Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
atik: taku povahu ma moj tata, ale radsej zaradil spiatocku prave aby nam nekazili nas den a tomu davam ja klobuk dole... vzda sa udalosti, na kt. sa neskutocne tesi, aby nam neurobil problem... to mamin muz neurobi
adi chapem |-|
maas to premyslene
to je fajn
uz lem realizace
veriim, ze pozemok zozeniete a seckoo bude ;-) howk too :-) :-) pus k tomu
na obe ocka
fajnovy cajik
medik
vana
pomasirovat nozky
a spinkat..oddychovat
to rozdychas ;-) a svadba je leem vasa
kazit si ju nenechaj!
nenecham, ale ono to zamrzi ked zakazdym ktosi cosi ofrfle a hlavne taki co nemali este svadbu, len boli na dakych no nechcem nikoho urazit ale takych dedinskych svadbach a ked vacsinou kocky maju saty pozicane, tak je jasne, ze si ich chcu na ten den uzit... ja mam vlastne a budem fakt rada ak ich vymenim za nieco lahsie pohodlnejsie... a to je len jedna z mala veci co nam niekto ohundral... ale fakt uz dost, stacilo
do vane pojdem ale potom sa pritulim k matkovi a budeme sa tulkat a ohovarat spolocne :)
dobre ranko babulky
sharin doufam, ze se ti to nakonec vydari i s rodinkou, ze dostanou rozum a aspon kvuli tobe se vydrzi chovat den slusne, treba tata prijde (svagrova mama taky odmitala jit na svatbu kdyz tam bude tata a nakonec tam byli oba a bylo to v pohode), jinak uplne chapu jake to je bydlet v jejich byte, taky to tak mame a (bydlime u honzovy mamy) a tvari se jakou nam dela strasnou milost ze tam muzeme bydlet, nemit psa okamzite jdu shanet byt v panelaku :-)
jo a doslo mi to pyzanko a je skvely hned jak budu sama doma tak ho vyfotim, hmmm a mohlo by byt mensi v pase :-D
akurat mi volala mama, az jej bolo luto, ze mi to zavolala, ale vyjasnili sme si zopar veci a vklude :) ona ma v tom chape, ja zas chapem ju, preco sa pred nim tak chova a este som ju poprosila, ze nech sa s nim porozprava (alebo ci mam ja) a nech na svadbe vobec nepije, lebo bude vnucovat svoje nazory hostom, hanbu si urobi iba on, ale pokazi ten krasny den vsetkym... a vsetci budu na nasu svadbu spominat ako sa tam nevestin nevlastny tatko spil a obtazoval svojimi nezmyselnymi recami... tak dufam, ze to pochopi a zachova sa ako clovek...
a ze dnes rano vstali a vsetko bolo fajn, akoby sa nic nestalo....
dark: aj my mame hafana, ale takeho mensieho (americky koker) len nasi ho vobec nemusia a pritom je to tak dobrucky psik, nikoho neobtazuje, nehryzie, nie je zly, on si len pride sadkat ku niekomu tak ze sa opre o neho a aj hlavicku si da na neho pripadne zobre pri jedle, ale to robi kazdy pes ;-)
teeeda babuchy, vy ste sa rozpisali :-o
sharin: je mi to velmi luto - ja viem presne ako sa citis - ja mam totiz podobne problemy s mojim vlastnym otcom nanestastie - s tatkom som si prezila teraz pred svadbou take vystupy a teatro, ze az! Moju mamu nazval chuderou a kvetinou z hnoja!!! a to robit nemal, strasne sme sa pohadali..na svadbu nedojde, lebo je urazeny (co mne za tychto okolnosti ale vobec nevadi) a musela som mu vratit kluce od bytu, poslal mi sms: "Ahoj Linda, vrat mi kluce od mojho bytu do schranky. Uz ich nebudes potrebovat." a to ma tak vytocilo, ze este v ten vecer som letela do Bratislavy a smarila som mu ich do schranky - ako keby mne tie jeho kluce niekedy na nieco boli - iba raz v zivote som bola za jeho nepritomnosti v jeho byte nakrmit jeho kanarika na jeho zaidost!!! a on mi napise taketo nieco. Takze teraz sa nebavime a pochybujem, ze sa este niekedy budeme. A silno rozmyslam, ci mu dam vobec vediet, ak sa narosi male....
uff, nejak som sa rozpisala
sharin hlavu hore, na otcima sa vykasli, tak ako vravi atka, skus to prebrat s mamou v klude :-) drzim palcoky a budem na teba mysliet :-)
Hezké ráno "skoronevěsty" :-D
Adi: No je to smutný, že zrovna rodina Ti přidělává starosti, ale věřím, a moc Ti přeji, aby to nakonec bylo všechno fajn a v pohodě.
Lindi: Držím pěsti, ať je všechno v pořádku a správně tak jak má. ;-)
Darkwitch: Na fotku jsem zvědavá.. :-D
babulky moje...drzte sa
specialne zdraviim lindusku a chrustika,..naj naam ho doki potvrdii ;-) ;-)
adi vidis.. ;-) uz lem mamku pozvat na kafe a predebatit ;-)
gaskulka tak at vam to dobre dopadne a doktor ti to oficialne potvrdi a halvne at je vsechno v poradku a jste oba zdravi
sharin tak snad se to dobre podari
to: sharin
nic si z toho nerob, hlavu hore dievcatko...drzim paste, aby to pochopil...a ak nie - jeho skoda...bude to JEHO hanba (pamata si to), nie Tvoja...je svojpravny, ma obciansky, takze ta hanba bude len a len jeho
to: gaskulka
ja by som sa asi nezdrzala a na taku SMS by som mu odpovedala: Mas pravdu, ved som ich aj tak vyuzila iba 1x - ked som krmila Tvoje zviera.Dufam, ze si si nasiel spolahliveho krmica kanarika :-p
drzte sa u dochtora ;-) a ukazte mu, ze sa chrustik (ako ho nazvala atinkaa) hlasi ;-) ;-) ;-)
taak babulky tehotenstvo je potvrdene na 1000% ako povedal doki 8-)
pozeral ma ultrazvukom, videl zltkovy vacok a dva plodove vacky cize vraj to vyzera na dvojicky, ale povedal, ze na istotu to bude vediet 19.8., vtedy idem na dalsi ultrazvuk a na krv a to uz bude na ultrazvuku vidiet aj plod, tak bude mudrejsi... juuuuj tak teraz sa tesiiim uz naplno
idem sa najest, lebo od hladu uz odpadavam
gaskulka tak jeste jednou gartuluju a potom pisni jestli jsou to dvojcata, i kdyz ty bych ti teda nezavidela, myslim, ze jedno staci a az az..., dobrou chut
linduska tak gratulujem! mne tiez budu "hrozit" dvojcata... svokra je z dvojiciek a aj v nasej rodine sa najdu dvojicky a dlho nikto nemal dvojicky, tak som zvedava aj co nas bude cakat... raz :)
ale kazdopadne ci jedno, ci dve, drzim palce nech ste vsetci zdravi
sharin, dark: dakujem este raz :-) my mame v rodine tiez dvojicky - svokrina mama je z dvojiciek :-D no uvidime toho 19.8. na dalsom ultrazvuku co mam v brusku, hehe :-D
tak jsem si nasla dovolenou ktera by se mi libila, doufam ze ji budou mit i v zime a v terminu ktery se mi hodi :-)jeste aby se libila milemu, kdyz to ma byt nase svatebni cesta :-)
gaskulka u nas v rodine je tech dvojcat taky dost, ale na me by snad nemeli vyjit, jenze v celakovicich ma dvojcata snad kazda druha mamina, tak je to asi ve vode a genetika me nezachrani :-D
jeste se chci zeptat jestli kdyz se vyzvedavaji prstynky musi tam byt oba, protoze je mame mit v patek a honzu odpoledne nepusti z prace a ja si myslim ze to do pondeli nevydrzim :-)
dark: my sme boli pre prstienky obidvaja, ale kvoli tomu, ze sme este skusali, ale ak uz mate skusku za sebou tak by to malo byt ok a zvladnes to aj sama
Lindi, gratuluji k potvrzení mimi ;-) Jsem zvědavá, jestli Ti ty dvojčata fakt pak vyjdou.. ;-)
Dark: My jsme byli pro prstýnky oba, aby jsme si je raději ihned vyzkoušeli, ale myslím, že když půjdeš jen ty sama, tak to nebude vadit. ;-)
Dark nam dosli domov postou ;-) taakze klido bezkaj po ne sama....naj neni si v napati :-N :-D
ak je dobry obchodnik, tak by vam beztak pomohol, ak by nahodou jeden nepasoval....jak ma...ale ak ste sa merali, tak bude ako pise linduska ;-) :-)
thaak budeme vsetky dvojickovee, ja by som i brala ;-) linduska na nas potom bude prskaat bacilky na dvojicky ;-) :-)
Já bacily nechciiii :-D :-D :-D :-D
Jinak jak jsem psala o těch problémech s tím naším panem farářem, tak to nakonec vypadá že všechno je oukej :-D x-) a pan farář nás v klídku oddá. :-)
kotatko: tak to je super, ze s panom fararom to mate vybavene ;-) aspon o jednu starost menej ;-) ;-) a tehudvojickovske bacilky vam postrazim a potom naprskam v pripade potreby, hehe :-D