Svatba 5. června 2010, zkušenosti nevěst

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Najde se tady nevěsta, co se bude vdávat také 5.června 2010 ?????????????
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
LENNUS: Neplánovali....Vysadila jsem HA, že do toho praštíme o svatební noci, tak aby se to tělo do té doby pořádně pročistilo a ono se zadařilo o 4 měsíce dřív...Ani nevím jak :-N Tak hold budu nevěsta s bříškem ale o to šťastnější....Jedno dítko nám ponese prstýnky a druhé s náma bude u toho pod srdcem.... Jenže jsme ve skluzu...nemáme ještě fotografa a kameramana :-( Vy už ano, že?
Odpovědět
Profilova fotka
mladá maminko, moc gratuluju! Mě dneska rodí kamarádka, tak to tak nějak víc prožívám. My zatím chcema počkat, minimálně do svatby, raději do podzima, to mě čeká důležitá zkouška, tak bych nerada byla ve stresu těhotná.
Odpovědět
mlada.maminka: je tak to jsem rada že jsem si jste jedno baleni nechala předepsat, jinak bYsme na tom byli stejne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
MUNDICI: Takže taky je mimi v plánu??? Jedno balení je na 3 měsíce, ne? Klidně tak ještě můžeš dopadnout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja se nemuzu dockat svatby a az se zacnem snazit taky o mimi ;-) dneska nam nas pastor poslal plan pro svatebni obrad a skoro jsem brecela dojetim, jen jak jsem to cetla, takze uz se vidim jak tak budu uplne bulit behem obradu... jsem hrozna cita... Vcera jsme byli koukat na obleky, aspon uz vime jakou ma muj mily velikost :-N , ale nic jsme nekoupili, cekaji za 3 tydny nove zbozi tak si pockame...
Odpovědět
mlada maminka: jj taky taky a taky druhy, jo na 3 mesice ale načnu to až v sobotu takže si myslim že pokud to stihnem před svatbou tak o tom v den D jeste nebudem vedet tak by to mohl byt takovej hezkej svatební dareček :-D nevestinka2010:jo s mimi teprve zacina ta prava sranda, ja jsem taky cita, slib jsem si četla zatim jen jednou a mela jsem na krajičku a to bych ho chtela umet nazpamet.... :-N docela mi davaj zabrat i předmanželsky schůzky
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj byli jsme si zaližovat a tet se dáme do příprav...v ůnoru musíme zařídit prstýnky obleky pro ty moje kluky a dát si spicha s kuchařem. mia:ty etiketky jsem obědnávala přes net-svatební dekorace.poslala jsem jim fotku,vybrala písmo....a čekala jsou velikostí na minivínka a je to jako samolepka.jen jsem čekala že mi mailem pošlou náhled...a nic během 5 dnů mi je poslali domů na dobírku.....ale jsou krásný.tet se těším na oznámko bude také z fotografie. mlada.maminka :gratuluju k těhotenství :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dala jsem tu etiketku do alba.
Odpovědět
tada olky tady je to nějaky mrtvý
Odpovědět
Ahoj, tak aby vás tu nebylo málo, které se vdáváte 5.6.2010 v 11.00 tak teda já se tehdy vdávám taky. Nicméně proti vám, ještě nic zařízeného nemám, hlavně jsme termín určili až teď na začátku ledna :-)
Odpovědět
keramiberka: vítej, my to mame v poledne :-D , však to neva maš na to ještě 4 mesice to je tak akorad pokud nechces žadanýho fotografa , misto kapelu nebo tak neco...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jj, casu tak akorat, vse se da jeste stihnout ;-) , nam se stejne nektere plany, co jsme meli predtim zmenily... takze v podstate, kdybychom zacli teprv ted, tak se moc nezmeni ;-) tak my to mame ode dneska presne za 4 mesice, jupi!
Odpovědět
Ahojky, abych pravdu řekla, tak fotografa máme- je to kamarád- profesionální fotograf :-) a kapelu teďka právě vybíráme, vybíráme asi ze třech , ale je to fakt fuška :-N Ale myslím, že to hlavní máme restauraci na hostinu a následnej catering na pařbu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,můžu se zeptat kolik platíte za kapelu?mi jsme chtěli malou (2),a ůčtují si 1000,-kč na hodinu...no zdá se mi to dost. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
sarka> ja mam zjisteno: kapela - 4 lidi - 5.000 za 4 hodky se vsim vsudy...
Odpovědět
No abych pravdu řekla,tak některé ty kapely si učtujou třeba 1500,- za hoďku plus dopravu a další náklady, takže hrubý součet 15000,- což je teda hrůza, jedna si řekla o 11000,-, to jsou ale kapely Pha a Brno. Rozhoduju se ale o jedné tady u nás v Jihlavě, jsou tři ,hráli by od 17 do 23hod. a ti chcou 7000,-
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my máme kapelu co hraje všechno, jsou myslím 4-5 a od 18:00 do 24:00 za max. 3500 se vsim vsudy, to jak koukam de ne? :-)
Odpovědět
Tak to je úplně super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
....to je pěkný...koukám že máte domluvené ještě dražší.....nějak tu cenu nemůžu rozdýchat.jsou věci na kterých se šetřit nemá ,ale dát za kapelu o dvou lidech 8tis.se mi nechce.no budu hledat dál.děkuji za info.
Odpovědět
sarka:: no my mame ajištěnou kaapelu(chlapa a ženskou) za 4000 na 4 hodiny + 600 na hodinu za každou dalši hod....jsou myslim druzi nejlevejši co docela dobře hraji
Odpovědět
Juhuuu hoky za 4 měsíce budeme vdane pani a ja už se mam odedneška v čem vdavat :-D
Odpovědět
Tyjo tak to ti závidím, já pořád čekám až bude mít čas sestra,jako poradkyně a bohužel furt nemá čas, takže mi asi nezbude nic jinýho, než vyrazit sama :-( Páč už normálně z toho mám zlý sny :-(
Odpovědět
no ja si je nechala šit v čině tak to byli docela nervičky ale výsledek stoji za to :-D a co mamča nebo kamaradka , když je sestra tak vytižená
Odpovědět
Profilova fotka
mund> pekne saty, tak a mas po starostech ;-) , libi se mi i ty druzickovske saty, to jsou site nebo koupene? jj, ja uz to mam za min nez mesice, hura :-D kera> vyraz klidne sama a pak az budes mit nejake vybrane na rozhodovani tak dokopes uz i poradkyni :-N
Odpovědět
nevestinka: jj se od chvile co jse, je rozblila jenom usmivam :-) mala ma šatky kpoueny tady z BRMS ale videla jsem je i na nejakym webu nové
Odpovědět
Profilova fotka
jo vlastne je mas taky od asapa ze? jo a ja myslela ty zelenave pro velke druzky, sorry 8-)
Odpovědět
Mam to už tak naplanovaný, že vyrazím v pondělí s foťákem :-) a uvidíme
Odpovědět
jj od asapa :-D jo tak ty jsou z aukra jedny staly 99+130 poštovný 8-) keramiberka: no na to pozor oni to všude nedovolujou to focení myslim
Odpovědět
Profilova fotka
mundi- tak to je dobry, musim na aukro taky kouknout...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?