Ahoj já mám termín svatby 13.4.2013 v Českém Těšíně. My máme už domluveného fotografa, dj, restauraci, matriku, šaty mám už rezervované a dekoraci už mám vybranou. Mám představu jak by to mělo vypadat. Zasnoubili jsme se 28. října. Ale pro tento termín jsme se rozhodli o dva týdny později.
holky co oblečete mamince? Moje má koupenou černou sukni s kanírky a černé střevíce. Chtělo by to k tomu nějakou živou halenku,ale vůbec nevím jakou :-( Vše co jsem mamce navrhovala mi zavrhla,že buď je to moc na mladé,nebo že to má velký výstřih..Je silnější tak se špatně něc vybírá...
Ja se ale vdavam v Nemecku, takze nektere veci jinak. Saty koupene, za hrisne penize, fotograf bude kamarad, restaurace zamluvena, hudba taky, prsteny koupeny, oznameni objednana. Schazi dokumenty na matriku, oblek zenichovi a kytky. Predstavy by byly, tak snad realizace nebude tak tezka. Dort nam upece tchan:-) Cukrar :-D
Ahoj holky, my se bereme 26.4. ve 14:00 na Bouzove. Potvrdili nam to teprve v patek -pry cekali az jim po novem roce vyjdou terminy akci. Jelikoz jsme si az doted nebyli jisti terminem, tak zaciname teprve zarizovat-musim rict, ze docela uspesne. Je tu jeste nejaka bouzovska nevesta:-)?
tak my už máme datum, místo, fotografku, dort si upeču sama - medovník :-), jmenovky vymyšleny (korky od vína a tuší napsané jména), oznámení dělá kamarádka grafička, vytiskne můj klient, květiny jsou již domluvené v oblíbeným květinářství, dekorace máme nakoupené (ať žije Ikea), zbývá mi je dotvořit, co zbývá úplně jsou šaty, oblek, vývazky, myrtu si pěstujeme doma :-) začíná se to rýsovat!
ahoj holky, my máme mít svatbu 20.4.2013, ale zatím je termín vše, co máme. Nemůžeme se pořád domluvit, kde bude místo obřadu. nemáte nějaké návrhy na okolí Kroměříže? :-)
Ahoj holky, tak se hlásím k vám, už máme konečně termín, 20. dubna, místo hostiny, obřadu a ubytován, toť vše. Trochu problém s fotografem..všichni dobří jsou plní. Nějaké návrhy v okolí zlína? :-)
Já mám boty s otevřenou špičkou, takže jsem koupila tělové punčochy taky s otevřenou špičkou :) ale jsou až do pasu - pod šatama se to schová, ale ten pocit.... :-|
ahoj, tak se taky pridavam, mame termin 13.4.2013 ve 13:00 :-)
akorat se zacinam bat pocasi, mame obrad planovany venku a trochu se zacinam desit ze zmrznu :-|