@ivitko_22062013 Hele...vůbec nwm. Rozhoduje se na střední a zatím neví :-( U nás jasně bude mít zázemí a své místo, to je jasné, ale do ničeho ji nutit nemůžu. Možná zůstane u tatínka v Praze.Fakt nevím.
@sweetest ..hmm..tak to je oříšek tohle...Přeju Ti abyste to vyřešili nějak v pohodě.
Holky musím padat, letím domu, musím balit, zítra jedem k Richardový mamince na víkend.A ještě se musím večer znova točit do města...Manžel čekatel má dneska pijatiku s kanclem.Tak ho musím vyzvednout a dopravit domu a do pelechu :-D :-D :-D No mám toho dnes ještě dost.
Zítra napíšu jak to půjde ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Mějte se a užijte si zbytek dne.Pa
@ivitko_22062013 Ale já asi až později odpolko...jedu za drahým a cestou musím k jeho rodičům, taťka je po trasplantaci ledviny, tak na návštěvu ;-) Ale zkusím mrknout, třeba tě tu chytím ;-)
@ivitko_22062013 Ahooooj, omlouvám se, že jsem se neozvala dřív, ale měla jsem moc práce. Tak jsme pořídili drahému oblek, teď ještě košili a kravatu. Do vývazků se pustí budoucí tchyně (už se těší) :-D :-D :-D Ještě by mě někdo mohl zbavit těch oznámek ;-) ...dobrá, tak ne, pokusím se sama (tedy až příjedu domů, nějak jsme se zasekla u drahého :-D ) A jak bylo o weeku??
@sweetest Ale jo..o víkendu to šlo, dost jsme pracovali..sehnala jsem botičky..měly by přijít tento týden.Jsem natěšená.
Jen se do toho pust..budeš to mít dřív z krku... :-D :-D :-D
@ivitko_22062013 tak to jo :-) Ale já koukám, že se obecně zasekly diskuse se společnými termíny. Já původně byla tu na 22.6., ale posunovali jsme termín o týden na 29. a v té diskusi je taky mrtvo :-D :-D :-D
@ivitko_22062013 to si psala asi mě viď? Zatím jsem nevybrala žádné. Respektive, vybrala bych si, kdyby byly za jinou cenu :-). Dneska jdu do dalšího salonu, tak snad budu úspěšnější. Jinak z těch fotek, co tam mám, tak jsou favority ty, co mají kytičkovou aplikaci na boku a je k nim tylový přehoz přes ramena :-)
@ivitko_22062013 hele, mě se tam moc líbil. A zrovna do kaple bych si ho klidně dala a pak už sundala :-). Jen půjčovné bylo myslím okolo patnácti tisíc no :-(
Jinak děkuji za kompliment :-)
Budete mít církevní obřad ju?..Tak to jo..do kaple by se to hodilo..ale cena půjčovného by mě odradila.Tolik bych nebyla ochotná dát.Já si původně myslela, že se do 5.000,- za půjčovný musím vejít...Nakonec jen moje šaty mají půjčovné 6.500,- + doplňky, družička..atd...budu se pohybovat kolem osmičky.
@ivitko_22062013 ne ne, máme civilní obřad v zámecké kapličce :-) běžně se tam dělají. No, já původně chtěla taky do pěti tisíc, pak jsem to zvedla na 7,5. No, ale uvidím no.... Přes 10 jít nechci :-/ Svědkyně si šaty nechá šít od kamarádky a tak, aby je mohla dál používat a drůžičku budu mít malou, tak jí mamka její prostě pořídí nějaký šatky... to nehrotím :-)
@chris_n Já mám družičku taky malou..nechtěla jsem dospělou..ale segře je 12, ale vypadá na 15?... :-) A o družičkovský šatičky jsem jí nemohla ochudit.Celou tu svatbu se mnou hrozně prožívá :-D :-D :-D
Musíš sem pak zas hodit fotky, abysme se taky mrkly ;-) ;-) ;-) ;-)
@ivitko_22062013 Ahojky. Tak to je super, že jsi botičky sehnala ;-) To já je měla ještě dřív než šaty :-D Teď tu košily a kravatu nebo regatu pro drahého. Snad seženu v pohodě.Jinak stále marodím ]-(