Tak kdo plánuje svatbu příští rok jako my ? Doufám, že se nás sejde co nejvíce. Termín máme již s přítelem vybraný a v současnosti promýšlíme místo. :-)
@kaspien Tak to se pravdepodobne potkame nekde v parku :-) My mame obrad na Janohrade a misto pro hostinu zatim resime :-| Mame mezi hosty dva vozickare, takze potrebujeme bezbarierovy pristup...
Jinak, holky, co se tyce mista, vinarstvi u kaplicky je fakt nehorazne drahe (chteji pry az 300,- Kc za lahev vina + tzv. spuntovne za 75,- Kc za lahev, tj. jakoze vam tu lahev otevrou, to me fakt pobavilo :D). Na Hranicnim zamecku jsem se byla podivat minuly tyden - pro nas nevhodne, pac nemaji bezbarierovy pristup, ale je tam prekrasny vyhled na jezero. Jinak na muj vkus moc kycovite. Dal bych taky doporucovala vilu Jarmilu ve Velkych Bilovicich - krasne prostory, velmi mile jednani, hned bych ji brala - ovsem pro nas opet nevhodna, protoze neni bezbarierovy pristup.
Tak my jsem nakonec termín ze srpna přesunuli na září a dneska nám ho potvrdili. Bylo načase ! Tak aspoň se teď v klidu můžeme soustředit na přípravy.....
Ahoj hoky kdo nemá ještě místo na hostinu doporučuju sklep Úvaly u Valtic. Není to až tak moc známé, ale je to tam krásné :-). Naprostá spokojenost a celý areál jsme měli v den svatby jen pro nás. Což u mě rozhodovalo
Holky nevíte některá z vás o šikovné kosmetičce nebo kadeřnice z Valtic a nejbližšího okolí ? Budeme mít obřad ve Valticích a budeme tam i ubytovaní, tak bych ráda, aby za mnou mohly zajít a trošku mě vylepšit :::. ;-)