Svatby 16/08/08. Kto má taky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha. Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
Odpovědět
Máme obřad v kostele a částky jsou dané - farář 500,- Kč, varhaník myslím 300,- pak těm pomocníkům po 50,- a ještě mi něco chybí ale celkem 1200-1300..... na jižní Moravě určitě by to měli mít stanové
Odpovědět
Profilova fotka
no mame to venku, ale nevim jestli to jde presunout, protoze tohle misto je sice venku, ale oficialni od radnice, ale zkusim zjistit co a jak, problem je ze v ten den jsou dalsi dve svatby a nevim jestli by oddavajici byl ochotny se stehovat nekam jinam
Odpovědět
dark - no a nezkousela ses spojit s tema nevestama s tech dalsich dvou svateb? Treba by jste to vyresily spolecne....
Odpovědět
Profilova fotka
no jo jenze ja nevim kdo to je, ja jen vim ze jsou tam dalsi svatby, protoze pani mi davala vybrat termin bud pred nima nebo po nich... i kdyz jinak by to bylo elegantni reseni, ja si myslim, ze ony navic netusi, ze tam ma byt naka pout...
Odpovědět
tak tady na BRMS je registrovana jeste wedding_ a ta ma taky svatbu 16.08. v Nymburku...tak neni to jedna s tech 2? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem na ni koukala a neni, ale nevadi, stejne jsem cestou domu zjistila, ze problem budu asi jen ja, protoze ta akce tam ma zacit v jednu a ja mam mit svatbu v pul druhe
Odpovědět
Profilova fotka
caute rybky ja vas akosi nestiham z domu citat - trva to strasne dlho, kym nieco nabehne...len hlasim, ze som do svojho pripravneho albumu pridala 2 fotky z dnesneho posledneho skusania siat pred svadbou
Odpovědět
gaius na vidis! este ti tie satky aj zuzit treba! takze ziadne podcenovanie sa, budeme tie najkrajsie nevesty a to minimalne pre nasich chlapov! a si kocka v tych satach 8-) ;-)
Odpovědět
Ahojte, tak mame konecne patek.....vcera jsem koupila drahemu kosili, nakonec v Alain Delon. Ale je kraaasnaaa. No a dnes jdu shanet manz. knofliky, kravatu...nevite, jestli nekde prodavaji sadu vsechno v jednom? :-D Dark: jak to vypada s tim obradem?
Odpovědět
zuzi skus sa pozriet v Prostejove, tam mali dost velky vyber takychto veci :) nam este chyba popolnocna kosela, i ked mato ju ohundral, ale myslim, ze mu bude lepsie, ked sa prezlecie aj on a hlavne to pohodlnejsej kosele s kratkym rukavom :) kocky a uz poctivo rozchadzate topanky??? ja som na to trochen pozabudla... ale snad to napravim a nebudem mat o 8 dni otlaky... a v najhorsom dam tenisky :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
gaia: no vidis aka si v nich paraadna - v tychto si inak asi najkrajsia zo vsetkych 8-) ...a este nieco - si paradne schudla teda ti poviem 8-) 8-) gratulation! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zatim nic nevime na urade jsou uplne mimo, starosta o tom pry nevi a budou to resit a pak se mi ozvou. Pani nebyla schopna si ani spravne napsat cas kdy mame mit tu svatbu, celou dobu to mame mit ve 13.30 a dneska se ptala jestli to mame ve dve...tak ze pockam do pondeli jestli z nich neco vypadne a pak to zkusim v nejhorsim presunout na rano, pokud se mi podari zaridit to s kadernici a kvetinarkou, ale budu si muset odpustit rozlucku no snad to dopadne dobre a radnice si to vyresi...
Odpovědět
Článek se načítá
dark: No teda to je hrozne, tak narychlo vsechno menit....a neslo by treba udelat tu svatbu na jinem urade kdyby to tady nevyslo? Nekde treba v blizke vesnici....
Odpovědět
Profilova fotka
no uvidime jak se k tomu urad postavi, nechci ted nic planovat, kdyz nevim co vymysli pani radni, hlavne tady uz jsem zaplatila za to ze to mam mimo radnici 1000 a pak bych platila jeste 4000 ze to mam mimo katastr, to se mi moc nechce, ja si myslim ze to nejak dopadne, mozna nas presunou na radnici...
Odpovědět
dark: ale ja myslela nekde to udelat uplne jinde, v ramci nektereho z obecnich uradu v okrese Nymburk....za to bys nemela platit nic....No sak uvidis, co ti reknou...
Odpovědět
kocky dosli konecne aj manzetove gombicky z ebayu ale stale nie a nie aby prisla soska na torticku :-( manzetky sme objednali pred dvoma tyzdnami a su tu a tortova postavicka je objednana uz vyse dvoch mesiacov... to je ako naschval
Odpovědět
Ahoj holky tak prší a prší ]-( , ach jo příští týden mají být tropy ale zrovna zítra musí být škaredě, nevím jak námta svíca dopadne. Navíc jsem se celá osypala pupínkami tak jsem se pomačkala a snažím se to nějak spravit,.... když se daří tak se daří prosím prosím aspoň 20 stupňů večer a nepršet!!!!!! =-)
Odpovědět
Profilova fotka
to: sharin dik...si pis, ze budeme :-D to: gaskulka dikes...aj ked to su tie najlepsie fotoze zo skusky (shak nebudem debilne na web davat, no nie? :-D )...ale nieco som dala dole a hlavne - mam rada taku farbu vlasov, aku mam nahodenu, takze aj to sa lepsie citim :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mojinka iba zdraviim, neda mi nepozavislacit :-N a aspon vaas skuknut ;-) gai ;-) jasne ze budes fesi ;-) aa voobec seckiii kukaajte byt najsamkrajsie x-) x-) lindusko mojiik vcera 56 ;-) :-N :-) :-)
Odpovědět
ahojte :) ako sa mame? bo ja uz zacinam byt nerveeeez... hlavne ze cosi zabudneme... a kopec inych somarin ma napada... sorrac ze stresujem tu, len som sama doma a ked sa nudim tak mam taketo divoke myslienky....
Odpovědět
Profilova fotka
vsetkym nevestickam: budeme kocice najsamkrajsie na svete - urcite!!! ;-) 8-) atka: velke gratulaciooo!!! sikulka si velika 8-) 8-) sharin: nestresuj, neboj secko dopadne dobre ;-)
Odpovědět
Kočky pozerali ste počasie na nete na náš dátumik? Už je tam oblačno a prehánky :-( :-( To nech ani neskúsi, lebo ja chcem fotenie vonkuuuuuuuu, nemáme ani náhradné riešenie
Odpovědět
zuzuuuuuuuuuuuuuu to su zle spraavy!!!! i ked ja mam dazd hlaseny az poobede, takze stale sa pohybujeme v pocasi ake si zelame... poobede mi dazd uz nebude vadit, ak ovsem nemyslia cca 13.00-14.00
Odpovědět
Profilova fotka
zuzana nestresuj prosim http://www.accuweather.com/world-fore... 28 max. vietor ;-) ako si si nakoniec vyriesila fotenie?
Odpovědět
mne by poobede dážd tiež až tak nevadil. Fotíme sa cca od 10:30 do 13:00 - tak vtedy potrebujem slniečko :-) alebo aspoň mraky bez dažda
Odpovědět
Profilova fotka
adi bude to ok ;-) :-) no stress
Odpovědět
atik: tak fotenie je pre mna to najhlavnejsie, chcem mat daku poriadnu spomienku a nie mat dobrych fotografov a nic-moc fotky kvoli pocasiu... lebo mna na interier napadli len hotelove moznosti, ci uz nas alebo iny blizkonachadzajuci sa dominantny hotel...
Odpovědět
Profilova fotka
neboj moja dopadne vsjo dobre zuzana dik za odpoved :-N =-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte babulky, tak jak se vede? ja ted moc nervozni nejsem, ale v pondeli se to zase zmeni, to budu muset resit prostory, ale ted jsem po vikendu strasne unavena a ceka me peceni kolacku, tak doufam, ze to dobre dopadne
Odpovědět
Profilova fotka
my sme predvcerom piekli medovniky a vcera sme ich zdobili...idem ich balit do celofanu, drahy zatial striha vyzdobovu latku na stoly a stolicky mrkla som sa na sobotnajsiu predpoved pocasia na shmu.sk a skoro ma slak trafil :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?