Svatba 26.8.2011. Vdáváš se také?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak co, která z Vás má velký den ve stejné datum jako já? ;-)
Odpovědět
@foxik00 děkuji za přivítání..jj je mi to jasné,je to pro nás všechny velký den :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@foxik00 No, to mi povídej. :-) Začínám být mírně na mrtvici. :-D Teď čekáme na přílet skorošvagrové - frrajer s nima místo v Praze přistál ve Vídni? No, jestli on není milý... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@mischali Ahojky, vítej mezi námi! :-) Jj, nervozita stoupá, je to nášup... a to já to mám už jednou za sebou... :-D
Odpovědět
@misulka83 ahojky...děkuji :-D já mám téměř vše hotové, jen dotáhnout zasedací pořádek ( je to u ženichovi rodiny složitější ) a dodělat jmenovky.. Cítím tu nervozitu snad každou hodinu víc a víc...
Odpovědět
Profilova fotka
Dnes som sa divala na dlhodobu predpoved, je zatial len dostvrtka, ale ma byt nad 25 stupnov a slunicko :-) Snad to vide x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@foxik00 to by bylo super, fakt se toho počasí bojím, protože máme všechno venku... Přípravy u nás vrcholí: chybí ještě dodělat vývazky, nadepsat jmenovky, dnes jdu koupit dárky pro naše maminy jako poděkování (obě dostanou thajskou masáž), v pondělí poslední zkouška šatů a v úterý kadeřnice a zkouška líčení. Ufff!!! Nevím, jestli se víc těším, nebo bojím. Taky mám pochybnosti o svatebních šatech - stálo se Vám to???
Odpovědět
Profilova fotka
@beth JO a co se týká šatů tak to jsem teda měla pochybností až hamba :-( ale včera jsem byla na zkoušce a bylo to fajn, myslím si, že to jsou ty pravé a že to s nima bude opravdu výborné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kofik.h tak to jsi mě uklidnila, na zkoušku jdu v pondělí, tak snad mi to taky dodá jistotu :-) Při nejhorším ukecám paní v salonu, jestli nemůžeme ještě něco vyzkoušet =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beth Ahoj, no, tak to jsem ráda, že v pondělní poslední zkoušce nejsem sama... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mimochodem, holky, mám asi tak o dvacet kilo cukroví víc než jsem původně počítala... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@beth n o já jsem si taky chtěla něco jiného zkoušet, ale pak si říkám prdím na to, jelikož tohle jsou šaty, které chtěl můj mužík abych měla a tak si je vezmu ! připadala jsem si pěkná a to je to hlavní, jsou asi ještě šestery šaty, které bych chtěla, ale ty jsem na sobě neměla a nebo se našel jiný zádrhel a hlavně, když sis ty šaty zamluvila tak problěhlo nějaké kouzlo a věděla si, že jsou to ony tak je lepší to opravdu neřešit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, ja som bola na poslednej skuske v piatok. satky boli cerstvo vyprane a vonave :-). Myslim si, ze sedia uzasne a hlavne v nich vypadam o par kilo hubenejsi, takze u mna so satami spokojnost 8-) Inak z priprav som na nervy, nemozem zohnat manikerku, vsetky maju plno alebo dovolenou.... Mam este hodne nedodelavek - chyba mi par menoviek, par vyvazkou atd a do nicoho sa mi nechce, klasika :-D Ale uz sa hrozne tesim, pocasie sa nam vylepsilo, malo by byt krasne, tak uz nejako prestavam riesit detaily a dufam, ze si to uzijeme ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jo, tak poslední zkouška pomohla... nevím, jestli jsem byla víc v pohodě, byla pod šaty jiná spodnice nebo co, ale jsou fakt ty pravé 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@foxik00 Ahojíky, jak jsi na tom s tou manikérkou? Já mám svojí super, tak jestli chceš, dám Ti na ní kontakt a zkus se s ní domluvit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moje zlaté, už jen tři dny (nebo vlastně spíš dva!)! Začínám být na nervy, nestíhám, asi mě brzy klepne. :-( Zítra jdu naposled do práce, pak nachystat výslužky, no, co vám budu povídat, vcelku by se mi hodila teď armáda pomocníků... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka83 Dik, uz som sa objednala v nakupku - je to sice drahsie, ale aspon maju otvorene od rana od 9 do vecera do 9, takze sa volno last minute naslo :-) Inak na nervy som tiez, ja som bola v praci naposledy dnes, konecne :-p zajtra mi pride svedkyna este s jednou kamoskou, takze nejaku armadu na pomoc mam. vysluzky budeme robit vo stvrtok, to sa prida aj mamina takze nas bude dost :-) Ja este nemam masle na auto, zviazane noviny, girlandy (to asi nestihnem), krabicku na pranicka a este take tie koule z papiru....takze si docela makneme 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo inak najviac ma vystresovali kolegyne v praci, ktore sa ma cely den pytali, co uz mam, co nemam, ze bude silene horuco, ci som nervozna atp... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@foxik00 jo tak tohle znám ale takhle zas mě vystresovaly kamarádky na rozlučce nevím čím to je, ale mám pocit, že se mi nesnaží pomoc, ale spíš se vezou :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak to je za nami :-) Ako ste si to uzili? My super, vsetko vyslo na jednicku :-). Ako vam bolo pri obrade? Ja som sa hrozne klepala, myslela som, ze sa kazdu chvilku rozplacem a nakoniec som plakala az pri gratulaciach :-D
Odpovědět
Profilova fotka
U nás taky vše proběhlo skvěle, lidi si to chválili, tak jsem ráda. :-) Holky, při obřadě to byl nášup. Tátovi se předtím udělalo blbě, tak kámoška mu běžela pro její čokoládu, pak se zlepšil a pan oddávající byl tak moc hodný, že počkal. No, a pak měl krásnou řeč a mně bylo strašné vedro, make-up mi tekl do očí a strašně pálil, ale fakt jsem si to užila. :-) No, a teď nemůžu pořádně chodit, protože jsem téměř celý večer trdlovala na parketě. :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?