Svatba 22. června 2013

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky :-) Plánujete některá svatbu 22.června 2013? Pokud ano, buud ráda, když se přidáte ;-)
Odpovědět
@petulavoj My jdem asi taky do pujčeneho pro ženicha.. příťa má skoro dva metry a pochybuji, že koupime hotový :-(( ale ted babo raď, kde pujčit...:-( to bude ještě oříšek...
Odpovědět
Profilova fotka
@silver2501 já bych zkusila Bandy Vamos, třeba budete mít štěstí.
Odpovědět
@silver2501 my půjčujeme i z finančních důvodů - svatební šaty prodám dál na bazaru, ale pánské obleky se už hůř dál prodávají a visel by nám doma... na jaře obejdeme pár salonů a snad tam budou mít něco slušného nevytahaného ... Dva metry ?? Nooo tak snad budou mít i takové velikosti - hlavně kalhoty :)
Odpovědět
@petulavoj Já jsem sice tvrdohlavá, ale uplně měkká :-(((( @chris_n Te djsem to aktorat zkoukla... šmírovala jsem ti v albíčkách.. tak už vím...:-) Holky, jsem zvědava zda představa pak bude odpovídat realitě.. těším se na všech svatební fotky... doufám, že se tedy podělíte :-D))
Odpovědět
Profilova fotka
@petulavoj Oblek máme...z Polska, úžasný, tmavě šedý :-) Vestičku chtěl světlou (tu od obleku nosí k riflím a vezme si jí příští rok na svatbu bráchy :-D :-D , tak jsme koupili náádhernou světlou,ale je právě zdobená, proto sháním tu nezdobenou "cosi " na krk :-D :-D A motýla také ne, to řekl drahý sám ;-) Popůlnoční šaty mám (asi šestý smysl, předloni, či co, když jsem si v HM koupila úžasné šatky..co kdyby někdy něco :-D) ale abych řekla, neplánuji je...chci řádit v šatech co nejdéle, proto jsem si je přeci koupila ne ;-) ;-) :-p
Odpovědět
@chris_n Bandy Vamos super, mají pobočku v Brně, díky :-*
Odpovědět
@sweetest Mám to stejně, budu v šatkách klidně celou noc :-D)) at si je užiju.. teda ještě žásdné nemám, ale to přijde :-D)) Pro drahého mám představu, tm. šedý oblek, stříbrná vesta a regata.. uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
@silver2501 My jsme ho koupili, bo drahý co má je snad ještě z tanečních ( ne, že by to bylo tak dávno, ale...) a i on sám řekl, že si chce oblek koupit...a čeká nás spousta svateb, tak ho užije ;-) ;-) A v Polsku komplet, krásný a kvalitní (byla s námi tchýně, je švadlena a říkala, že fakt bezva kvalita) a lítali tam ,aby zkompletovali kalhoty a sako, bo drahý má prdelku jak dva česnečky (parchant :-D ) a povedlo se ...cena 2 500,- Kč. Paráda!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest já si loni na svatbu svojí kamarádky koupila červené šaty nad kolena, takové hezké lněné nebo z čeho to je. Takže budu mít ty. http://www.modrykonik.sk/bazar/saty/0... takovéhle, ale jsou fakt červené a mají tlustší ramínka.
Odpovědět
@silver2501 měkká ??? neee nesmíme se dát :D A taky jsem zvědavá na realitu, když se dívám do různých alb tady co mají slečny jako představy jak by to mělo vypadat :) a abych řekla pravdu, asi to nebudu řešit jestli to bude podle představ (myslím výzdobu) .. hlavně že se povede obřad, vyměníme si prstýnky a pak už všechno hodím za hlavu :D
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Ty jsou pěknééé :-) Jen ta vel. 44...z toho by dcera vyběhla jak cikán z práce :-D :-D
Odpovědět
@sweetest jo tmavě šedý oblek bych si taky představovala.. ale opravdu musím jít do salonu já a ne někdo jiný, aby si nevybral něco děsivýho :D A ty budeš mít nějaké doplňky? jako třeba vějíř, paraplíčko nebo tak něco ? Jinak ve svatebních šatech taky budu co nejdýl, myslím že půlnoc je opravdu dlouho, obřad máme od 11, takže v šatech budu už od 10 od rána :D a bůh ví, jestli do půlnoci vydržím :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sweetest ja mam 40 :D
Odpovědět
Profilova fotka
@petulavoj Doplňky??...noo, snoubence a pak z něj manžela :-D :-D Nene, nebudu...jen něco na krk a uši....bude to přírodní akcička , hlavně pohoda, zábava a tanec :-D :-D Je mi jedno jak bude výzdoba kvalitní, úžasná apod, hlavně ať všichni vzpomínají a chválí ;-) ;-) :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Fáákt? Bych neřekla :-) Já jak co..34,36
Odpovědět
@sweetest Tak polský bych klidně dala, ale máme to hooodně daleko, děti nikdo nechce a vlačet je tam sebou ...:-(( Navíc příťa oblek neužije, nechodíme na plesy, není tanečník... ikdyž kdo ví.. třeba bych ho na ples konečně dostala, páč má vždy vymluvu, že nemá oblek :-D))))) @petulavoj ne, budu absolutně bez doplnků... ani řetízky, naušnice, nic.. uvažuji jen nad hřebenem do vlasů... budu mít (doufám tedy) výrazné šaty a líčení, to bude dostatečné :-D))
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest no jo, normálně nosím 42. Jsem vysoká, mám 178cm :-D a velkej zadek :-D
Odpovědět
nevím jestli sem můžu hodit odkaz, ale tyto červené šatky jsou pěkné :) http://moda.aukro.cz/skladany-mini-sa...
Odpovědět
@sweetest bože 34 36, nedělej mi komplexy tady :-D))) Ikdyž já nosila i 42 nedeávno... ted mám 38 a zkusím ještě do leta 5kg dolů dát.. snad :-) Teda ale neshodila jsem kvuli svatbě (to jsem něměla nai zdání ještě :-D)) ), to mě zamotivují až ted ty poslední 5 a pak už budu na své vaze před otěhu ;-)
Odpovědět
@silver2501 vůbec nic ? Já si koupila perličky a navlíknu si jednoduchý náramek a náhrdelník, nic přehnaného, jen jednoduchý jednořadý :) a do vlasů jsem si koupila světinky
Odpovědět
Profilova fotka
@silver2501 ja nosit 38 tak jsem kost a kůže.
Odpovědět
a už máte představy jaký chcete účes ???
Odpovědět
@petulavoj Fakt vubec nic :-D))) Kukni do alba, tam je zhruba učes a barva šatu.. a pod...:-)
Odpovědět
@chris_n Tak ty si vysoká, já jsem zaprděnec...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulavoj Nemám...jen takový nástřel :-( A z ozdob fakt jen krk, uši a do vlasů živou kytku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petulavoj Pěkné, pěkné, ale tak pro mě...ne pro mou skoro 16ti letou dceru :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petulavoj mám dva typy účesů, uvidíme, co se vybere.
Odpovědět
@silver2501 jůů máš krásné představy o účesu, mě by takový nevydržel :( mám šíleně jemné vlasy a nedrží mi na nich zádný účes, ani vyčesaný, ani tupírovaný, ale vlny :(
Odpovědět
Profilova fotka
@silver2501 Neboooj, já jsem také skřítek, cca 165 cm....."Co je malé, to je hezké a když je to hnusné, alespoň toho není moc" :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
@sweetest jeee já bych si je právě v 16 chtěla vzít :))) spíš s věkem se pak ty šaty dost prodlužují :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?