Tak kdo plánuje svatbu příští rok jako my ? Doufám, že se nás sejde co nejvíce. Termín máme již s přítelem vybraný a v současnosti promýšlíme místo. :-)
Ahoj holky, též se k vám přidávám. My už máme dohodnutý termín a místo a příští týden se chystám na šatovou "kukandu" :-) Můžu se zeptat, budete mít kapelu? Mohly byste mi nějakou poradit? Tu kterou sem chtěla, tak nekomunikuje a dost mě to mrzí.. :-S tak abych mohla oslovit někoho dalšího..
Chtela jsem toto tema sama rozbalit, protoze zacinam byt v koncich. Potrebuju k hostine i ubytovani v ramci Moravy, nechceme zámečky a podobné věci, ale chceme to utulne mile a hotel kde to chceme mit, je v říjnu už plný! jedině jediny termin v srpnu což jsem se sama divila, nicmene to zase nemuze fotografka a kameraman. Tak kazdy den hledam alternativu :) a vidim, ze ani říjen není dost daleko :D Nemáte pro mě tip?? :)
Ahoj, my jsme z Prahy, a na Moravě to moc neznáme. Jediné co máme je termín, místo a fotografku. Potřebujeme ještě nějakou příjemnou restauraci a ubytování pro 40 lidí v okolí Janova hradu. Jestli máte někdo nějaký tip, tak sem s ním prosím :-)
@tiiinkaaa Hippoklub v Lednici, moc dobře tam vaří a pro novomanžele mají i svatební apartmá. Možnost odvézt od Janohradu kočárem... Jen nevím jakou mají ubytovací kapacitu. 3xw tečka hippoclub tečka penzion tečka com - aby to nebyla reklama :-D
@tiiinkaaa V okolí znamená přímo v Lednici nebo třeba několik km odtud? Znám jednu restauraci a penzion v jednom, výborného kuchaře tam mají. Jmenuje se Penzion Maděřič, vyhledej si v googlu, je to tam fakt příjemné..
ano Hippoclub je fajn, uvažovali jsme nad ním, hrozně se mi líbí ta restaurace, je moc příjemná - celá ve dřevě, jen mám pocit že to tam bylo trochu dražší možná se mi to zdálo :-), i pronájem atd, ale moc sympatické místo i majitelé :-) My sme nakonec měli Rosetu, ta je pro mě top! ale je dál. Taky jsem slyšela ohlasy na Včelařský dvůr (mají pěkný sklípek) jinak Rybniční zámeček, Myhotel - trochu snobárna podle mě :-), Restaurace Onyx..
Moooc děkuji tza tipy. Všechny prozkoumáme. Příští víkend tam jedeme na celý víkend budeme hledat vhodnou restauraci a ubytování :-) Chceme něco v okruhu 30 km Lednice.
@m_m souhlasím.Mě přišla kalkulace na 170tis. je to tam krásné, ale pěkně drahé. Hlavně na pítí typu nealka atp. prostě jsou dané ceny 0,25dcl / 25 nebo 30kč ted jsi nejsem jistá.
@tiiinkaaa je to tam úúžasné, krásné místo, ale šíleně drahé a taky mi někdo říkal že to ani neuzavřou veřejnosti..Hotel čejkovice je moc pěkný, už jsem mluvila s několika páry, které tam měli svatbu a velká spokojenost.
Ahoj holky, tak my mame svatbu v cervenci a mame ji v hotelu Akademie Hruba Voda. Nedokazu rict ted jake to tam bude,ale prostredi a domluva super, tak doufame,ze to bude fajn. Aspon recenze jsou na hotel a jeho sluzby dobre. Takze pridavam tip :)
My chceme 40 lidí a přibližně 80 tisíc jen za jídlo a pití dát nechceme vinarstvi u kaplicky tedy odpadá. Kdyby to počasí dovolilo, tak by jsme chtěli hostinu uvnitř, ale kapelu a večerní raut venku. Moc Vám opravdu děkuji za info.
Jinak já si nechávám šít šaty. Vyjde to skoro stejně jako kdybych si je půjčila. Ale koukala jsem na svatební boty a nechce se mi za ně dát skoro 2000 tisíce. Zatím jsem tedy zjišťovala jen přes net. Příští víkend se i setkáme s fotografkou aby jsme se trochu seznámili a udělá nám fotku na svatební oznámení :-)
@tiiinkaaa Zkus kontaktovat ty Maděřiče, myslím, že jídlo i pití tam vyjde fakt dost slušně, mají i velkou venkovní terasu. Na FB mají stránky a nějaký fotky ze svateb, je to od Janova hradu zhruba 15-20km..
ahojky i já se přidávám my máme termín 25. května v Hustopečích a oslava proběhne v místním vinném sklípku :-) hostina i s hudbou cca pro 45 lidí do 42000,- ale víno, slivovici či pivo máme vlastní. Obřad máme zadarmo, protože se bereme v pátek na radnici. Já mám šaty z El-salonu v Brně a hodnota je 10200,- :-). Ženich má oblek od Hugo Bosse, ale možná ještě zajdem do nějakého obchůdku na nějaký lepší. On ženich chodí v oblecích dost často, takže ho užijeme :-). Fotografku máme známou :-) a svatbu jsme začli řešit v průběhu ledna a vše důležité už máme :-) na jižní Moravě je prostě krááásně :-)
Já budu mít šaty ušité podle mých představ od Riwy Nerony a vyjdou mě na 10.000,- maximálně. Už se na ně moc těšim. Riwaa šije nádherně má svoje stránky a je i na FB.
@tiiinkaaa Je to tam krásný, ale opravdu docela drahý. Navíc po nás chtěli půl roku dopředu zálohu 20 tis. A taky mi přišlo, že tam není moc místa na tancování, pokud je 40-50 hostů. My nakonec měli hostinu na hradě v Dolních Kounicích. Není tam sice úplně dobré zázemí, ale je to takové netradiční.
@tiiinkaaa Jo a k těm botkám, když budeš v Lednici, tak můžeš zajet do Břeclavi. Vedle svatebního salonu Vera na Sovadinově ulici je obuv. Koupila jsem tam krásné botky za 900 :-)