Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
ahojte ja uz mam koupene populnocky, teda je to halenka a sukne ale myslim ze to vypada dobre a jeste v tom potom pujdu svedcit svoji svedkyni :-) fotka je v albumu, ale neni nic moc
dalsie tri ebay balicky dorazili.... zavoj s bezkruhovou spodnickou, segrine tajne objednane satky a este dve ozdoby do vlasov :)
fotky pridem mozno este dnes, najneskor zajtra
to: darkwitch
popolky: pekne, jednoduche, schvalene :-D :-D :-D
to: sharin
a paraple??? =-)
to: atinkaa
a ty ako pokracujes???
decka, uz len mesiac a tyzden...zacinam mat nieco ako rajzefiber
zdravim rybky :) - ...vcera som kupila botky k popolnocnym satkam... nakoniec nebudu zlate ale strieborne :-N mam pocit, ze k tej modrotyrkysovej farbe sa strieborna hodi viac ako zlata 8-) este musim zhnat nejaku tasticku do ruky striebornu
ja nastesti dalsi botky kupovat nemusim a taky zaciname mit pomalu vsechno doma nebo na ceste ufff.
a pomalu se nam zacinaji rozpadat hoste na oslavu...
mne to drahy ani nehovori, lebo by som sa asi tak rozrevala, ze by som chcela aj svadbu zrusit
to: gaskulka
aj ja mam k tym svojim modrym strieborne sandalky...
to: darkwitch
ako rozpadat?
vcera som bola zahovorit kyticu...je to od nasho domu 2 zastavky elektrickou + kusok peso...
veru tak.. prepadla som kuzlu menom ebay... :-D :-D :-D a ono je to taky pocit ako ked su vianoce... kazdu chvilu rozbalujem v napati, co na mna vykukne z balicka 8-)
gaius: tie by mali prist tiez kazdu chvilu, max do konca tyzdna pocitam, lebo inak predajca nedostane dobre hodnotenie :-p
dark: keby sme mali svadbu na zahrade podla prvotneho planu, tak moje popolnocky by tvorili teplaky a mikina :-D lepsie povedane po obrade by som sa chvilocku este promenadovala v satach (nie v plafkach :-D ) a potom by som zvolila tie teplacky... ale tiez schvalujem vyber, milujem pohodlne oblecenie... ja budem v tych satach taka nesvoja, ale snad prezijem... mam aspon nachystane biele tenisky na prezutie :-D
gas: vidis ja zase mam v hlave zlato vs. tyrkys... stale rozmyslam, ci usijeme saty z kupenej modrej alebo kupim hotove zlate... ale vzdy ked nad tym rozmyslam, tak to mam vyriesene, bo ten moj chlap je fakt sexi ked ma cosik modre, tak je rozhodnute ;-)
gaia popolky su satky moje...nem draheho :-D :-D :-D
ano biele.....kraasaaa x-) x-) x-) sa tu v nich prechadzam.....pise sa v nich dobre veruu :-D :-D :-D :-D 8-)
Baby uz sanam to krati ;-) uz mate vsetko?Ja cakam este nausnice z floridy a este musim kupit nejake spodne pradlo pre seba ale ja neviem co som pozerala tk sa mi nic nepacilo alebo co sa mi pacilo nemali v 75C :-|
no idem pridat nove prirastky do albumu... este bez slnecnika, lebo este ten balik nemam...
atik: tak tej kocke uuuprimne zavidim!!!! no a kde mas tie popolky?
nadenka: mam rovnaky problem, len 80D tralalalaaaaa... moja mama to vola ze velka dojivost :-D :-D :-D
no ale cia je to smrt? lebo napr. ked na mna pozrie moj drahy v mojich popolkach, tak sa mu panenky vykrutia a tvrdi, ze tie saty budu jeho smrt :-D :-D :-D
to: sharin
fiha a kedy bude u mna? :-D :-D :-D
gaius: uz dlhsiu dobu sa chystame do blavy, tak snad nam to vyjde tento vikend :) chceme aj do parndorfu zbehnut, tak potom by som ti dala vediet, kde budeme... my sme pojazdni a blavu ako svoju niekdajsiu domovinu dobre poznam, tak trafime snad kdekolvek na miesto urcenia :-D
sharinka, kukam na albumcok a tam moj zaaaaaaaavojcek, je uzasny a hlavne za tie prachy...hriech ho nezobrat...mali by sme si ist v piatok konecne pre fotky - sa nam ta doba dodania pretiahla jak poriadny orgazmus :-D - tak tam snad na nejakej fotecke bude, mala som ho vlastne len v kostole a na parze fotkach, skodaaaa