Joudie: jj, ke každému typu rozhodně tahle kytka nepůjde... jako líbí se mi, ale na konzultaci ohledně kytek jdu až příští týden, tak uvidíme, co nakonec budu mít... ;-)
Tak jsem se posledni tyden pochlapila a uz je hotovy navrh svatebniho oznameni, zarezervovana svatebni cesta a vypracovany seznam hostu na hostinu.
Ted resim ovsem kardinalni otazku, a to kde sehnat kapelu na vecer do Telce. Mate nejaky tip? Hraje nekde v okoli snesitelne rockove, folkove nebo jine teleso? A kolik platite za kapelu? Help!
Pro ty, kdo jako já ještě poplatek neplatily: spojila jsem se s paní na matrice a zdražení se týká opravdu jen svateb na zámku. U ostatních prostor platí 1000 Kč správní poplatek.
Martinka: nepotěší :-|
Milist: Nevím, jestli ještě hledáš kapelu, vygooglila jsem tenhle odkaz, tak by se ti třeba mohl hodit (kapely na BMS mi přišly občas trochu střelené :-) ): http://www.kkvysociny.cz/modul_odkazy...
Holky, ted mam za sebou,ale naročný prodložený víkend - dort jsem objednala, kytičky taky, vyzvedla překlad dokumentů, na matrice vyplnila tunu papiru, dojednala detaily v hotelu, vybrala tatovi oblek, mamce kostymek, a zabehla i se sestrou vybrat ty její saticky, rozvezla některé oznámení, a domluvila jsem se na zkoušku u kadeřnice a kosmetičky :-) :-)
Monniky: wow, to jsi se cinila... :)))) Kdo Te bude licit a cesat? A dort mate odkud? Ja jsem dneska psala do Jihlavske cukrarny U brany, jestli nam udelaji dort, protoze v Telci si na to netroufnou... :(
martinka: jj, to opravdu jo :-) Licit me bude paní Nápravníková (dala jsem na vase doporuceni:) a cesat hned vedle Bara, původně jsem šla do salonu Styl, ale na recepci byla taková stara pani, ktera mi rekla, ze za mnou nikam nepojedou, a kdyz jsem videla, jaky vlasy maji samy kadernice, tak me presla chut jit za nima dovnitr :-)
Dort mame taky od Brany, s nima mam docela zkusenosti, a jen ty nejlepsi, vzdycky mi od nich chutnalo. Odkud mate kytky - zarizovala jsi je uz?Na kolik ti vychazi?
Zitra pujdu do mesta a podivam se po polstarku, obhlidnu vecicky do vlasu a kosicky pro druzicky
Monniky: jj, pani Napravnikova je super a pokud je to ta mladonka kadernice, cerne vlasy ma myslim,tak ta je taky sympaticka!!! ;)
Ja budu mit kytky z Pha, ale zatim to mam jen predbezne domluvene, cenu nevim... Jeste se musime sejit, ale ja jsem ted na neschopence...
Tak to jsem rada, ze jsem natrefila na dobrou cukrarnu! A jak budete dort prevazet?
martinka: My jsme se domluvili v hotelu,že nám ho přivezou :-) Májí tam velkej katalog, takže je z čeho vybírat, ale jinak ti ho prý udělají i podle přaní. Kdeže to máš hostinu na zámku v Třešti??
Ahojte ženy,my máme dort zamluvený taky U brány a převezou nám ho taktéž.My to teda nemáme tak daleko, vpodstatě jenom za roh :-) ke Třem knížatům
Když to tak vezmu,tak už mám taky vše zařízené, akorát jenom domluvím detaily u květinářky(na Znojemské ulici) a dodělávám mašle na auta. Jo a musím si ještě koupit prádélko, ale páč furt ještě kojím a ráda bych do svatby přestala,s koupí vyčkávám :-D Jinak myslím, že máme všechno :-)
martinka: jj, ta je moc pěkná, my jsme o ní uvažovali jako o druhé variantě,kdyby nám šiškův mlýn nevyšel ;-) Jak jsem byla v telči, tak jsme jeli kolem hraběnky - z venku nic moc :-| Udělali jste dobře,že to máte nakonec v třešti.
keramiberka: to ti zavidim,ze uz to mas vsechno, ja tady mesic klikam do pocitace, a pak mám jeden víkend, kdy prijedu domu, abych vsechno zaridila. My máme kytičky od Dobrovolnýho, sice je asi dražší, ale vždycky se mi od něj líbily
monniky:Dobrovolnej je výbornej, rozhodovala jsem se mezi ním a tou ze Znojemské ul., vyhrály ony, páč jsem pro ně točila vázy a moc se mi jejich práce líbí :-)
Holky, nevíte, co je lepši na výzdobu auta? Organza, nebo tyl někde jsem viděla i vizelín.Jak budete zdobit ostatní auta, jen stuhou? Nevite jak velky mam objednat krabicky na vysluzku, oni maji vsechno v kilech - 800g do maly a 1,3kg do velkych. To mi prijde docela dost.
Organza vypadá líp, ale tyl drží lepší tvar.My budeme mít na autech přivázané taftové mašle na zrcátkách a na anténě. A krabičky na výslužky máme ty malý dortový cca 20x20, ale vůbec nevím ,kolik se do toho vejde, bude mám to balit rovnou cukrářka a nějak jsme se o to nezajímali, kolik se tam toho dává :-)
keramiberka: objednala jsem si tyl, uvidíme, kdyžtak koupím někde organzu :-) Jen nevím, jak dozdobit svoje auto, asi umělýma kytkama, asi je někde půjčím :-)
Ahoj holky, kdo z vas prosim planuje svatbu/hostinu/zabavu v Konviktu svatych Andelu v Telci? Dostala jsem kalkulaci a trochu neverim vlastnim ocim, tak bych rada porovnala, co ktere svatbe vlastne uctuji. Diky.
Piratka: Ahojky... My nemáme hostinu v Konviktu, ale ceny hostin se hoooodně liší v různých podncích... Nám udělali v Hraběnce kalkulaci za 80 000 Kč a úplně to samé v Třešti na zámku máme za 34 000 Kč... Takže rozdíl velice markantní!!!!
martinkaalesek: a co tam vsechno zahrnuli, nemeli ste to i s bydlenim? :-D
Holky, vy ste nejak usnuli?Co mate hotovyho?Ja uz snad skoro vsechno, uz mame i prstynky, ted resim posledni detaily - taky mam do svatby 22dni :-) :-) Chodim do posilky, abych vypadala v satickach, co nejuzasnejc,pristi tyden uz jdu na zkousku satu :-)
Monniky: nene, neměli... jen jídlo a pití... Jídlo za litr a pití to samé na osobu a máme 40 lidí, čili 80 000 Kč a to nepočítám, že jsme ještě chtěli i snídani ve svatební den.... Takže bychom byli na 100 jen s hostinou... :-D :-D
Téééda, 22 dní... to už je jen na dolaďování... ;-) My to máme za dva měsíce bez jednoho dne... ;-) Dneska jedu akorát pro oznamka a mám tu na stole jmenovky, tak je musím nadepsat... ;-)