Svatba na Vysočině. Která se tu taky vdáváte?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj nevěstinky, tak která pak se bude taky vdávat na Vysočině? Pokecáme o tom? ;-)
Odpovědět
Monniky: Mě bude česat Radka Jančová. Je přímo z Telče. Chodím k ní už dlouho a jsem spokojená. Je v Telči naproti gymplu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla taky jedou u pí. Jančové, jako stříhá pěkně, protože jsem z Prahy, tak i ta cena pro mě byla dobrá, ale to jednání... :-( Mě bude česat jedna známá a líčit mě bude pí. Nápravníková (také naproti gymplu) mají tam i kadeřnictví, ale jejich služby neznám....
Odpovědět
Fakt jsi nebyla spokojená? Já s ní problémy nemám. Možná to bude tím, že k ní chodím pravidelně. Pí Nápravníková mě bude líčit taky. A v tom kadeřnictví u pí Nápravníkové je kadeřnice Bára Maříková a ta je prý taky moc šikovná. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc za tipy, chystam se tam pristi tyden, tak se snad s nekym domluvim, necham se ucesat na ples a uvidim, jestli teda bude prijemna :-) joudie: delala ti uz nekdy nejaky uces?
Odpovědět
Profilova fotka
jako s její prací jsem spokojená byla, ale s chováním moc ne... Až když jsem řekla, od koho jsem, tak se trošku začala tvářit, no viděla jsi sama... ;-) Pí. Nápravníková je strašně milá a super ceny má... Jsem si jí zamluvila na celé dopoledne, že nalíčí víc ženských... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To mi neuvěříte, co se mi stalo! Vybuchla mi fotografka, 3 měsíce před svatbou, a když jsem jí volala,aby mi to porádně vysvětlila, tak mi tvrdila,že je na Srílance a pak,že má nějaké jednání... Zrušila mi to protože si jiná nevěsta změnila termín na ten náš. Ale já si myslím,že se jí sem něchtělo jezdit, protože jsem si jí objednávala z Prahy a prostě se domluvila s někým jiným ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Monniky: no to snad není možné... :-( :-( a jako to Ti to nedala ani vědět???
Odpovědět
Profilova fotka
martinkaalesek: psala mi, hned jak se s ni dohodla tedy v utery, ja si to precetla teprve vcera ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak to je teda mily jako.... :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
martinkaalesek: nastesti máme termin v kvetnu,kdy se moc lidi neberou, protoze to prinasi smulu :-D Takze mam ted na vyber ze 2fotografu a urcite by se dalsi taky nasli
Odpovědět
Profilova fotka
Monniky, tak to je super!!! Normalne po Tve zkusenosti v pondeli zavolam te moji, zda to vse plati;)
Odpovědět
Monniky: No to je teda šílený s tím fotografem. To snad neni ani možný. Asi budu jednat jako Martinka a zavolám tomu svému, jestli to doopravdy platí. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Joudie: vid, normalne jsem z toho nervozni, ze bych musela hledat znova...:(
Odpovědět
Holky, ale vemte si to jednání. Je tohle v dnešní době vůbec možné? Fakt mě to teda dostalo! To aby člověk se pořád ptal, jestli to platí nebo ne. :-) Dneska, kdy by měl být každý podnikatel rád za kšeft a že jsou svatby fakt kšeftem (už jen ty ceny hostin, oznámení a podobně), tak to bývá kolikrát jednání, co tak poslouchám, že se mi přestává chtít cokoliv organizovat. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, to je fakt, se rekne svatba a vsichni daj 300% nahoru :(((
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, raději si zavolejte, člověk nikdy neví! Ale my jsme UŽ našli toho našeho, snad to vyjde a v nědeli se sejdeme. Je to Kamil Saliba :-) Tak věřím,že to dopadne dobře martinkaalesek: to si mi pripomela video,co jsem videla na youtube, snad to jeste najdu.. to se zasmejete, ale opravdu, reknete slovo svatba a jen to bezi nahoru
Odpovědět
Profilova fotka
Monniky: ok, to jsem zvědavá na videjko... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
monniky: Ahoj, jste s ním už domluvený na ceně? Moc by mě zajímalo kolik stojí. Máme svatbu 29. května a fotografa ještě nemáme. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
martinkaalesek: tady jsou ty videa, ale mě predtim nedoslo,ze jsou anglicky: http://www.youtube.com/watch?v=6ff13z... tohle prvni je o kvetinach a tohle je pokracovani o dortu http://www.youtube.com/watch?v=6ff13z... trochu to prelozim: 1. prijdou tam, ptaji se na kytky,co tam stoji a prodavacka rekne 30.90, pak zjisti,ze se budou brat a vytahne ty druhy a rekne 46,70.. Chlap se snazi a rika,ze jsou to ty samy kytky a ona rekne, nee ty prvni jyou normalni ale ty druhy jsou SVATEBNI U dortu - to same v bledemodrym, chlap rika,ze je to jen na oslavu a prodavacka stejne zjisti,ze jde o svatbu a rekne si o cenu 4x vyssi :-D :-D a jeste mala perlicka na konec http://www.youtube.com/watch?v=dgvR5D... na svatbu jedny nevesty prijde kamaradka,ktery svatba predtim nevysla,protoze ji zenich neprisel
Odpovědět
Profilova fotka
holky, prosím vás, nemáte tip na vizážistku na vysočině??? vůbec s tím nemám zkušenosti... jsem z pelhřimova, takže nejlíp jihlava, humpolec... a taky aby jezdila k nevěstě domů... děkuju za tipy!!!
Odpovědět
Profilova fotka
danuska01: Ahoj, kdybych věděla,tak bych si poradila. Sama nevím a myslím,že je na tom dost holek podobně, spíš bych se zeptala holek,co už svatbu měli
Odpovědět
Profilova fotka
Danuska: ahojky, ja mam pani z Telce, ale nevim, jestli jezdi domu... Pokud budes chtit, poslu Ti kontakt do IP...
Odpovědět
Danuska: ahoj, moc ráda bych ti pomohla, ale bohužel z té oblasti, kterou chceš nikoho neznám.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky děkuju... martinko z telče, to bych měla asi drahý :-) no zkusím se ještě někde poptat... nebo se nalíčím sama a bude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Danuska: okiii ;))))
Odpovědět
Ahojky holky, tak nám tady ta diskuse nějak usnula. Jak pokračují přípravy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Joudie: to je pravda... My jsme byli teď v neděli domluvit hostinu... o Velikonocích půjdeme domluvit Alďovi oblek, hlavně ho teda naměřit a já půjdu na zkoušku účesu... ;-) Tento týden půjdu asi vybrat kytky... a co Ty? ;-)
Odpovědět
Ahojky, no já jsem konečně zvládla vybrat šaty. Kolem Velikonoc se také chystáme na výběr obleku. Chtěla jsem se zeptat, jak budete řešit barvu košile? Někdo říká, že se to řídí barvou šatů, ale přítel nechce ani bílou ani šampaň, tak jestli by vadilo, kdyby byla košile sladěná s barvou květiny. Už jsem to taky mnohokrát viděla a fakt se mi i líbily fotky. Bylo to takové veselé. No asi uvidím a budeme řešit až podle obleku, který vybereme. Aby zase nevypadal jako papoušek. No a podle toho asi teda budu vybírat květinu. Jediné co vím, že bych chtěla kaly. A co ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Joudie: ahojky... já si myslím, že je jedno, jestli je košile bílá nebo naopak sladěná s barvou svatby... My budeme mít bílou a kravatu nebo regatu do barvy svatby... Oblek nejspíš černý nebo antracitový... Budeme ho zadávat také o Velikonocích na ušití... Já budu dneska volat ohledně kytek na domluvu nějakého termínu a vybereme... Já mám v albu, co se mi líbí, je to kytka z kal, růží a orchideí, mrkni se... ;-)
Odpovědět
Tak jsem se na tu kytičku podívala. Je super. Akorát teda dost tmavá. Já bych chtěla spíš do žluta. Ale to je samozřejmě každého věc. Ovšem ta kombinace květin je fakt perfektní. :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?