@silver2501 napiš napiš, jsem zvědavá... ted jsem dala otázku na facebooku aby mi někdo poradil nějakou hudbu.. a normálně se mi ozývají samí chlapi :D a jako docela dobrý vkus :D
Koukám holky že vybíráte muziku...My máme vybranou na první tanec "Here comes the sun" od Beatles(to je naše nejoblíbeňější)..a na příchod ještě přemýšlím..líbí se mi od Hapky z filmu Panna a netvor....a odchod...no bude to motorkářská svatba, takže asi Highway to hell... :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Tak já mám stahle tsto písničky, al eještě jsem je neprotřidovala.. bude to v duchu česko slovensko :-)
Hvězdy padalay - Michal Šindelář
Láďa Křížek - poslední den jsi má
Ben Cristovao, Mnika Bagarova - Chci
Elan - Laska moja
Gabriela Gunčiková - Zůstanu napořád
Jiří Korn, Lucie Bíla - Byl by hřích
Luci Bíla - Ave Maria
Kristina - Vrat mi tie hviezda
Lucie Vondráčková - Láska na 100 let
Lucka Vondráčková - Láska umí víc
Lenka Filipová - Kam se podíváš jsem já
Leona šenková - Věřím andělům
Lucie - Chci zas s tebou spát
Lucie Bílá - jsem tvuj pán
Lukáš Krajnak - Viem, si ťa nezaslúžim
Monika Bagarová - Ve dvou
Motiv pan - Z kráska a zvíře
Pavol Habera - Kym ťa mám
Petr Kolář - Ještě že tě lásko mám
Richard Muler, Kerdlová - Klid a mír a pokora
Jožo Pateidl - Láska moja
Tereza Kerndlová - Přísahám
Tomáš Klus - Na věky
Váslav Neckář - Chci tě líbat
Tématiské k lásce a svatbě, pěkně hezky českya slovensky :-)
@chris_n Aha..to já si to v zaměstnání nepřehraju, ale vím co myslíš..to by šlo :-D :-D :-D
Taky jsem původně myslela na českou písničku, ale nemohli jsme se shodnout..tak jsme zvolili naší společnou nejoblíbenější a bylo to. ;-) ;-) ;-) ;-)
Naždáááá holky ;-) :-) Tak dnes jsme s dcerou konečně dorazily od drahého a už je mi zase smutno :-( Tak mě koukejte potěšit a rozesmát ;-)
@silver2501 Jak to vypadá s tou "oprátkou" na krk drahému? :-D :-D :-D Narazila jsi ještě na něco?
@sweetest Brouku nee, slovo regata, palastron, anglick či francouzská kravata samo a angličtině, to nezná a nic nevyjelo :-(( Bud blbě hledám, nebo to tam není :-(((
JInak vítej doma, nebooooooj, my tě tu budem rozptylovat do další navštěvy :-)