LENNUS: Neplánovali....Vysadila jsem HA, že do toho praštíme o svatební noci, tak aby se to tělo do té doby pořádně pročistilo a ono se zadařilo o 4 měsíce dřív...Ani nevím jak :-N
Tak hold budu nevěsta s bříškem ale o to šťastnější....Jedno dítko nám ponese prstýnky a druhé s náma bude u toho pod srdcem....
Jenže jsme ve skluzu...nemáme ještě fotografa a kameramana :-(
Vy už ano, že?
mladá maminko, moc gratuluju!
Mě dneska rodí kamarádka, tak to tak nějak víc prožívám. My zatím chcema počkat, minimálně do svatby, raději do podzima, to mě čeká důležitá zkouška, tak bych nerada byla ve stresu těhotná.
ja se nemuzu dockat svatby a az se zacnem snazit taky o mimi ;-)
dneska nam nas pastor poslal plan pro svatebni obrad a skoro jsem brecela dojetim, jen jak jsem to cetla, takze uz se vidim jak tak budu uplne bulit behem obradu... jsem hrozna cita...
Vcera jsme byli koukat na obleky, aspon uz vime jakou ma muj mily velikost :-N , ale nic jsme nekoupili, cekaji za 3 tydny nove zbozi tak si pockame...
mlada maminka: jj taky taky a taky druhy, jo na 3 mesice ale načnu to až v sobotu takže si myslim že pokud to stihnem před svatbou tak o tom v den D jeste nebudem vedet tak by to mohl byt takovej hezkej svatební dareček :-D
nevestinka2010:jo s mimi teprve zacina ta prava sranda, ja jsem taky cita, slib jsem si četla zatim jen jednou a mela jsem na krajičku a to bych ho chtela umet nazpamet.... :-N docela mi davaj zabrat i předmanželsky schůzky
ahoj byli jsme si zaližovat a tet se dáme do příprav...v ůnoru musíme zařídit prstýnky obleky pro ty moje kluky a dát si spicha s kuchařem.
mia:ty etiketky jsem obědnávala přes net-svatební dekorace.poslala jsem jim fotku,vybrala písmo....a čekala jsou velikostí na minivínka a je to jako samolepka.jen jsem čekala že mi mailem pošlou náhled...a nic během 5 dnů mi je poslali domů na dobírku.....ale jsou krásný.tet se těším na oznámko bude také z fotografie.
mlada.maminka :gratuluju k těhotenství :-)
Ahoj, tak aby vás tu nebylo málo, které se vdáváte 5.6.2010 v 11.00 tak teda já se tehdy vdávám taky. Nicméně proti vám, ještě nic zařízeného nemám, hlavně jsme termín určili až teď na začátku ledna :-)
keramiberka: vítej, my to mame v poledne :-D , však to neva maš na to ještě 4 mesice to je tak akorad pokud nechces žadanýho fotografa , misto kapelu nebo tak neco...
jj, casu tak akorat, vse se da jeste stihnout ;-) , nam se stejne nektere plany, co jsme meli predtim zmenily... takze v podstate, kdybychom zacli teprv ted, tak se moc nezmeni ;-)
tak my to mame ode dneska presne za 4 mesice, jupi!
Ahojky, abych pravdu řekla, tak fotografa máme- je to kamarád- profesionální fotograf :-) a kapelu teďka právě vybíráme, vybíráme asi ze třech , ale je to fakt fuška :-N
Ale myslím, že to hlavní máme restauraci na hostinu a následnej catering na pařbu :-D
No abych pravdu řekla,tak některé ty kapely si učtujou třeba 1500,- za hoďku plus dopravu a další náklady, takže hrubý součet 15000,- což je teda hrůza, jedna si řekla o 11000,-, to jsou ale kapely Pha a Brno. Rozhoduju se ale o jedné tady u nás v Jihlavě, jsou tři ,hráli by od 17 do 23hod. a ti chcou 7000,-
....to je pěkný...koukám že máte domluvené ještě dražší.....nějak tu cenu nemůžu rozdýchat.jsou věci na kterých se šetřit nemá ,ale dát za kapelu o dvou lidech 8tis.se mi nechce.no budu hledat dál.děkuji za info.
sarka:: no my mame ajištěnou kaapelu(chlapa a ženskou) za 4000 na 4 hodiny + 600 na hodinu za každou dalši hod....jsou myslim druzi nejlevejši co docela dobře hraji
Tyjo tak to ti závidím, já pořád čekám až bude mít čas sestra,jako poradkyně a bohužel furt nemá čas, takže mi asi nezbude nic jinýho, než vyrazit sama :-( Páč už normálně z toho mám zlý sny :-(
mund> pekne saty, tak a mas po starostech ;-) , libi se mi i ty druzickovske saty, to jsou site nebo koupene?
jj, ja uz to mam za min nez mesice, hura :-D
kera> vyraz klidne sama a pak az budes mit nejake vybrane na rozhodovani tak dokopes uz i poradkyni :-N