@lck79 no my to budeme mit trochu silene...miluju zamek v Buchlovicich a tamejsi park, tak pritele zpracovavam, aby kyvl na obrad tam nebo v kostele co je hned vedle zamku a na hostinu asi k tem Crlikum, pokud se nam tam bude libit a pribuzny a kamarady bychom ubytovali doma...
@zuzkka88 my nejspis taky...a kde budete mit obrad jestli se muzu zeptat?my tam jdem zitra poprve na obed...jeste jsem zvazovala Podskalni mlyn ve Strelicich
@kaspien Tam to neznám. Ale u Crlíka jsem měla i oslavu promoce, jinak tam slavíme občas i něčí narozeniny, konec školního roku a tak. A jídlo i obsluha pokaždý super. A máte třeba přibližný termín? Obřad bych chtěla v Brně, ještě to promýšlíme.
ahojky holky,já se taky přidám,svatbu máme 2.6. :-) nemá někdo stejný termín??máme v líšni na zámečku obřad :-) a nemáte holky zkušenosti s prstýnky v brně??Chcemne se jít mrknout a nevíme moc kam,aby bya přijatelná cena atd...díky moc..a prima příprav všem .-)
@kaspien Ahoj, jestli ještě pátráte po vhodném místě v okolí Rosic, tak moc doporučuji Restauraci U Němců v Domašově. Měli jsme tam nedávno svatbu a bylo to na jedničku. Mrkni se do mého fotoalba...
@mobca kontakty ti poslu vsechny behem dneska. Kanci byli super, obrovsky repertoar, vyborne ozvuceni, dokone ten hlavni Petr Simandel byl ve ctyricitc Superstar ;-) Uz nevim presne abych nekecala ale myslim, ze si vzali za 6 hodin 12 tisic, ale jak dohrali, tak jsme se dohodli ze budou hrat jeste hodku a tu jsme jim jeste priplatili