to máš pravdu, je to opravdu za chvíli. Všechno necháváme po Novém roce, tak jsem zvědavá, jak to pak všechno stihneme, ale budeme muset. Tak jsem se byla podívat na šatičky, byly pěkné, ale na sobě bych si představovala trochu jiné, tak budu hledat dále. Doufám, že něco krásného seženu, jeden salon mám vyhlídlý, tak už jen tam zajít.
já se byla včera podívat po šatičkách, objevila jsem jedny úžasné!! ale tím, že si je potřebuju půjčit skoro na 3 týdny narazila jsem na problém, že byly na jeden z těch víkendů už rezervované :-( ach jo!! tak budu muset shánět dále nebo se zase vrátit k myšlence si je koupit. Pořád si říkám, že je ještě spousta času, ale náš nejkrásnější den D je už za chvíli... ;-) včera jsme vybírali svatební oznámení, rozhodli jsme se udělat si je sami, tak jsem zvědavá, co z toho bude, jestli je nepůjdeme na poslední chvíli někde objednat... :-)
ahoj myssinka, to preco potrebujes tie saty az na taku dlhu dobu? Ja som tiez zhanala a zohnala som, su naozaj krasne. Aj my si budeme robit oznamka sami, lebo tie co som videla za nic nestoja, same labutky a srdiecka, take gycoviny...a pytaju za to take peniaze, ze az...
aho mysti, budu se vdávat na pláži na Srí Lance a jedeme tam na 15 dní, takže šatičky budu moct vrátit až po mém návratu a to vychází na 3 víkendy půjčení... Při naší tajné, netradiční svatbě nechceme ani klasické oznamka, které mi přijdou všechny stejné, přesně jak píšeš... Teď zrovna hledáme fotku, mám už jednu vytipovanou pláž, palmy a pod nimi dvě lehátka... na to pak už jen napíšeme, že jsme se vzali a hotovo :-)
jaké oznamka si budete tvořit vy?? už máte nápad??
fifa, waw...nema slov, taka svadba...nam by vsak asi nasi neodpustili, keby sme sa vzali tajne a ich z toho vynechali...aj preto budeme mat "klasika svadbu", teda nie az tak uplne, pretoze stale vymyslame nieco nove, cim ju spestrit. Ale chcem sa o tento krasny den podelit so vsetkymi, ktorych mam rada.
Napad na oznamka uz mame, treba ich uz len dat do finalnej podoby, a moj nastavajuci je pocitacov velmi zdatny, takze dufam, ze to nebude problem. Ale urcite tam nebudu ziadne labuky a maciky... :-| 8-(
No my jsme včera pohořeli na písmě na těch oznamkách, líbí se mi ten typ písma Brush Script Std, ale ono to neumí naše háčky a čárky, takže musíme hledat jiné... :-( na svatbu se strašně moc těším, i když na ní nebudu mít svoje rodiče, s kterými jinak ale báječně vycházím... jen nás prostě nelákají všechny ty dlouhé přípravy a každý se jen honí a stresuje... to my budeme mít den před obřadem masáž, budou nám zpívat Srí Lanské dívky, budeme tam mít i tanečníky, dort, romantickou večeři, kameramana a fotografa,... myslím, že pokud to klapne,jak to máme objednané, nebude to mít chybu.. a doma se snad nebudou dlouho zlobit :-.
a rodicia naozaj nic netusia, ze nieco chystate? co im poviete, ze idete na dovolenku? joj, prepac, ze som zvedava, len ma to naozaj zaujima, je to take neobvykle a zaroven take romanticke. keby sme tu mali plaze my, tak aj ja by som sa dala na takuto svadbu, len ja a on, rodicia, surodenci, svedkovia a dost, ale kedze tu plaz nie je, mam smolu. ale dufam, ze aj nasa svadba bude super, ved to bude z lasky a to je hlavne, nie? takze ste oslobodeni od vsetkych vybavovaciek. my sme povybavovali vsetko da sa povedat za kratky cas, tak som rada, ze vsetko klaplo na prvykrat...teraz uz len dotiahnut detaily...
snad netuší nic... bydlíme spolu už 3 roky, k Vánocům si nadělíme dovolenou :-) už dlouho mluvíme o tom, že bychom chtěli na Sri Lanku jet... pak ve svatební den náš kamarád rozveze po rodině oznámení, že se 8. března bereme (to proto aby to měli trošku čas strávit než se vrátíme ;-) ) a zbytku to oznámíme opravdu až po návratu. Podle mě se člověk musí brát tak jak si to vysní, s milovaným člověkem... tak aby to byl opravdu ten nejkrásnější den, na který bude do konce života vzpomínat. Někdo sní o obrovské svatbě princezny, já po romantice na pláži... určitě i vaše svatba bude super, když vám všechno tak hezky klaplo a netrápíte se zdlouhavým zařizováním... ted uz jen ty detaily a budou z nás za chvilku vdané paničky :-) :-) :-)
tak to mas pravdu, este stale si to neuvedomujem, ze bude zo mna vydata pani...ale velmi sa na to tesim! Aj my byvame spolu a je nam naozaj super...naozaj Vam drzim palceky, nech sa Vam svadba podari tak, ako so planujete a ked budete mat po, posles mi nejaku krasnu svadobnu plazovu fotku? napr do IP?
určitě pošlu. I já vám přeju moc a moc krásnou vydařenou svatbu a stejně tak celý krásný manželský život... už se nám to fakt blíží, ale já už se taky moc těším...
Ahojte, ja mam svadbu 1.3.2008 a moc sa na to tesim aj ked viem ze je post a svadby tu moc nie sú, ale ja mam akurat vtedy narodky aj s mojou sestrou dvojickou a prislo mi to velmi pekne mat svadbu a narodeniny zaroven. tak je fajn ze ma niekto svadbu tiez v marci.
ahoj, tak to je fajn, ze je tu dalsia marcova...ako idu pripravy na svadbu? Uz sa nam to pomaly ale isto kráti, co povies? My ideme akurat cez sviatky vyrabat nase svadobne oznamenia, v januari by sme ich uz chceli posielat, tak si musime pohnut. Vy si robite oznamko sami, ci cez firmu?
ahoj holky, nějak nám to tady usíná... vždyť už to máme "za pár"... tak jak pokračujete s přípravami? my necháváme klasicky vsechno na poslední chvíli, takže nemám ještě ani ty šaty... ale máme už aspon navrhnuté svatební oznamka... předpokládám, že vy jste na tom s přípravami mnohem lépe a dál.. nějak se snažím si zvyknout na představu, že za 2 měsíce už ze mně bude vdaná paní, ale pořád tomu nějak nemůžu uvěřit.. :-D
ahoj myssinko, koukala jsem,že máme stejný datum svatby :-) Dá se říct, že u nás už přípravy vrcholí, ale taky si nějak nemůžu zvyknout, že už ani ne za dva měsíce budu vdaná paní...
ahoj iviiku, bude se nám to dobře pamatovat, teda hlavně mému budoucímu manžovi 8. březen 2008 - doufám, že si zapamatuje i rok a bude vždycky vědět kolikáté výročí svatby budeme mít..
jsem ráda, že my těch příprav nemáme tolik, během příštího týdne si jdem objednat prstýnky a taky bych si už konečně měla někde sehnat šaty, ale zatím si pořád říkám, že 2 měsíce je ještě dlouho.. Tento víkend si jdem objednat hospodu, oslavu budeme mít až o týden později - budem se brát mimo ČR, takže až po našem návratu, tak jen doufám, že budou mít volno.
Tak ať zvládáš přípravy v klidu, máme to fakt za chvilku ;-)
Jo, tak to taky doufam, že si to datum zapamatuje :-D My čekáme snad už je až nám dorazí oznámení, jinak máme už všechno zařízené... normálně tě obdivuju, že s šatama tak dlouho čekáš, protože to bylo první, co jsem zařídila ;-) A máš už aspoň představu, jak by měly vypadat???
Ahoj holky. Já mám svatbu koncem března a s přípravami jsme začali teprve v lednu. Ale tím, že v březnu opravdu moc svateb není, tak jsme si to mohli dovolit. Zatím máme zamluvenej kostel, hotel, kapelu, fotografku, objednaný prstýnky ......... ale šaty taky ještě bohužel nemám. V týdnu jsem volala paní, která mě bude zprostředkovávat jejich šití a povídala, že se musíme prvně domluvit s paní návrhářkou, prý to ale ušít stihnou tak jsem opravdu teda zvědavá. No a oblek ženichovi by jsme měli kupovat příští týden. Tak uvidíme, ale podle toho jak už teď jsem nervózní, tak se asi ve svatební den zhroutím :-N
To já doufám. Nejhorší je, že já ani tak nejsem nervózní, že se budu vdávat, že prostě když to tak řeknu už nebudu maminky a tatínka, ale budu zakládat svou rodinu .................. já jsem nejvíc nervózní z těch lidí, budeme jich mít kolem stovky ................. :-(
Taky jsem už o tom přemýšlela, že to bude takový "jiný". A na svatbu zveme samý supr lidičky, takže se na ně už moc těšim... A bude nás asi 35, takže taková menší svatba. Kolik bude vás?
ahoj holky, tak se po delší době taky ozývat. Od té doby už jsem stihla zařídit polštářek pod prstýnky - šije mi ho elpa a taky vývazky - zatím se domlouvám s nastynelou. No a ve čtvrtek jsem byla zkoušet šaty a rovnou je i zamluvila. Zítra jsme s paní ze salonu domluvený, že si přítel půjde zkusit smoking, tak další starost odpadne. Ve středu jedu na matriku a mrknout na zámek a ještě chceme obhlídnout místo hostiny, tak toho za ten den dost stihneme. Jinak všechno řešíme průběžně. Prstýnky budou asi až v únoru, ještě jsme se nebyli podívat, ale nějakou představu máme, tak uvidíme.
iviik: ahojky, představa by byla, budu se vdávat na pláži, takže chci něco úplně jednoduchého, tak ať se to dá dobřed složit do kufru..
jinak jsme si byli objednat prstýnky, tak už se na ně moc těším..
no caute babenky no tak ja mam svadbu 29.03.2008 takze sa nam to pamalicky krati, skoro vsetko mame zajednane saty mam vybrane no a kvetinky si budeme davat robyt 2 tyzdne pred svadbou no ale z coho mam celkom strach je ze o 15.00 hod. mame obrat no a potom ideme hned do sali no a ako som to tak ratala bude asi 18.00hod mozno neskor ked sa budeme moct ist fotit no a tak trosku sa boji ci budeme mat este svetlo ci vi na to? poradite ako to budete mat vi? :-)
Ahojte babenky!
my mame svadbu 22.3.2008, obrad mame o 15,30 na Matrike. Pred tyzdnom sme boli dohodnut podrobnosti s matrikarkou, povedala nam, ze obrad trva tak pol hodinku, takze okolo stvrtej by sme uz mali byt svoji. A my sa fotit budeme pred sobasom. Nie sme veriaci a je to uz v sucasnej dobe taky zvyk, ze sa chodi fotit pred sobasom. Pojdeme len my dvaja a niekto, kto nas bude fotit.Chceme sa fotit vonku. Lebo take "suche" miesta na svadobnej zabave, ked sa idu mladi fotit sa mi vobec ale vobec nepacia...ostatni ludia ani sa bavit, ani jesta, ani nic ked tam mladomanzelia nie su. my uz mame tiez viac-menej vsetko zariadene, objednane pohare, objednane pierka, akurat obrucky nam este treba, ale tie pojdeme vyberat zaciatkom februara (myslim, ze to staci) a drahemu oblek (lebo este intenzivne chudne ;-) ), a este take tie drobnosti ako servitky, nieco na vyzdobu a podobne...oznamka sme dokoncili cez vikend (samovyroba) a tento tyzden sa uz posielaju. Od dnesneho dna mam svadbu presne o dva mesiace....tesim sa... :-D
pro mysti: my jsme byli taky minulý týden za matrikářkou (velice sympatická paní), škoda že nás nebude oddávat. Bude to muž - buď starosta a nebo místostarosta, doufám, že budou stejně příjemní jako paní matrikářka. Obřad bude prý trvat zhruba 15min a pak musíme počítat ještě s hudbou na obřad. Na obřadě budu mít vlastní hudbu, paní matrikářka mi vyšla vstříc, tak jsem si přinesla svoje CD. Byli jsme se také podívat na zámku, kde se to odehraje, líbilo se nám tam, akorát nás zarazilo, když nám pán řekl, že prostory, kde nás budou oddávat, budou vytopené zhruba na 16 stupňů, kvůli depozitáři, ale snad budeme hodně dýchat a zahřejeme to tam :-) . Jinak šaty mám zamluvené a zaplacenou zálohu s oblekem pro ženicha je to složitější, zkoušel, ale nic mu nešlo, tak hledáme stále dál, asi něco pěkného koupíme. Jinak hostinu ještě dořešujem, máme 2 místa a z těch vyberem. Výzdobu mám vybranou, jen ji objednat přes internet. A to hlavní prstýnky, na ty se teprve chystáme, počítáme s tím, že si hned při první návštěvě nevybereme a budeme přemýšlet, které vybrat. Blíží se to blíží....už aby to bylo.
jester, nas bude oddavat primator a ten je byvaly spoluziak mojej mamky, takze to bude dufam cim najlepsie. Aj my sme sa pytali za hudbu, ale povedala nam, ze je tam jedna pani, ktora spieva a hra pri tom na varhanoch (spieva naozaj pekne) a moderne pesnicky, takze je to celkom v pohode. Ale povedala, ze keby sme na tom trvali, ze sa da pustit aj hudba s CD, ale nechali sme to tak, lebo sme boli kamaratom na svadbe, ktorym ta pani hrala a bolo to naozaj pekne. Aj matrikarka nam povedala, ze to bude trvat kratko, tak som celkom rada, aj tak budem isto plakat. A isto budem plakat este aj doma pri odobierke od rodicov. :-( Ale to je normalne...Velmi sa uz na svadbu tesim. Ja dufam, ze obrucky vyberieme na prvykrat, mame jedno osvedcene zlatnictvo, kde vzdy vsetko kupime, co chceme. Maju super pristup aj paradny vyber. Takze uz len topanocky, drahemu ten oblek a par detailov. Cas sa naozaj krati... |-|
my máme taky vytipované zlatnictví,ale mají tam prý obrovský výběr, takže to asi okoukneme a doma o tom po přemýšlíme a pak půjdeme asi ještě jednou a něco vybereme. Mám tak nějakou představu, jak by měly prstýnky vypadat, ale v tom množství, se může stát, že si vybereme úplně něco jiného než chceme. Kolik chceš objetovat korunek na prstýnky? Já tak do 10 000,- to je fakt maximum, přítel říkal, že ho bude nosit, tak nechci tolik šetřit,ale zas přehnaně drahé také nechci
Ahoj, ja som tiez rozmyslala, ze to bude najviac do 10 000 a mozno nas vyjdu aj menej (dufam). Nechceme ich nejake prehnane velke a hrube ani prehnane vycackane. Take akurat, aby nam obom sadli a aby sa nam obod bobre nosili, tak uvidime. Ja verim, ze vyberieme nieco pekne. :-N
já taky věřím, že něco hezkého vybereme. Nejdřív jsem přemejšlela o chirurgický oceli, ale pak jsem si řekla, že když ho budeme pořád nosit, že to chce něco lepšího. Nejvíc se mi líbí kombinace červený a bílý zlato, tak uvidíme, jestli nám něco padne do oka.