Ahoj Blani pravě jsem se divala na denik s mimčama a Riša je krásny!!!! Ja jsem pořád ještě 2v1 jsem zvědava co mi zitra řekne doktor už bych to chtěla mit zasebou.
Ahoj holky, promiňte že se pletu k vam do diskuze, ale chtěla jsem se zeptam na zkušenosti z líčením v Novém Jičíně. Jsem alergik, zrovna teď mi často slzí oči, tak se trochu bojím někam jít a nechat si patlat obličej. Já se moc nelíčím. Nechali jste si dělat někde gelovky? Máte nějaké zkušenosti s kadeřnickým salonem Ypsilon v NJ? Díky moc za odpověď ideálně na interní poštu, pokud toto téma už ostatní nezajímá.
cmelacek: ahoj, tak líčení jsem měla a kosmetiku mi dělá nadále Mirka, která má kosmetické studio na Starém Jičíně a nedám na ni dopustit, dělá také nehty a je super :)
Ypsilon? to ani nevím kde je, takže neporadím moc :-S
Ahoj holky x-)
Tak jsem se konečně dostala k pc.... Děkuji všem za gratulace tady na beremku a za smsky... v ten den to byla lavina sms :-D Ríša je zlatíčko, je hodňoučký, vždycky se nabašti, odgrcne a spinká, je to takové zlatíčko...malá je s něho unešená, pořád ho chová a hladí x-) Jo a ten deník jsem si koupila, aby měl Ríša památku až bude větší. Jo a měli jsme ovace že je focený s čepičkou, nechala jsem si ji donést z domu, protože takový drobek byl pořád chladný :-) takže je i jediný mezi mimčama s čepičkou 8-) :-D x-)
Jinak holky Kroko už má taky miminko, jmenuje se Viktorka, nrodila se 29.5.2009 18.10 hodin, váží 3.70 a měří 51 cm x-)
Takže Jani ještě jednou veliká gratulace tady na beremku, sms byla rychlejší..... x-)
Ahoj Jani (Kroko), teď jsem se to dozvěděla i od maminy, taky gratulujeme k Viktorce :) hlavně ať jste v pořádku a zdravé :)
Blani a ty co? Jak je? jsem ráda, že je vše OK a že Ríša dělá radost:)
Snad brzo ahoj a opatrujte se :)
ahoh Blani a Kroko taky se přídávám k zástupu gratulantu ;-) at jste zdraví a miminka vám dělají jen radost :-N
Já mám konečně od včerejška viditelné pohyby :-D ale jěště nic na váze navíc jsem dneska 20+6 v pondělí v poradně měřil mimi a má 16cm od temene ke kostrči x-) ale bohužel jsem se jěště nedozvěděla co to bude :-D
Blani tak ten je božský :) a malá jak ho drží :) super fotečky :) doufám, že nám ho brzo představíš a už se nemůžu aspoň já dočkat :) Jinak jak jinak se máte holčiny? je tu úplný klídeček :-(
ahoj holky po delší době se jen hlásím, pač moc nestíhám, my už jsme totiž taky tři, našemu Kubíčkovi je dnes 10 dnů :)) narodil se 30.5. tři dny po termínu. měl 3770g a 54cm.
fotečky máme tady.....
http://www.modrykonik.cz/album/album....
Blani, gratulace k Ríšovi, je nádherný, tak ať Vám krásně roste do zdraví a dělá jen radost.
Kroko: veliká gratulace k Viktorce.
Ahoj Miri9 velká gratulace ke Kubíčkovi další nadherné miminko krásné fotečky ;-) at roste jako z vody ;-)
Takže to už tady máme jednu holčičku Viktorku a dva chlapečky Ríšanka a Kubíčka ;-)
holky kdo je ted vlastně na řadě :-D
Miri: velikanánská gratulace, malý je šikovnýýýýý x-) a kolik má vláskůů 8-) tak hodně zdravíčka Kubíčkovi a mamince ;-) a ať je moc hodný a nezlobí maminku a tatínka x-)
Tak se jinak holky krásně rozrůstáme :-D , chtělo by to další těhulky, ať se netrhá parta, že? :-D :-D :-D
tak to je super že už dava mimčo o sobě vědět :) ale věci nějak brzo pereš ne? no já si za chvíli budu užívat dalšího prcka od švagrové, tak už se těšíme :)
s těmi věci jsem to nemohla vydržet a taky jsem si říkala že nevím jak to všechno bude a kdyby se mi nedej bože něco stalo a šla ležet do špitalu 8-) tak to budu mít nachystané :-N a byla jsem s malou doma inak jezdíme na chatu když je pěkně tak sem toho využila a něco poprala jsem hold blázen :-D trochu jsem se tak i uklidnovala když jsem jěště neměla pohyby :-)
Jinak jsem se holky odhodlala pro mě k velkému kroku a konečně jsem odešla od MUDr. Fojtíkové a přešla jsem k Markovi. Je to úplně o něčem jiném. Sice jsem ještě mimi zatím nechtěla, ale jak to tak vypadá, budeme se asi pokoušet od podzimu. U Marka jsem totiž zjistila, že to možná nebude tak lehké a čím později, tím hůř. Mám v podstatě 2 možnosti: co nejdřív otěhotnět nebo začít brát zase HA a to já nechci, protože bez ní je mi líp, tak nevím...
Kaci, ty jsi byla u Fojtice? :-p Bleee, u te jsem byla, kdyz mi bylo 15 a nikdy vic!!!
K Markovi jsem presla hned jak to slo :-) Je super, ze? ,-)
Mirusko, gratulace ke Kubickovi, je to fesak x-)
jj, Marek je super a hlavně jsem tam byla dýl než u Fojtíkové. Ta se na mě málem ani nepodívala a ultrazvuk mi dělala kdysi, když jsem tam byla poprvé a od té doby ne. :-( no škoda mluvit
Super Kaci :) já zase od Marka přešla ke Kudělkovi :) no a ohledně prášků neberu od 17 a v poho :) ale na zkoušení o mimi to vidíme až tak za 2 roky :)
TAkže pak na řadě bude Kačenka jo?
A co Janča? jani co škola?
Kači: já taky odešla od Marka k Valešovi, ale nebylo to nic zásadního, jen mi nějak neléčil výtok, ten jsem mívala z bazénu a když jsem mu řekla že chodím na bazén, tak mi řekl že tím to není a že na něj můžu chodit dále. A jak jsem přešla k Valešovi, tak ten mi hned bzény zakázal , dokud se nedoléčím a když pak budu chodit na bazén tak s tamponem, ať se mi to zase nevrátí. Ale jinak je MArek super, na přístup jako doktor si nestěžuju ;-)
Jo a Kači tak s tím snažením bych už asi začla teď, naco čekat do podzimu :-D x-) Aspoň by bylo mimi ny světě v teplých měsících :-D
Tak se teda fakt pěkně rozmnožujem x-)
Jinak malý je zlatíčko, akorád dneska jsem měla v noci každé 2 hodiny kojení, asi to chudinka moje malá dohání ty kg, tak jsem si mákla, ale co bych pro toho drobečka našeho ( jak říká náš dětský pan doktor- malé velké miminko :-D ) neudělala x-) Asi už mu to nestačí to mlíčko, tak si zvětšuje produkci :-D
Jinak se mějte všichni moc moc hezky