@misulka83 itinerář? a copak vše obsahuje? tak to máš dobré, že ti to všichni pochvalují, to mě vše trošku kritizují a říkají, že to dělám komplikované a zbytečné a kraviny a nechápou to...a taky nechápou, že se chceme taky vyfotit, udělat si osobnější fotky, jen my dva a tak :-)
@foxik00 Já jsem původně chtěla slunečnice, ale nakonec jsem viděla kaly a ty mě fakt uchvátily. :-) Kytku, co budu mít mám ve fotogalerii, tak na ní mrkni. ;-) Jen já jí budu mít víc do bordó - tahle je spíš do fialova. :-)
@kofik.h To mně taky - někteří... takoví ti rejpalové, co si budeme nalhávat. :-D Jestli chceš, tak Ti ho někam pošlu, nechci si ho zatím dávat tady na stránky a vlastně ani nevím, jak bych to tak udělala, když je to pédéefko. :-D
@misulka83 Tak kaly ja naopak vobec nemusim a chcem kytku spis kulatu. Je tych kytiek hrozne moc, clovek si potom nemoze vybrat :-D
este trosku vaham, ci som urobila dobre, ze som si uz zamluvila kvetinarstvo u nas na sidlisku, maju pekne kytice, ale minule tam bola nejaka strasna baba a ukazovala mi album a nic moc :-S
@kofik.h nejaku historiu svadieb, slavne svadby, nieco o nas, kto je kto (nase rodiny sa vobec nepoznaju), svadobne zvyky CR vs SR, vtipy o svadbach, nejake krizovky alebo kviz s tym, ze kto odovzda prvy a spravne vyhra nejaku drobnost
@foxik00 Nj, jenže já jsem kulatá sama o sobě, takže by ke mně kulatá kytí moc nešla. :-D No, a nemůžeš se domluvit s tou květinářkou, co váže dobře? ;-) Já jsem to tak měla, když jsem se vdávala poprvé... :-D
@misulka83 Uteka to velmi rychlo, uz mame len tri vikendy :-o
Ja som este nebola ani na druhej skuske siat, nemam spodne pradlo a ani boty, tiez by som sa mala uz poponahlat :-)
@foxik00 Už jen tři? To je naprosto neskutečné! :-o Já mám naštěstí spodní prádlo vyřešené - košíčky mám všité do šatů. Boty jsem musela shánět hodně s předstihem, ale to jen kvůli tomu, že mám nohu jako slon. :-D Dneska jsem chtěla mýt okna, ale je tak hnusně, že to zase nevyšlo. :-( Achjo... Dobrá zpráva ale je, že jsem četla předpověď počasí a vypadá to, že počasí by nám mělo relativně přát. :-) Tak snad... :-)
@misulka83 Ja si uz ani poriadne tie saty nepamatam :-D Ale skusala som ich s podprsenkou. Ja som si uz jedny boty kupila, ale boli mi male, takze som ich predala, potom som si kupila dalsie, tie sa nepacili zenichovi, tak teraz som kupila uz tretie :-D
Okna som chcela umyt aj ja, pred pocas svadby tu bude cela rodina, tak aby som mala vsetko uklizene :-)
Dufam, ze bude pekne, na poslednej schodzke sme sa rozhodli, ze hostina bude na palube, keby prsalo, tak by sme to museli presunut do vnutra...
Vy to mate kde?
@foxik00 Ahoj :-) Tak okna dole umyté, ještě nahoře a uklidit asi tak tunu věcí. :-( Trochu nestíhám. :-( No, my obřad ve veltruském parku před Chrámem přátel venkova a zahrad, oběd v hospodě a večer grilovačka (tamtéž), takže se nám déšť teda taky zrovna moc nehodí... :-D
@misulka83 Ja premyslam, ze urobim nejaku krabicku a k tomu dam listocky, kto chce napise nam prianie, kto nie, tak nikto neuvidi, kolko ich tam uz je :-N ale budu sa tam moct hadzat aj pranicka, ktore niekto uz kupil a napisal, pripadne peniaze :-)
Ahoj nevěsty, taky se k tomuto datu přidávám. Vše důležité už máme zařízené, teď už jen potvrdit termíny a platit a platit a platit ]-( Jo a ještě čekáme na prstýnky od Hynka Kalisty.
Jste už nervozní??? Nějak mi to začíná docházet, zrovna plánuju rozlučku a dýchá na mne definotivnost mého rozhodnutí.... ;-)