luci ahojky :-) s teplem to máš jako já :-) taky potřebuju mít teplíčko - ale na spaní ne, v ložnici máme radiátor přivřený a topíme jen sporadicky. ale v obýváku teplíčko být musí :-D
zítra frčím už zase do práce, tak přeju všem tady příjemný začátek nového týdne! ;-)
Ahoj holky :-) Tak ja si dnes uzivam volno.Je fajn,ze tu mame pokazde po zmene casu v pondeli volno:-)
Novinka ke svatbe konecne se nam rozhoupal kameraman a zacal pracovat na dvd po takove dobe :-( Nicmene kdyz nam poslal zacatecni ukazku jsme se pekne zhrozili jojo jen uvodni titulek byl uz dost odstrasujici takze na tom ted pracujeme s nim a manzel dela graficke veci a on to jen spolu dava dohromady :-) Dostala jsem fajn napad na ukonceni toho videa a to tim,ze tam dame jedno blahoprani za druhym.Dame to jako podekovani at to ma nejaky pekny konec :-)
Moc Vas pozdravuji a preji vse nej nej
Jo Lucii u nas doma je 13-16 stupnu mame tu takovou kosu ale nastesti mame alespon v obyvaku fajn kolem 18 a nekdy se zadari a mame i 20 jojo to jsou tu tak spatne domy a o topeni na elektriku ani nemluvim!
No tak holky kdepak jste?
Zitra je posledni den v mesici,tak jsem zvedava kdo tu neco napise jinak preji krasny posledni den v mesici rijen :-)
U nas se konecne,po vsech starostech,trochu pousmalo slunicko :-)
Ahoj všecí,to je počasí,hrůza děs,co???Už se to rychle blíží ;-)
Já nějak nemám čas psát jen sem mrknu a mizím.nějak lítám mezi školou a malou.Učení se kupí,ale v pondělí jsem byla poprvé na praxi v nemocnici a byla jsem nadšená.Už se zase těším na pondělí až půjdeme pomáhat lidem,kteří naší pomoc potřebují,sice nejsou všichni milý,ale většinou jo.Měla jsem na starosti takového suprového dědečka.sice nemluví,ale krásně se usmívá a bylo na něm vidět že má radost,že tam je s ním někdo kdo si s ním povídá.....no prostě super.
A jak u vás jinak???Jak se mají a užívají těhulky????
Jinak přeji taky krásný poslední říjnový den a nezmrzněte :-)
ahojte, holky, tak zas po delší době zdravím, já moc nestíhám práce, škola, ty mý dva chlapi :-) a ještě mě pořád šoupaj do žatce :-p, ale od 11. listopadu už bych měla bejt doma - no mějte se fajn a zima se nám blíží, tak hezky zachumlat a do teplíčka :-)
ahojky holky, zdravím vás všechny ;-) nějak tudy vždycky prosvištím a říkám si,že je škoda nenapsat...jak to jde v manželství...začínáme čvrtej měsíc, čtvrt roku za náma, to to letí, co? :-D
ahoj novomanželky, jak píše zrzu, 1/4rok za námi =-) to to letí :-)
já se mam fajn a je to na mě vidět :-D pracně shozená kila zas lezou zpátky, asi se jim u mě líbí nebo co :-D ale já je zas vyprovodim! :-D
jinak my plánujeme na jaro rekonstrukci bydlení, tak budem mít o zábavu postaráno ...
tak všechny zdravím a mějte se sluníčkově - když už venku to sluníčko ne a ne vylézt :-(
Ahoj holciny!
Janii ja jsem na tom stejne po svatbe nejak kila lezou nahoru :-( nejak neni energie na shazovani snad najare :-D Ja uz si delam seznam co budu na konci mesice pect takze dietka nehrozi :-)
Jinak u nas pohodicka a klidecek.
ahojky vsem, ja jsem porad jeste doma, a minimalne do 20. 11. jeste budu. Porad mi neni dobre, zvracim kdykoli behem dne a z cehokoli............... tak me doktorka do prace jeste nepusti........mame konec 14.t.t. a uz by to mohlo polevit, ja vyjimecne nemam z ceho pribrat, vetsina jde ven.............aspon ze uz mam vychazky, tak aspon muzu na chvili vypadnout z bytecku............
Ahoj holciny tak jak se vam dari?Uz si uzivate zimu?Ja jsem onemocnela ale bude dobre :-)
Za dva tydny se chystam na peceni cukrovi jojo blizi se to a kvapem :-N
fin a nechceš něco poslat???Mě se do toho nějak nechce,sice jsem si jako každý rok už nakoupila časopisi a očima už vím přesně co budu péct,akorád to zůstane asi jen u toho dívání :-|
My si užíváme zimu každý po svým jen večery jsou stejný.přes den jsem ve škole,Pepa v práci když přijedeme tak si vlezeme do postele a pijeme čaj s medíkem,páč jsem oba nějaký nachcípaný,malá už se z toho vyhrabala.Ale snad to bude už konečně dobrý a budeme moct jít pouštět draka :-)
Ahoj hanu,povim ti ze me docela pomaha horka whiskey(nemam ji rada ale teplou teda miluji)pomaha pri nachlazeni,recept mi dali Irove a vedi proc to pri nemoci piji!
Ja rada pecu je to sice nekdy nanervy ale jojo patri to k vanocum.
S manzilkem jsme uz vybrali a koupili pranicka k vanocum a uz se jen napece a udela dekorace a je to hihi Letos zadne darecky nebudou,protoze setrime na bydleni a neni proc vyhazovat za blbosti x-)
Dnes jsme meli vazne fajn odpoledne varili jsme spolecne polevku podle ANO sefe :-D a delali mnam vecu a dokonce manzilek s mym dohledem pece buchtu :-D
Hanu a to jako myslis poslat cukrovi jo :-D to nejsi jedina co by chtela....musim rici,ze jsem sikula vanocni cukrovicko ale letos budu pect jen par druhu asi jen kolem 3-4....???jeste se uvidi ale nejvice se tesim na vanocku mnam ta zase bude
Ty jo tak ja si tu pisu sama se sebou hmmmm :-S
Tak jen dalsi novinka a to ta,ze uz bylo hotove video a kameraman mi vcera napsal,ze mu odesel hadr a ze o vse prisel :-. ]-( ]-( ]-( :-( jojo tak ani ctyri mesice po svatbe a video neni!
cože???Takže ho jako nebudete mít vůbec???To bych ho asi žalovala. :-S
já nějak neměla čas psát páč jsem nebyla 2 dny doma,měli jsme třídní akci a včera jsem dospávala,páč jsem ze čtvrtka na pátek spala nějak jen hodinu :-D ve škole to bylo peklo,ale vydržela jsem :-D :-D :-D
já budu v pondělí dělat zkoušku na nikolky svátek-budu dělat rafaelo a když to bude chtnat tak ho uděšlám i na Vánoce :-) už se i těším.Dárky mám rozmyšlený,takže v poho :-)
fin - no jo no ted´brms nějak flákáme :-D
s tim videem mě to moc mrzí a asi bych na tvym místě hodně zuřila ]-( no jestli nakonec neni lepší jak sme to udělali my, prostě manžel mý svědkyně to natočil na naši kameru a je to úplně super a fakt hezky bezprostřední 8-) bez nějakých příkras okolo, nestálo nás to vůbec nic a výsledek stojí za to - jeden známej to měl od profesionála a je to tak podbarvený hudbou, že vůbec nic, včetně toho ANO není slyšet :-p
hanul - nedělej mi chutě :-D
No video pry bude ze se origosneposkodil a jen doufam,ze do vanoc to posle me jinak trefi!
Pracuji na svatebni knize kterou pak posleme asi jako takovy mini darecek k vanocum ale to se jeste uvidi.
Holky dejte mi nejaky typ na vanocni darky pro manzely ja jsem letos nejak v koncich!
Jinak se mam celkem fajn a uzivam si podzim pri svickach a u horke whiskey mnamiiii
No a pak kdo dělá komu chutě,svíčky,horká whiskey :-(
Já mám pro Pepu svetr a asi ještě koupím nějakou voňavku,minulý rok dostal od každýho na holení,takže máme na 2 roky vystáráno :-D
O tý knize taky uvažuji,ale máme problém,fotky máme na CD ale v kompu je neotevřu,no :-| takže nevím.
Jinak já byla dnes z kámoškou na 2BOBULE a můžu doporučit,fakt jsem se bavila,dala bych to ještě jednou i dvakrát zasebou :-D
tak a uz tu je zase dalsi pracovni tyden jojo teda uz stred :-)
Ja s Vanoci opravdu ted nevim :-( nejak nemam motivaci na darky pro manzilka!
Pristi tyden pojedu do severniho Irska na vetsi nakup a koncem tydne budu pect cukrovi.Vcera jsem si delala rozpis co vse nakoupit at mam pak na Vanoce klidek :-)
Preji Vam vsem moc krasny tyden a hlavne odpocinek.
Jo video stale nic tak jsem zvedava kdy se zase ozvou! :-S
fin:tak první zkouška jednoho druhu dopadla výborně,jen nevím jestli na ečení budu mít čas,páč už máme rozpis na zkoušky a první je ta nejtěžší a je už 7.ledna,takže nic moc,ale budu bojovat :-) takže radši se budu učit než péct :-|
Krasny novy tyden!Dnes si uzivam volno po videu ze svatby zadna zprava ]-( ale jinak pohodicka.Vcera jsem s manzelem mela moc krasny vecer a opravdu jsem si to uzila. Chystam se na patecni peceni a docela se uz i tesim :-) ja proste vanoce mam vazne rada sice letos bez darku ale i tak mam!Tak holciny a co noveho u vas?
ahoj holky, já jsem dneska taky doma, nedobrovolně - nějaká střevní chřipka - tak se snažím se z toho dostat, abych zítra mohla zase jít do práce.
na vánoce se taky docela těším, ale nemám žádný nápady na dárek pro manžílka - ale snad mě něco napadne. taky budeme darovat jen maličkosti, protože na jaře začneme rekonstruovat, tak penízky se budou hodit ...
Ahojky všem,
tak jsem zase bez práce a můžu brousit po Beremku ;-)
Pěkně jsem si naběhla. Pracovala jsem 2,5 měsíce bez smlouvy, které jsem se nedočkala, dělala celodenního poskoka dvěma falešným namyšleným šéfům a ve finále mě ještě okradli při výplatě dohromady téměř o 3.000,- ]-(
No alespoň mám o zkušenost víc a příští práci si budu pečlivěji vybírat :-|
darling - jejda, tak to mě mrzí :-( to je neuvěřitelný, co si dneska zaměstnavatelé dovolej ]-( ]-( tak snad ti brzy dopadne něco dalšího a solidního!!!
darling
to je mi lito ale v dnesni dobe musis byt chranena smlouvou!Preji hodne stesti v pristim zamestnani!
janii
na strevni chcipku a vlastne na cele nachlazeni nam tady pomaha stary recept od Iru,a to horka whiskey!Je to ucinne nepovim v cem ale je,zahreje te a moc a dokonce to funguje a bacila to pekne uklidi.
JInak na vanocni darky taky nevim ale neco malinkeho najdu:-)
Zdravim!Hlaseni :-) vcera v noci jsem napekla dva druhy cukrovi a dnes pokracuji..tada zatim si popijim cajicek a relax.Svatba-zatim vubec nevim jak dopadneme s kameramanem.Video stale nemame a uz me to pekne stve!
Preji vsem krasny vikend!!!
Krasny podvecer cervencovky!Preji Vam vsem krasny prvni advent!!!Mame krasne zimni pocasi alespon v Irsku mrzne az klepu kosu :-D v loznici mame 9stupnu tak jsme vcera spali v obyvaku :-) a dnes budeme zase.Je to romanticke a hlevne teplo,bohuzel jsou tu baraky stavene na pocasi,ktere tu bylo davno a to mraz nikdy nebyl!!!
Mam uz napeceno a uz mam klidecek jen snad sehnat malinky darecek pod stromecek.Preji vsek klidny zbytek vikendu a pekny pracovni tyden!
ahoj novomanželky, tak u nás počasí předvánočnímu času teda neodpovídá :-)
manžílek marodí, já jsem taková přichcíplá a nemůžu se z toho vyhrabat, ještě nepeču, dárky nemám ... no budu s tím muset něco udělat :-) jenže přes týden chodím utahaná z práce a nic se mi nechce |-|
Ahojky,my jsme tenhle rok cukroví vzdali,matka ho objednala od paní,která nám pekla na svatbu tak peče i na vánoce,tak já udělám jen ty kokosový kuličky,třeba to obalím místo kokosu v čokoládě,takže budu míát hned 2 druhy :-D a máma udělá medový trubičky,ty miluje brách,ale jinak na to kašlem.Včera jsem dělala truhlíky,tak se mi moc líbí.a od pátku jsem taky pěkně přichcíplá,a je to nějak čím dál horší :-|
ahojte, no jak vánoce - já jaksi nestíhám, ale aspon už sem si koupila korpus na adventní věnec, tak sem zvědavá, kdy ho udělám :-D :-D na školu vůbec nemám čas, což mě ale děsně štve :-p
darling - to mi mrzí, ale určo se najde něco lepšího ;-) já v to taky neustále věřim a doufám, jelikož u mě práce taky žádná sláva - dělám jim blbce za 10 čistýáho a ještě se děsně diví, že nechci dělat zadarmo - bylo mi naznačeno, že jsem v obchodě a když je třeba něco dodělat tak tam zůstanu dýl - jo klidně, jenže jaksi se zdráhají tyto hodiny navíc zaplatit nebo aspon za ně poskytnout volno ]-( - dneska vůbec, sem zas dělala práci za někoho jinýho :-S :-p
Ahojky holky, tak jsem vás zase přišla pozdravit:-) jak se máte? U nás v práci blázinec, nemám nakoupené dárky na Vánoce, takže typická vánoční "pohoda" :-D jsem si prohlížela nová alba ze svateb to je nostalgie, šla bych do těch příprav znova, taková romantiiiiiiiika:-)