My takyyy :-) 18.5. jsme taky zvazovali, mam ten den narozky, ale nakonec bylo stejne rozhodnuto za nas - bereme se na zamku ve Slavkove a chteli jsme konkretni sal a ten byl prave 25.5., tak bylo jasno ;-)
Já mám fotografku, rozjednanýho kameramana, rezervovaný obřad a restauraci - tu ještě rozmýšlíme. Brzo chci rezervovat kapelu a nevím, kdy na šaty. Asi až po novém roce...........
My mame misto obradu i hostiny, fotografa, oznameni, kapelu, kadernici, vizazistku, oblek, floristku, dort objednany a prstynky vybrane, ale na objednani jeste casu dost :) naprosto jsme se shodli v predstave cele svatby, takze se to vse tak nejak seslo prirozene :) pulka dodavatelu jsou kamaradi-profici :)
Taky se pripojim :) my mame domluvene misto obradu a hostiny, koupene saty pro me a pro druzicky a to je zatim vsechno. Ale jelikoz bydlim v anglii, tak pri pristi navsteve ceska se budu snazit vse zaridit. Mam asi milion schuzek s kadernici, kapelou atd. a uz se moc tesimna domlouvani a az se to planovani poradne zapocne :)
Taky stejny termin :) nerekla bych, ze toho mame hodne, ale mame: misto obradu, hostiny, kadernice, vizazistka, fotograf, hromady nacrtu a planu, navrh oznameni, vyreseny kytky, preddomluveny prstynky a objednany saty, jsem na ne zvedava-objednala jsem je pres net a netusim, jestli mi budou sluset, jak mi padnou a ani jak vypadaji doopravdy (pouze z fotky) :D
My tez...jelikoz mame 2 svatby...mam to vse dvojmo a tedy tim myslim i stres. Kazdopadne zamluveno misto, nastinene menu vcetne vyberu vina, probehla jiz ochutnavka svatebniho menu, navrh na kolacky, zamluvene kvetiny a agentura na organizovani vyzdoby, kapela pres kamaradku....vyjednane dokumenty, ktere potrebujeme...zbytek budu resit pres Vanoce a finalizovat po NOvem roce. Rovnez dvakrat. Preju hodne stesti holky.
Tak jsem ráda,že ne jen já nevěřím pověrám a jsem si jistá,že květen je lásky čas proto na svatbu ten nejlepší.Co se příprav týká tak už máme termín zamluven na Přerovském zámku,šaty v báječném malém salonu ,který dokonce pořádá za 14 dní svatební veletrh na hotelu Fit.A co se místa hostiny týká jsem trošku v rozpacích,byla jsem rozhodnuta pro Stodolu v Záběšní Lhotě ovšem před chvílí jsem si přečetla nepěkné reference takže vůbec nevím.
ahoj všem, i já se hlásím :-)
zatím máme cca zamluveného oddávajícího, místo neřešíme (budeme se brát na naší zahradě), máme zamluvenou restauraci na oběd/večerní párty, hudbu (kamarád-DJ), včera jsem tu od jedné holčiny objednala svatební bránu, přespříští víkend jedu pořešit dekorace.
jsem hroznej puntičkář a organizátor, přijde mi, že už na tom s časem nejsme úplně nejlíp, mám ráda všechno a hned perfektně zařízené (což se mi u svatby nepovede nikdy, už mi to začíná být jasné :-)
nejvíc mi v tomhle pomohla skvělá kolegyně z práce, která se vdávala minulý rok a vytvořila mi takový "manuál" podle její svatby (je stejný pedant jako já :-D)...ten jsem si proškrtala a upravila podle svého a hned jsem měla o něco málo lepší pocit, že už jsem to nějakým způsobem dala do pohybu :-)
jinak teda držím palce všem "kolegyním", hlavně ať nám vyjde počasí... 8-)
@lindakar manual, to bych potrebovala :-D :-D ale je fakt, ze z predeslych svateb v okoli jde toho celkem dost nacerpat. My jsme na tom vlastne asi podobne, i kdyz hudbu zatim nemame jistou a tapeme. Jinak obradni misto, misto hostiny uz mame zamluveme, resime jidlo, svatebni oznameni snad taky nejak v hlave, i kdyz se to bude muset jeste zrealizovat...
s tim pocasim mas pravdu, to je nejdulezitejsi, i kdyz mame mokrou i suchou variantu, rada bych, aby bylo pekne..
@ev_ja: co se týče oznámení, koukni na www.svatbajinak.cz - pokud tedy nechceš klasiku s mašličkami, srdíčky apod... já si vzala mustr na tomhle portálu a oznámení jsem si vytvořila normálně sama ve wordu, v práci si ho i vytisknu. za tyhle věci mi přijde zbytečné utrácet, stejně to každý vyhodí... :-) a tady je to navíc vtipné :-)
Ahoj holky,nějak nám to utíká, ne? 69 dní do svatby vypadá na monitoru opravdu hrozivě, jak pokračujete? Já jsem zjistila, že zařídit ty hlavní věci byla brnkačka a to dolaďování je nejhorší! Hlavně jsem se chtěla pustit do svatebních novin, ale nějak se mi nechce, obzvlášť proto, že si na nich chci dát záležet :-) Čím dál tím víc začínám přemýšlet nad tím, jaký může být počasí, máme obřad venku... no jo, já vím, že to neovlivním :-D Piště, jsem zvědavá :-)
@zuzaczech Mluvis mi z duse! Taky se mi do tech novin nechce... jinak uz mame zarizene skoro vse-ja jen nemam boty, kytky musime zaridit,tombolu atd... ale to uz jsou jen drobnosti... v sobotu jsme oblekli zenicha od hlavy az k pate a dnes jsem odeslala objednavku na oznamka, jmenovky, pozvanky ke stolu, tak se tesim na navrh. 11.dubna jdu poprve na zkousku ucesu,tak jsem zvedava ;-)
Ahoj, zitra mě čeká 2. zkouška MÝCH šatů, tentokrát se správným prádlem a botkama. Ženicha oblečenýho nemám, kromě ponožek, které jsem náhodou objevila min. týden. Oznámení máme doma, ještě víc jak půlku musíme rozdat. Zbývá vymyslet meníčko na raut, ochutnat dort, vyzkoušet účes a líčení, dokoupit tombolu. Snad jsem na nic nezapoměla ;-)
Mě chybí udělat kornoutky na rýži, poskládat košíčky (to budu dělat těsně před koláčema, protože nejsou kam dát), sehnat ještě něco do vlasů a vyrobit truhličku na přání.. Jinak by to snad mělo být tak nějak všechno.. A kupodivu zatím ještě nejsem nervózní, ale to přijde :-)
Tak máme konečně potvrzený termín 25.5.2013 ve 12h, Zlatá Koruna.Bude krásné počasí,podle astrologického kalendáře tropická teplota.Tak po 18leté známosti mě donutil abych si ho vzala, prý to bude krásný ;-) Tak jestli ne, tak bude mít peklo :-) Zlatíčko, skončí Ti život :-) :-) :-) Prej se těší :-D