Svatba v Brne a okolí 2011. Kto se přidá?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, svatbu plánujem někdy na květen 2011, obřad v Denisových sadech a hostinu nejspíš někde u přehrady :-) Kdo se přídá? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: a kde jsi to přesně měla? na Špilasu?
Odpovědět
v mestskem divadle :-D
Odpovědět
Profilova fotka
koukala jsem na fotky a napadlo mě - nemáš ještě někde ten krásný polštářek pod prstýnky nebo i něco jiného v té zeléné barvě? chceme mít totiž svatbu v bílo zeleném duchu....
Odpovědět
Ahoj holky, jak je to na té radnici Brno-střed, stačí když tam půjdu sama? Vyplňuje se prý nějaký dotazník, tak ten před tím najdu na netu, nebo si ho tam dřív vyzvednu, s přítelem to podepíšem a já to tam jen toho prvního donesu? A jak se platí ten poplatek za svatbu jinde než v obřadní místnosti, to se zaplatí až po tom, jak nám ten termín bloknou? Díky...
Odpovědět
Profilova fotka
můžeš tam jít sama - zapíšou si tě do sešitku a dají ti dvě stránky dotazníků na vyplnění, s těma tam máme jít po novém roce, nejpozděj do 23. února, v tu chvílí se platí jen 1000 Kč a předkládají se doklady obou budoucích manželů....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky se přidávám :-) . Máme mít svatbu 23.4. a já ostuda nemám ještě zamluvený místo na hostinu, fotografa ani hudbu. S hostinou vůbec nevíme, obřad budeme mít na Špilberku, tak aby jsme tam nejeli hodinu :-) . Fotografku jsem měla vybranou, ale jak na potvoru příští rok nebude fotit, tak musím najít někoho jiného :-( . Tak prosím, prosím, raďtě :-N
Odpovědět
lucy: mam polstarek i vyzdobu :-)
Odpovědět
itimich: doporucuji na hostinu restauraci Boulevard, vetsi profici v Brne nejsou a na cenach je paradni domluva, vino muzes mit vlastni bez korkovneho ;-) a ja mela fotograkfu lenku fialkovou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: Koukala jsem na Boulevard, ale nikde jsem nenašla pořádný záběr seskupení stolů, nebo "taneční parket". Uzavřou celou restauraci, nebo jen část? Děkuji
Odpovědět
itimich: stoly byly do U pro 40 lidi lus jeste tusim dva stol bokem na raut vecer, plus zahradka venku a plus velka letni zahradka jardin, kde byl take otevren bar a kde se grilovalo a kdo si nevzal jidlo na zahradce tak pak bylo vevnitr, na zahradce maji i tepelne horaky a zastresenou..jinak restauraci nam uzavreli celou na cely den zadarmo, tanenci parket se tam taky vesel i s kapelou :-)
Odpovědět
jo a tradice nam veskere taky pripravily zadarmo :-) na hostinu byl velke ucko a na raut ho pak trochu rozhazeli a udelali rautove stoly :-)
Odpovědět
jo a na vode jsem se domluviy ze aby nebyly drahe matonky tak byla voda na sotlech ve dzbanech s ledem a citronem :-) troufam si rici, ze nas nenatahli ani na deci vody :-) byli jsme tak spokojeni, ze tma v lednu budem poradat maminky padesatiny :-) jinak nebl problem cokoliv uskladnit, jak vysluzky tak dorty, vyzdobu delali den predem, vs epo nas uklidili anachystali nam jen na odvoz...cokofontanu maji vlastni takze jsme platili jen cokoladu a to nas vyslo i s ovocnymi spizy asi na 400,- :-)
Odpovědět
Článek se načítá
takovy jsme od nich meli raut poro 100 lidi http://www.beremese.cz/album/view.php... a takovouhle hostinu pro 40 lidi http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: moc, moc děkuji. Zní to úžasně :-) . Ještě se na to mrkne partner a zajdeme tam. Jen jedna otázečka ještě. Jak je to tam s parkováním???
Odpovědět
itimich: oni maji u tr. kpt. jarose vlastni parkoviste asi pro 7 aut a to bylo na cely den blokovane jen pro nas :-)
Odpovědět
itmich: kolik budete mit lidi? mi meli vecer 100 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
na hostinu bude +- 40 a veče tak do 70-ti. Přítel by rád malou svatbu, já bych tam zas chtěla úúúúúúúúúúúúúúúplně všechny. Chci se bavit :-D .
Odpovědět
itimich: no mi mei 40 na hostinu a do Ucka :-)
Odpovědět
Lucy, moc díky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bailadora: Na matriku můžeš kdykoli, jen se telefonicky domluvíš, já jsem tam byla v pátek dopoledne a nebyl jediný problém. 8-)
Odpovědět
itimich: No to asi záleží na tom termínu, kdy chceš mít svatbu. Já jsem si taky volala, jestli se můžu stavit domluvit termín na květen a ona mi řekla, že na květen se budou rezervovat termíny až v listopadu. Takže když máš svatbu v dubnu, tak termín sis mohla vyřídit už teď. Asi teda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: a myslíš, že se toho chceš zbavit?? nebo si to schováváš na památku?
Odpovědět
Profilova fotka
Bailadora: jj, duben je náš měsíc. Doufám, že to bude šťastný měsíc. Jak jdou přípravy??? Já sedík každý den do noci u PC a koukám na fotografy a restauračky... 8-( Je to jak droga. Ráno mě budila v posteli naše malá beruška. Broukala si a drbala mě do ruky. Když jsem otevřela očka, tak se rozřechtala. Tak jak bych mohla vyspávat že :-D .
Odpovědět
lucy: jo klidne zbavim :-) napis mi do IP o co vse bys mela zajema a ja ti napisu co mam a co ti muzu poskytnout
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: tak to vypadá, že budeme mít hostinu v Boulaverdu ;-) . Ve středu jdeme za paní provozní a uvidíme, co z toho bude. Byli jsme tam v neděli na obědě a byli jsme nadšení. Jídlo perfektní, prostředí příjemné, záchodky pěkné a čisté :-D . Žádná chybička se, zatím, nenašla. Ještě uvidíme, jak nám to nacení. x-)
Odpovědět
A v kolik hodin plánujete obřad? Přemýšlím co bude lepší, jestli teda bude na výběr. Nejradši bych třeba v 1, jestli to bude poslední možná hodina ten den, aby za náma už nikdo nebyl a my měli čas na focení a tak, ale zase všichni už budou padat hladem. Tak nevím =-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad ve 12:30. Chtěli jsme ve 12:00, ale bylo nám řečený, že to nejde. Na matrice už měli svatbu na 13:30 a dělají to po hodinách. Já už jsem nechtěla o moc později právě kvůli hladu. Obřed + focení tak 1-2 hodinky zaberou. :-)
Odpovědět
itimich: vse bylo i na svatbe bez chybicky :-) nemuzu si je vynachvalit :-) o vse se starali, v tydnu jsme jim jen navezli vino a vyzdobu a bylo to :-) nam obrad i foceni jen skupinek sebralo dve hodky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Brali si něco za pronájem prostor? Přijde mi ta cena za jídlo překvapivě nízká. Tak pořád čekám nějaké "ale" :-|
Odpovědět
itimich: nene to je zadarmo :-) zadne "ale" jsme nemeli :-) proste si vazi klientu a vi ze je to pro ne take reklama kdyz jim tam prijdfe takova hromada lidi na cely den :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?