@chris_n Různé..naše firma dělá programy pro personalistiku, účetní..klidně koukni na wewewe Flux.cz ;-) Já je testuji zda fungují dobře, píšu helpy, aby věděli jak s nimi pracovat a vyznali se v nich :-)
@sweetest tak tohle dělám taky. Teda testuju. Helpy nepíšu, píšu manuály :-). Jinak mě překvapuje, že u takovýho typu práce nemůžeš pracovat z domova. V naší branži (okolo AX co vím), tak je to většinou benefitem, práce z domova.
@chris_n Já píšu helpy na web a manuály také..ty jsou také na webu a můžou si je vytisknout do papírové podoby :-) Musím pracovat v kanclu,ale samo bych ráda kdyby to šlo jen z domova, ale bohužel :-(
@sweetest no jo, to je vždycky rozhodnutí firmy. My jsme malá firmička, ale všichni to oceňujeme. I náš šéf :-). A vím i o jiných firmách, kde to akceptují. Ne nějak hojně, ale třeba si myslím, že v případech nemoci, kdy nechceš být dlouhodobě na nemocenské a můžeš některé věci z domova dělat. Zase chápu, že to může být ochrana dat společnosti.
@chris_n My jsme také malá...15 zaměstnanců :-) :-) Nejde o nějakou ochranu, ale spíš o množství dat ke kterým bych musela mít přístup na dálku...proto jednodušší sedět v kanclu a hlavně, když potřebuji pomoc, tak se zeptám kolegy sedícího za mnou či písnu na icq šéfovi a ten naklusne pomoct :-D :-D :-D :-D
@sweetest jo, tak to máš zase pravdu. Já se z domova můžu přes VPN připojit do kanceláře a mám přístup ke všemu, co mame uložený na serveru. Co je jen tištěný, tak je smolík. A kolegy mam skoro vždy online někoho. Nás je jen 6 :-D
@chris_n To já bych také mohla, ale kvůli té pomoci je to takhle docela dobré. Ale po svatbě budu dávat výpověd a hledat práci u drahého (stěhuji se za ním) tak jsem zvědavá :-| co najdu.
Holky já pořád vyrábím ty vázičky..jsou mooc pěkný..musím se pochválit..Nedostanu se na to sice každý den, myslím, že to mám tak ještě na týden..pak to nafotím ;-)
@mambinka87 My máme: datum :-D , místo obřadu + oslavu + spaní na jednom místě, svatební šaty + boty, prstýnky, oblek drahému, dorty vybrané (výroba na jaře), svatební kytku, auta na odvoz, svatební noviny ve výrobě (drahý ;-) ) a oznámka právě vyrábím :-) :-) :-) Takže zbývají vývazky (ty bude dělat budoucí tchyně, těší se ;-) ) a pak možná nějaké drobnosti :-D :-D :-D Ale jelikož nejsem příznivcem honosných svateb, tak žádné balonky, strom a spousty pro mě nesmyslů neplánuji. Jde nám o super zábavu pro všechny a aby si pamatovali atmosféru a ne jaká byla výzdoba a blbůstky. Zábava a radost především :-) :-) ;-) ;-) ;-)
Ahojte,metr je dobrej napad....podle toho co tu ctu,tak mam co dohanet....my mame jen misto na obrad,hostinu a mozna ubytovani...jinak vse jeste prijde... :-)
jo, tak já ty balónky mám, protože tam budeme mít spooousta dětí :-))) takže balónky spíš pro ně.. jiank místo obřadu a rautu máme na jednom místě - už teda taky vybraný :-)