Svatby v červenci 2009. Přidáte se k nám?

Zobraz úvodní příspěvek
Tak když už je ten rok 2009 rozdělenej, tak zakládám i červenec.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ránko všem :-) Brum - gratuluju, jsem ráda, že Ti to konečně vyšlo a držím palečky, ať to všechno zvládneš :-D Manžel má zítra první den volno, takže se konečně vyspíme a navíc jsme si na zítra naplánovali totálně odpočinkový pyžamový den :-D Už se těším jak celý den nevylezu z postele, protože nám, od přírody sovám, to ranní vstávání mírně leze na mozek :-S Navíc manželův budík vzbudí nejdřív mě a já pak budím manžela, což mě probere natolik, že potom nemůžu usnout - takže i když vstávat teoreticky musí pouze on, prakticky vstáváme oba :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Darlingb: ja jsme rsi rikala, ze pises nejak brzy. Ja take planuji pyzamovy den na zitrek, uz se tesim. Koukat na televizi, papat a nic nedelat - to ja ani nevim co je. A hlavne spinkat do ruzova. :-) Tak si to uzij.
Odpovědět
Profilova fotka
darling - to mi povídej o tranním vstávání - mám to od 6 do 2 a už se vidim jak po těch letech vstávám v 5 :-D, když jsem zvyklá cvstávat v 7 - to by člověk neřek, co dělaj 2 hodiny, že :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-), koukám, že jste nedávno probírali, zda jít do těhu nebo ne. Můj názor je ten, že nemá smysl to odkládat skrz peníze - nikdy nemusí být líp naopak - může být hůř. To samé se zdravotním stavem - každá žena ví, že po 30.roce pravděpodobnost početí rychle klesá. Nejoptimálnější doba pro 1.dítě je z genetického a biologického hlediska mezi 20.a 24. rokem, takže pokud po dítěti toužíte, tak co řešíte? Pak by vás mohlo hodně mrzet, že to nejde - vždyť těch neplodných párů je dnes tolik :-(... Nevíte jak Lucka? V kolikátém už je? :-D U nás to vypadá, že já jsem ve 4tt :-DDD Mějte se hezky! a co Boun?nevíte o ní něco?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte :) tehotenstvi doporucuju ;-) boun se ma snad dobre, vymysli darek pro manzilka k narozkam :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj děvčátka, tak jsme se vrátili z úžasného víkendu v českém švýcarsku - bylo uplně pohádkově, vyšlo nám překrásný počasí (někdy až dost teplo na výlety s hafanem), sprchlo nám trošičku asi 15min. v pátek a jinak krása!!! brum - gratuluju k práci!!!!! holky my jsme teda pořádný ježibaby čarovací :-D craw - jééé, mimi bude??? moc gratuluju!! holky zítra jedu poprvé do práce na celý den, a budu tam bez té holčiny, která mě zaučuje - má 14dní dovolenou, tak to bude vše už na mně - tak na mě myslete ať to zvládnu. jinak z práce se nedostanu na net (blokované stránky), takže se budu ozývat vždy až z domova. ale zítra to asi nebude, budu tu mít další kolo návštěv, přijde mi přát pravá tchýně a levý tchán k narozkám - dneska tu byl pravý tchán a levá tchýně :-D :-D a zbytek gratulantů budu mít až v neděli - no proč slavit narozeniny jen jednou že? :-D
Odpovědět
Ahojky holky tak jsem zase tu brum gratuluji k práci konečně ti to vyšlo tak přeji pevné nervy a hodně štěstí jani vše nejlepší k narozkám a hlavně hodně zdravíčka a pracovních úspěchů, jinak je dobře že jste si užili víkend a kde jste všude byli craw gratuluji k mimískovi ;-) hodně štěstí a zdraví jinak dneska je to měsíc od svatby a já pořád koukám na fotky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
craw: ggratuluji k mimcu, to je uzasny! janii: nasi byli take v ceskem svycarsku na dovce. No jo, potrebovali nabrat sily ponasi svatbe na brachovu - ma ji 5. zari. A taky pry to bylo uzanse. Manzel hnedka prohlasil, ze tam jedeme na nase dalsi prazdniny! Jinak dobre porid v praci, urcite to zvladnes. Budu na tebe myslet. A hodne stesti k narozeninam. Poradne si ty vsechny oslavy a gratulace uzij! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc holky za přání k mimískovi - je sice nečekané, ale moc se na něj těšíme - hlavně, aby to bylo vše v pořádku, Dr. zatím nemohla nic potvrdit, páč zatím na to bylo moc brzy, ale za necelé 2 týdny tam půjdu znovu a to už by toho na utz měla vidět víc, tak vám přijdu říct :-D mějte se krááásně:-)
Odpovědět
Profilova fotka
super, tak drzim pesticky!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holčinky, děkuju za přání k narozeninám :-) od manžela jsem dostala krásnou kytici už včera, prý není k narozeninám, ale k měsíčnímu výročí, a dneska jsem dostala novou squashovou raketu, a přiveze k večeři domů pizzu :-) sab - české švýcarsko vážně doporučuju, bylo to úžasné, vyšlo nám skvěle počasí, vůbec tak nehlásili :-) dneska snad dám fotky na internet, tak vám sem pak dám odkaz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
janii: dekuji, nasi rikali,ze tam bylo jako v pohadce... Tak urcite pristi rok vyrazime na dovcu ;-) Tak si uzij pizu, kyticku a skveleho manzela a vase mesicni vyroci
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
byla jsem pilná a tak se můžu pochlubit odkazem na fotky http://vanata.rajce.idnes.cz najdete tam svatbu, pobyt na Jemništi i to České Švýcarsko :-)
Odpovědět
ahojky Jani nádhera - loupežák , dolský mlýn a panská skála jj to je krása tam to mám taky ráda a hrozně ráda tam fotím letos jsme ani nikde na focení nebyli svatba nám sebrala čas, Jani jen je škoda že jste nebyli na Pravčický tam je kouzelně
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Jani fotky máte moc krásný,ale jsem hrozně zvědavá na ten tanec ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holčiny, jakpak se máte? Já nějako v rachotě nestíhám, tak občas jen juknu a letím..... janiii krááásné fotečky mocinky moc ;-) i já přeji dodatečně vše nej a nej, byla oslavička? manžílek je úúžasný, že donesl kytičku k výročí...
Odpovědět
Profilova fotka
hanu - tanec ještě zveřejněn není, protože to já neumim a vázne to na chlapovi - jak jinak že? :D 8-) ale já ho k tomu dokopu :-) holky děkuju za přání :-) oslavička byla taková normoš, s rodiči a babi s dědou z mírovy strany, o víkendu jedeme slavit k našim s naší stranou příbuzenstva :-) lenkous - na Pravčickou jsme ani moc nechtěli, protože tam jsou určitě davy turistů ... a proplétat se mezi hordou lidí se psama ...to jsme šli radši lesama kde mohli běhat na volno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak koukám, že se nám to tu nějak zaseklo :-| Manžel je dneska v práci, tak se zabavuju brouzdáním po netu a hraním s fotkama. Dostali jsme už fotky od tchánovců, švagrovců, táty a kamarádů a protože už jich je přes 400, tak jsem konečně poslechla rady zkušenějších a vytvořila nové album a pokusila se i o pár vtipných komentářů :-) Takže tady na Beremku mám v albu výběr těch podle mě nejpovedenějších fotek seřazený tak, aby tam z každé fáze svatebního dne bylo něco :-) A zbytek fotek je tady: http://bonnie77.rajce.idnes.cz/Svatba/
Odpovědět
Profilova fotka
darlingb: my cekame jeste tyden na fotky a pak konecne dam ty profi do albicka - jsou totiz u nasich v cechach. No a za tyden jedu na dalsi svatbu - bracha se mi zeni a bere nej holcinu, jaku muze, holky ja budu mit pryma svagrovou a uz se tesim! :-)
Odpovědět
Ahojky mladé paní jj nějak se to tu zaseklo sabí gratuluji k prima švagrový a svatbička ať se vydaří , užijte si to,že přejem hodně štěstí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lenkous: dekuji. Uz se tesime, jenom 4 dny a jsme tam. A nejlepsi je, ze nejem mam pryma svatgrovou, ale budu i tetka - na zacatku pristiho roku... Moc si to uzijeme, a doufam, ze i bracha se skoromanzelkou - snad jim ten jejich den vyjde, jak planuji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sabisek - Tak to z nás budou tetky ve stejnou dobu :-D Moje švagrová to čeká oficiálně v lednu, ale jejich Lukášek (už to mají potvrzené) je nějak větší, než by měl být, tak jim to možná špatně spočítali a bude tu už v prosinci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak mrknu chvilku zas k vám. No já mám konečně práci, od 16.9., 19.9.svatba a spousta věcí neni zještě zařízenejch :-D k tomu škola (taky ještě se musí dozařídit přehození termínu zápisu a zaplatit to) a očička zatim docela dobrý - uvidíme jak to bude dál ;-) no novinky - dneska sem si koupila písek pod prstýnky do mističky asehnala fotografa za supr cenu; zítra chci nechat malýho ostříhat a domluvit kadeřnici, nehtařku a líčení - pár věcí mi má ještě přijít poštou, tak snad vše přijde včas a bude jak má být - abych se konečně mohla taky radovat, že ten hnusnej rok je za náma ;-)
Odpovědět
Brum, to je teda pro Tebe asi náročný, viď? Ale neboj, už ses skoro vdávala v červenci, tak víš, co a jak ;-) . Janiii, já chodím s psinou dogtrekking, třeba se tam někdy uvidíme, ne? Jo, holky a už mám doma z Happy Fota fotokniku a je prostě úžasňáková.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, jen vás chci pozdravit, práce, náročný víkend, doma nevypráno, nevyžehleno ... tak vás moc nestíhám. ale myslím na vás!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
magdi - no trochu se to ted´nakupilo, ale neva aspon se konečně taky něco děje - mám na mysli hlavně práci - ta doba bez ní byla vážně nic moc - sem si nedobrovolně o rok mateřskou prodloužila :-S :-D jinak já se nebojim, však ono se to nakonec všechno zmákne a nemusí bejt zas všechno jen podle mě ;-) :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
p.s. - magdi to máš stejně jedno - my stejně jako výročí budeme slavit dál 31.července i když svatba bude ted´ v září :-D
Odpovědět
Profilova fotka
janii: ja vim, po volnu a case na vse je dum jako po vybuchu granatu. To znam, u nas to bude o vikendu take.. ;-) Ale halvne, ze na nas myslis, my na tebe take! brum: tak at to vsechno vyjde, uz to mate za par - dva tydny a kousek...Drz se a hodne stetsi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
magda - jé, dogtrekařka? :-) Berni by se to líbilo, ale panička by asi padla v půli cesty :-D kdepak máme fin, sluníčko naše?? jdu žehlit ]-( asi poslední krásný letní podvečer trávím tak, že suším venku prádlo :-D holt jindy to nejde no ... to je to pracovní nasazení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak je mi jasný, že tady už to bude upadat a stejně asi admini budou chtít, abychom si založili nové téma po svatbě :-D :-D jinak já dnes stihla zařídit líčení, manikuru a kadeřnici na svatbu, zejtra chci dořešit matriku a fotografa - napadá mě, dělali jste s nim nějakou smlouvu?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?