkem chtějí od 20 Kč..