Svatba v květnu až srpnu 2013

Zobraz úvodní příspěvek
Tak kolik nás tu bude? Podělte se o své zkušenosti nebo nápady. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elis_two Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka teď právě taky plánuje svatbu, a protože si řekli, že se vezmou v červnu a svatba je 1. září, tak má pouze dva měsíce :-). Když mi to řekla, tak jsem hned začala v hlavě přemýtat co vše musí stihnout a já se bojím, že to nestihnu za rok :-D , ale nechtěla jsem jí děsit, ale naopak. Určitě to stihnout jde, jen záleží jaké máte požadavky. Přítel mi to pořád nadhazuje, ale jak mu sklaplo a valil oči, když jsem mu tady na beremku ukázala plánovač a pořád jela, jela dolů a konec nikde :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka s tím plánovačem to u nás bylo stejný ;-) měl pocit, že stačí začít plánovat příští rok, ale když jsem mu ukázala seznam, tak uznal, že to bude chtít dřív ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
I moje kamarádka měla naplánovanou svatbu za 2 měsíce, měli malinkatou jen v kruhu rodinném, a myslím že to zvládla v pohodě... Ale rok je hodně, možná to zatím vidím moc jednoduše, nebo nevím co řešit :-) Budeme se brát na slovensku, takže místo obřadu a hostiny už je zamluvený, kapela zamluvená, vizážistka a kadeřnice vyřízeno, fotograf a kamera taky, dort a kytky asi taky tuším kde si necháme udělat jen vymyslet jak to chcem, oznámení jěště vymyslet a co budem papat taky, takže pořídit nějakou výzdobu, prsteny, šaty a oblek a další drobnosti a snad hotovo.., nebo sem na něco zapomněla? :-)
Odpovědět
@elis_two Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem se právě dozvěděla, že v Kostelci nad ČL budou termíny na příští rok k dispozici od prvního října. Kdyby Vás to někoho zajímalo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikid krasne jsi v podstate vse vyjmenovala:-). Urcite lze svatbu naplanovat i v kratkem terminu , ale kdyz vis midto tak proc si ho nezamluvit i vice dopredu at ti ho nikdo nevyfoukne:-) a tak je to i jinem. Kdyz mam proste cas tak zjistuju info at mam z ceho vybirat a tez bych si ruzne veci rada delala sama a to potrebuje cas. Uz se tesim az budeme mit zarizene to co vy:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n tak to prvniho rijna nabehnete co:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka to si piš :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka Misto jsme zamluvit takhle dopředu museli, pac na Slovensko jezdíme tak jednou za čtvrt roku, a oni jak to tam prožívají trochu jinak než mi, tak už by mohlo být pak pozdě :-) Jinak taky bych si ráda něco chtěla udělat sama, ale asi nejsem dost manuálně zručná, tak ještě uvidím.. :-) Co si budeš dělat sama ty?
Odpovědět
Profilova fotka
@kikid jo taky si obcas rikam ze cesi neumi svatby nalezite prozivat :-). Chtela bych si vyrobit vyvazky, svatebni noviny, pozvanky a porad premyslim nad detaily, to me bavi:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka jaký je rozdíl mezi slovenskou a českou svatbou? zajímalo by mě to ;-) jinak to je asi o lidech a né národu, ne?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@chris_n Tak to nemám tušení ;-) . Stopro je to hlavně o lidech, ale určitá část je i o národu a zvycích. Moje rodina pochází z pobaltské země a to jsou prostě národy veselý a soudržný. Tím však nechci říci, že my češi nejsme, ale prostě jinak, těžko se to vysvětluje. Když se na toto téma bavím s kamarády/dkami z těchto zemí, tak prostě vnímáme určitý "rozdíl". A v podstatě u mě i dokazuje, že národ a zvyky hrají svou roli, protože tu žiji od malička, jsem Češka, ale v určitých věcech jsem spjata se zvyky země odkud pochází má rodina.
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka chápu ;-) on je rozdíl třeba i jen mezi mojí a přítelovou rodinou. Praha vs. Valašsko :-)
Odpovědět
Ahoj holky, můžu se přidat? :-) My budem mít svatbu v květnu. Máme zatím jen fotografa. Dneska se jedem podívat na různý místa, kde by mohla být hostina, tak snad něco vyberem :-) Nejraděj bych nějakou chatu nebo stodolu na pronájem, aby se dalo být i venku. Ale mám pocit, že jsem si vysnila místo, jaké neexistuje.. Jak to plánujete vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Tedy, nevím jak prožívají Češi svatby, myslím, že je to hodně o lidech, protože včera jsem byli u kamarádů na oslavě k zakončení VŠ a bavili jsem se tam všichni uplně neskutečně, že nám je dnes pěkně zle :( Ale zábava neměla chybu :) Jen jsem říkala, že na své svatbě snad zakážu panáky :-D 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se přidávám, svatbu máme 13. července, zatím máme zamluvené místo obřadu a hostiny, fotografa, nad kamarou stále přemýšlíme, jestli ano nebo ne... Barva bude tyrkysová, už mám nakoupené nějaké dekorace, balónky atpod.
Odpovědět
Profilova fotka
@balalin ahoj. taky se chystame mit tyrkysovou. ale nejspis v kombinaci s dalsi barvou. asi hnedou..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my plánuje 31.5. 2013, je to pátek. (Jsem si až dodatečně všimla, že když se to napíše digitálníma číslama, tak je to symetrické/zrcadlové datum.) Na matrice budou mít termíny až v listopadu, tak máme čas definitivně se rozhodnout o místě... nechtěla jsem moc plánovat, ale ono se to samo vrbí, takže máme už místo hostiny, počet lidí a tedy seznam hostů (100), fotografa předvybraného, asi i styl svatby a barvy, ale ten se ještě mění. Teď zvažujeme pomalu menu a kuchaře, kdo nám to uvaří. Koláčková paní zamluvená. Dortová paní zatím není definitivně vybraná. A hudebníci zatím nevybraní. :) Styl šatů tušíme. (Tedy ne korzet a obrsukně.) Tak už jen zhubnout 10 kilo a je to! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n tyrkysová je úžasná, viděla jsem ji na obrázku s výraznější losovou (až broskvovou, ne losos vyblitý) a bylo to úchvatný!
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka u nás to proběhlo stejně, navíc jsem si stáhla ještě jeden plánovač androidí do mobilu a mám to teď pořád u sebe a průběžně si oškrtávám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@adinka_k já furt nejsem nějak rozhodnutá :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme v plánu svatbu 31.8.2013 a bude v bílo-bordó kombinaci s venkovním obřadem a přítel trvá na tom, abych dojela v kočáře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n http://www.studiodiy.com/wordpress/wp... http://3.bp.blogspot.com/_m-rjcLDImjE...
Odpovědět
Profilova fotka
@adinka_k Hele to už je na mě moc barevný. Možná to ještě změním. Zalíbila se mi totiž kytka ze slunečnic a ta žlutá by se hodila k jiný barvě 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kija od kud jsi, nebo respektive kde plánujete svatbu? My to řešíme obdobně v srpnu 2013 x-)
Odpovědět
@mishka88 Z východních Čech, svatba bude v okrese Ústí nad Orlicí. Takže taky grilovačka? Super. Doufám, že bude celej ten čtvrtrok krásně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my bysme meli mit svatbu 27.7.2013 na myslivecke chate...obrad i naslednou "party", jinak svatba bude v barvách bílo-modré s pridavkem zlute... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty, s radostí se zapojuju do diskuze, která se mě konečně týká ;-))) My se budeme brát poslední červnovou sobotu, 29.6.2013. Měla jsem sice odmala vysněné datum 25.6., podle něhož přítel naplánoval i zasnoubení, ale bohužel to příští rok připadá na úterý :-( Tak doufám, že mi vyjde alespoň vysněné místo, jedeme se tam podívat v sobotu. Od toho se pak bude vše odvíjet :-) Snad se nám taky bude zamlouvat vytipované místo na hostinu a ubytování. Zařízeného ale jinak nemáme ještě vůůbec nic ;-)) Zatím jen pročítám beremko a hledám inspiraci ;-) (Ale jak tak koukám, měla bych si pohnout ;-) Zatím mám představu o barvě (červená - bordó, v kombinaci s bílou), kytici (gerbery a chryzantémy), šatech (už jsem byla zkoušet, ale ještě nevím, zda půjčovat nebo kupovat), dortu (marcipán s barevnýma kytičkama). Ale o dodavatelích nemám ještě ani potuchy :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@nathercie nedělej si z toho těžkou hlavu. Já taky jen pročítám a přemýšlím. Řešit konkrétní věci budu později. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?