Ahojda, taky mame 20.4. jojo pekne se to krati... mame obrad v kosteliku, tak mam docela obavu o pocasi, myslim, ze ani 10 stupnu nas nevytrhne... babicka se taky vdavala 20.4. a meli 27 stupnu, to nam asi nehrozi :-)
to my jeste vse nemame, ale jsou to uz jen drobnosti a veci co se daji koupit v kazdem obchode :-)... nervy zatim nemam, to u nas obstarava nase mamka, ktera se nejspis rozhodla, ze organizovat mou svatbu je jeji zivotni cil. Chtela jsem si svatbu organizovat sama, ale ona se s tim neodkaze smirit, takze do vseho keca, takze zazitek. Doufam, ze uz se nikdy vdavat nebudu :-D
@boruvka22 taky jsem měla ten pocit, ale místo mamky se vše snažila organizovat tchyně a moje babička. Mamka mě respektovala a psychicky mě pomáhala, jinach bych se asi nevdala.. :-D
@ivaflo my to taky mame 13.4. Trochu se zacinam bat počasí. Říkala jsem si že v dubnu už určitě bude krasne a zatím vidím je sníh.. Jinak skoro vse máme zařízené.. Jen detaily a to počasí. Navíc máme obřad venku, tak doufám, že tam nezmrzneme!
Ahoj děvčata na 20.duben 2013, počasí přestávám řešit, proto jsem si objednala kožich a kulicha :-D , předpověď je zajímavá, rosničkáři posunuli začátek jara na 10. dubna a tak 20. dubna v Jeseníkách bude sníh. Ještě mi chybí zajistit dostatečný počet saní :-) :-)
tak jak se na 20.4. těšíte ženy? :-) nervíky už pracují? Mě vypadla obsluha, ale problém naštěstí zažehnán, tak jsem zvědavá co nás ještě do svatby čeká za problémky :-) POřád kontroluji počasí, s teplotou jsem se už smířila, ale jestli bude pršet tak nevim :-D
Ahoj děvčata, dnes upřesněna hostina a menu, ještě vyprat a vyžehlit ženichovi košily, Ale za 11 dní bych to měla stihnout :-D . Pěkný večer nevěsty z 20. dubna :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)