@kdyby No taky jsme měli mít obřad a část oslavy venku, ale naštěstí jsem pořád počítala se suchou i mokrou variantou. Je fakt, že jsem si to představovala trochu jinak, ale na druhou stranu ... svatba je jen jeden den, a i když to nebude do puntíku dle našich představ, tak hlavní jsou ty roky potom :-D Musíš na to koukat trochu s nadhledem ;) A taky ... né vždycky to těn našim rosničkám vyjde, tak neházej flintu do žita ;)
@uglyduckling Já jsem právě kvůli počasí obřad venku zavrhla, ale za deště by to bylo celý takový nepohodlný! Ale taky si říkám, že důležitejší je ten vztah než jeden den :)
@kdyby My to máme ještě pořád v záloze a všechno se bude operačně až v sobotu ráno. Naštěstí máme na úřadě úžasné lidičky, kteří nám vycházejí maximálně vstříc a pokud by počasí přece jen přálo, tak to nachystají venku.
Holky, já pořád věřím, že se meteorologové zase utnuli :-D
ale obřad máme vevnitř a hostina taky... akorát mě štve, jestli bude hnusně, tak se nebude dát sedět venku, nebude se dt hrát venku petanque... a to focení v dešti by bylo taky na prd... takže doufám :-D
dámy, držím palec aby to vyšlo
ony ty prvotní předpovědi vycházely o dost hůře, nyní již o něco lépe, v sobotu snad ani nějaké velké deště být nemají, ale bude jistě chladněji......asi se to vyprší spíše v pátek a pak zase v neděli.....jak to tak na modelech nyní vypadá
půjde to, uvidíte ;-)
jo dám vám link na model kam se můžete pak mrknout, ony jsou docela přesné
bo pamatuju jak jsem nervovala kvůli tomu sama
a vono pak dobrý, zrovna během obřadu nám lehce sprchlo, nicméně pak jsme jeli dom a před náma krááásna duha na celou oblohu, my vjížděli přímo "do ní"......hele, dobrý
jak z filmu :-D , mé nervování bylo nakonec zbytečné, počasí nikdo moc nevnímal
si tam můžete zakliknout zda chcete vidět srážky, teploty....a.t.d.
http://pr-asv.chmi.cz/aladin/
@heslo jj znám :-) sleduju i vývoj synoptické mapy... a přítel se ptá v práci jejich neteorologů, ale i od nich má takový zábavný postřeh... na 24 hodin dopředu tak 90 procent, na 2 uz tak 70 a na vic je to i podle nich skoro věštění z koule :-D a když si vzpomenu na předpovědi v březnu a dubnu, tak si říkám, že ještě může být klidně krásně :-D ale asi zima bude... ještě že jsem si koupila to bolerko
@verunka_korunka S tím věštěním z koule to říkal přítelovi na hydrologii jejich profesor :) A měl pravdu, protože ty předpovědi počasí jsou víc dnů dopředu opravdu jedno velké hádání.
Tak nevím jak vy ostatní, ale my jsme si to docela užili. Ráno to vypadalo děsivě, zataženo, všude tma, pršelo docela vydatný deštík.... před odjezdem se to malinko uklidnilo a jen tak lehounce kapalo, nebylo to ani na deštník. Jo a byla teda docela zima, byla jsem ráda za bolerko :-)
Po obřadě zase to stejně počasí, ale bylo víc světla. Přes oběd nepršelo, ale když jsme se chtělí jít fotot, ak přišel zase silnější deštík, tak jme počkali. FOtili jsme se v jemném dešti, pak přestalo :-) a nakonec vylezlo i sluníčko a místy jsme viděli i modrou oblohu. Večer zase začalo poprchat... no ale stejně to bylo fajn a přízemní mrazíky se nakonec naštěstí nekonaly :-D