@chris_n Tak přesně o té antikoncepci z našich kluků mluví pár holek od tud taky:-D))) Tak trošku živější josu, ale jelikož byl o měsíc a půl dřív, tak jsou trošku hyperaktivní, ale zas zdraví, tak co :-)) Víš jak se u nich dobře chudne?? Heh, dala jsem od března s nima už 10 kilo dole jak jsou furt v pohybu :-D)))
@chris_n Kvuli těm čokoládkám, byl tam vodoznak - odkaz.. nevěděla jsem :-( a Našl ajsem pěkné levné botečky a chtěla jsem je vám ukázat na schválení :-(
@silver2501 já takové moc neužiju, ale jsou pěkné. A cena je luxusní. Kdybych si vybírala já, vezmu páskové bez podpadku :-) Ale já jsem vysoká a na druhou stranu preferuju uzavřenou botu.
@chris_n Taky jsem uvažovala o uzavřené, ale ty nevyužiju pak. Tyhle psákové na léto určitě a ty bílé na podpadku, když zustanou trčet, tak asi to nebude tak hrozné:-) Za ty peníze... ještě aby to byla kvalitka, co? mají je slevněné na jednom portálu, docela dobré ceny botků všech možných...
@silver2501 já mám obecně s botama dost problém. Naši mi vyrobili nějakej divnej tvar nohy :-D. Takže vše radši zkouším :-) a kromě sandálů nosím všechno v podstatě s uzavřenou špičkou.
@chris_n Jo to je nevýhoda nakupu přes net..:-( ještě jsem boty taky nikdy nekoupila přes net... ale vše se dá vratit do 14 dnů bez udanní duvodu, tak s tím počítám... a poštovné by timěli uhradit také.. se faaakt ted rozhoduju a nevím nevím.... Ty už máš boty?
@silver2501 Ahoooj ;-) Ne, nenervila....jeli jsme s drahým do pizzerie za kámošem na pokec...a hle, lahvinka vína ve mě :-D :-D Dopolko jsme uklízeli, pak jeli ke tchánovcům, na nákup, návrat domů a vaření....teď jsem odskočila od sporáku :-) A do Berouna jedeme zítra kolem poledne....prý výlet na week :-D :-D :-D Njn, co se dá dělat ;-) ;-) :-p
@chris_n Zítra už jedem...ve čt jdu na nehty, pá-so jsou volby a v ne mám řasy ;-) ;-) Jo a dcera by měla jít do školy :-D :-D :-D
...a drahý je stejně st-ne v práci :-)
@sweetest 38.. mluvím ale o těch svatebních, ty páskové sjou zatím....:-) napsala jsem jim mail, zda ještě nebudou...
@chris_n At víš, do čeho jdeš, jo?? :-D