ahoj chersi, už jsem koukala, máte moc hezké fotečky, oběma Vám to moc slušelo. I počasí se Vám krásně vydařilo, když se podívám ven, tak si říkám, že budu mít svatbu asi na sněhu,ale co, fotky na sněhu budou taky pěkný, hlavně že mám kožíšek a nebude mi zima. :-)
Chersi bola si krásna nevestička. Všetko len to najlepšie želám!!!
Jester, tak ako? Už len jeden deň, si už nervózna? Dúfam, ze sa do zajtra umúdri počasie, pretože dnes ráno bolo u nás nasnežené. :-(
Ahoj holky, moc gratuluju všem, co už to máte za sebou a ostatním přeju, ať všechno vyjde podle představ a počasí se umoudří. My to měli loni 30.3. a tak rychle to uteklo, že si to snad ani nepamatuju ;-( . Klidně bych si to zopakovala.
ahoj katinko,tak už zítra, nervozita zatím není. Byla jsem na nehtíkách, jsou fakt užásné. Ještě musíme navozit dorty a sladkosti na hostinu.Tak jo ženský, já se s vámi loučím, snad už v neděli dám vědět co a jak. :-)
čau holky, tak já už to mám taky za sebou. Bylo to nádherné, ale rovněž se přidávám k tem, komu to strasně rychle uteklo. Klidně bych se vdavala kazdy rok, byla to nadhera. Fakt nejkrasnejsi den v zivote. Az bude troska casu, hodim fotečky. Zatim pa.
ahoj jester a myssinka! blahozelam!!!
to vami verim, ze to rychlo utieklo. ked budete mat cas, tak dajte nejake fotocky a popiste trochu viac, ako to prebiehalo.
díky za gratulaci. Ten den fakt od rána utekl ani nevím jak, spousta věcí mi utekla. Obřad byl pěkný,ale snad během 10 minut bylo po všem. Jak psala myssinka vdávala bych se třeba každý den. Jinak vše vyšlo podle představ a i počasí se trochu umoudřilo. Akorát na zámku byla trochu zima a při focení v interiéru to bylo ještě horší,ale na to focení se to dalo vydržet. Pár fotek sem snad hodím,musím vybrat z té spousty opravdu jen ty nejvydařenější.
Katinko a jak ty,už odpočítáváš?
to si viem predstavit, ako rychlo to letelo. do kolkej ste sa bavili? mali ste svadbu v kostole?
ja uz odpocitavam, tento tyzden mam dost natrepany. vsetko treba este doklepnut.
mrkni na fotky, vytvořila jsem už svatební album - Jana a Tom.
Svatbu jsme měli na zámku. Hostina byla do 17:00 a od 21:00 začala zábava pro nás mladý - šli jsme se pobavit na diskotéku a popíjet.
wau! boli ste fakt strasne zlati!!!
aha, tak vy ste to nemali svadobnu hostinu. my este len o nejakej pol piatej prideme do restauracie, potom o siestej mame fotenie v ateliery a potom konecne vydych do dvanastej. potom sa pojdeme domkov prezliect.
my jsme měli během 4dnů fotky zkompletované a dané v albumu. :-)Taky se fotilo z vícero foťáků, ještě nám zbývá vybrat opravdu ty pěkně a nechat si udělat velký formát.
tak to s tebou soucítím, kdyby mně umřel pejsek, tak se z toho asi zblázním. A jak se to stalo, byl už starý nebo se mu něco přihodilo? Nejlepší lék je, může to znít možná sobecky, je pořídit ihned pejska nového. Tchýni před rokem umřela fenečka, byla z toho strašně smutná, tak jeli pro pejska nového. Sice pořád na původní fenečku vzpomíná, ale je šťastná, že má novou společnici.Je pořád sama doma a bez pejska by se asi zbláznila, dělá ji společnost 24 hodin denně.
no ved ja som sa z toho skoro zblaznila. cely den revem ako male decko. nie, nebola stara. mala len 2,5 roka. moj synovec nechtiac na nu zvalil branu a ona bola na mieste mrtva. vies si to predstavit, ako sa citim. ona s nami spavala, stale nam robila spolocnost a teraz uz tu nie je.
druheho psika mat nemozeme, pretoze teraz za cas budeme byvat u mojich rodicov a tam nam moj otec psika nedovoli. ale hned ako sa prestahujeme do nasho domceka si nejakeho kupime.
tak to je mi hrozně líto, to byla teda fakt nešťastná náhoda. 2,5 roku to byla teda ještě mladinká, bohužel i to se někdy přihodí. Vím, je to čerstvé, ale snad to brzo přebolí, navždy zůstane ve tvém srdíčku a taky v těch nejhezčích vzpomínkách a to je nejdůležitější. Pamatuji si, jak jsem jako asi 14 letá obrečela laboratorní myšku. Byli jí 2 roky, myšky moc dlouho nežijí, taky jsem z toho byla strašně špatná, byla tenkrát mým jediným zvířátkem doma o to větší to byla pro mě ztráta.
ahoj katinka!
viem ako sa citis, moj psik umrel asi pred mesiacom, takze presne viem, co prezivas. my sme ho vsak mali 15 rokov, takze umrel na starobu, no bolo to o to horsie, ze s nami bol tak dlho a vstci sme boli na neho naviazani...a to som 2 tyzdne na to mala svadbu...ocino mu vykopal hrobcek a aj pri tom plakal ako male dieta. mali sme ho od maleho steniatka. Nastasite ja uz nebyvam 8 mesiacov u nasich, takze som nebola priamo pri nich, lebo by som asi plakala stale.
Aj nasi chcu teraz noveho psika, ocko opravi budu, uz bol aj pozerat jedneho. Ale ze ho este necha pri mame kym podrastie a potom ho zobrie. vravel, ze je to take male klbko-presne ako nas ked sme ho doniesli...
Zober si to tak, ze prezil s Vami krasne obdobie, aj ked mozno kratke, ale dala si mu vsetko, co si mohla a iste bol pri Vas stastny...tak hlavu hore, bude nas spolu s tym nasim strazit zo "psieho neba". ;-)
jester: hej, bola to fakt nestastna nahoda. samozrejme, ale nikoho neobvinujem, neurobil to narocky. akurat sme ju chceli dat tento rok prvykrat nakryt, aby sme videli, ake bude mat steniatka. chudiatko, nedozila sa toho.
mysti: ja viem, ze oni ju pochovali niekde do zahrady, ale nemam sil sa tam ist ani pozriet. mozno neskor.
katinka, nahodou som "zabrdla" do vasho fora a tu take smutne spravy :-( tiez ta ulne chapen ze ti je tak smutno aj ja mam psika, este nema ani rok, a tiez si neviem predstavit, ze by sa mu nieco stalo. tiez s nami spi a vsetko, je ako nase "babo". .. tak sa mi normalne tisli slzy do oci tiez... ale to casom prejde urcite a zostatnu ti krasne spomineky na nu...
viem ze ti chyba a tiez si myslim, ze najlepsi liek na tuto stratu je novy psik, ked uz vam to moznosti dovolia. tak ti zelam aby to bolo coskoro ;-)
ahoj leni! hej, je to velmi smutna sprava. dakujem vsetkym babam za povzbudive slova, ste zlate. ja viem, ze to casom prejde, ale je to hrozne. ani neviem, kde ju pochovali, este nemam sil sa nato spytat a uz vobec nie sa tam ist pozriet.
ahoj mladé paní, tak jak se Vám vede pár týdnů po svatbě? Je něco nového? Musím říct, že ten vztah v manželství je mnohem hezčí než předtím, jsem very happy. :-)
ahoj jester! mne sa vedie tak isto ako pred svadbou (len uz je menej stresu a vybavovaciek). s manzelom sa nic nezmenilo, kedze my sme spolu uz skoro 11 rokov. jedine to, ze teraz prezivame take medove tyzdne, sme na seba zavisli ako pred 11 rokmi. tak si to uzivame.