Dneska jsem nějaká aktivní.. nejdřív jsm se dala do pořádného úklidu, pak do tvorby perličkových náhrdelníků a ted se mi hezky peče bábovka :))) a zítra se zase vrhnu na svatební přípravy :D
@chris_n Hele co si tam dáš, to tam budeš mít... pokud se ti líbí a oslovilo tě to, tak to tam dej :-)
@petulavoj tchýni raději komentovat nebudu....:-((( ještě, že jsem už vychladla... ale nakoplo mě to apson co se týče jí.. kačena gŕrrrrrrrrrr :-(
@silver2501 jsem strašně nerozhodla. vybrala jsem spoustu písniček okolo, už i na nástup ženicha a ostatních. ale pro mě žádnou :-[ nic mi není dost dobré. buď se to nehodí, nebo je to moc rychlé. a nevím, jestli by se tahle hodila na nástup.
mimochodem podle čeho vybíráte hudbu ??? nám řekli že musíme na příchod hostů, pak příchod nás, potom aby nám hrálo něco na obědě tak si máme přinést nějaké cd a pak něco na tanec a pak na rautu :D vůbec nevím co se hodí, nerada bych, aby tam byly nějaké smutné písničky :(
@petulavoj ono je to těžký, je několik písniček, který se dávají i na pohřby. Ale pro babičku je to teda zvláštní. A neměla to v klasickym aranžmá? Tohle je od Appocalipticy a je to trošku "tvrdší" verze.
@petulavoj a to si nevybereš, spousta písniček vhodných na nástup, jsou pomalé, rozvláčněné, celkem takové rozbrečovací :-D Asi přesvědčím drahého a dám si tam Christinu Perri - tu z Twighlitu :-D
@chris_n ta má hezký hlas.... no já bych nechtěla nic, při čem by se babičky a maminky rozbrečely :D spíš něco veselého a ne moc vážného :D ale na matrice nám stejně nabídla, že tam slečny hrají na ty elektrické varhany a že mi pošle seznam repertoáru co mají přichystáno na letos, tak třeba si vyberu od nich :)
@petulavoj no já bych brala přehranou od Pianno Guys bez zpěvu :-). Ona veslá moc najít nejde, aby to bylo důstojný do kaple a na příchod nevěsty, když na něco přijdeš, tak napiš.
@chris_n Mám taky nějaký seznam písniček, ale jsou to jen české a sovenské.. a jsou tam dvě, ze kterých ucvrkávám.. tak já ti pošlu seznam, jeslti chceš... třeba tě to osloví... :-)
Jinak dobré ráno při čtvrtku děvšátka :-)
Jinak ucvrkávm z téhle, poslechněte text, mám teda v mp3, ale posílám vám klip... napoprvé mě moc nezaujala, ale ted ji poslouchám pořád :-)) takové vyznání :-) tutoizařadím určitě:-)
http://www.youtube.com/watch?v=Jc9jgS...
@chris_n Pošlu po obědě až uložím ty draky, visí ted na mě ve snaze mi pomoct tukat na klavesnici :-D)))
Tyy jo, mají antibiotika už čtvrtý den a jeden do rána teploty, nechápu :-(((
@petulavoj jj líbí se mi a proto zařazuji :-) ale ještě teredy vubec nevím co kdy zařadím jak to bude probíhat.. ale zítra jedeme na Rosetu a jdem vše domluvit.. jsem zvědavá.....
@chris_n něco za něco, když se tobě bude líbit :-D))) ale mám tam i rockové např. Gunčíkovou, ta má taky dobru písen.. :-)
Já bych chtěla hlavně české a slovenské a svěží., moderní.. žádné starce :-D)))