@naramky_noemi tam je to super, hodně jsem o tom uvažoval až, ale máme přes 70 lidí a většina že Slovenska, takže jsem vybrala něco jiného bez přejíždění a blíž hranicím nakonec.
@naramky_noemi my je potřebovali ještě všechny ubytovat, navíc většina hospod má limit tak těch 50-60 lidí a už i to je těsné. Máme rezervovaný prostor pro sto, protože bude hodně kočárů, a to zabere strašně místa.
Ten Špilas vám fakt přeju, tam je to nádhera. Doufám, že pak budou nějaké fotky 🙂
@naramky_noemi Na Špilberku pod hradbami to bude nádhera 🙂 Krásný místo a krásnej výhled 🙂 Chtěli jste tam mít druhý den svatební oslavu s kamarády, ale nakonec jsme zvolili prostor co nás moc zaujal na Výstavišti, že je to taky takový neobvyklý prostor a hlavně tam můžeme být bez problémů až do rána 🙂 A obřad bude na zámku ve Slavkově v Kapli sv. Kříže, tam už máme podepsanou smlouvu taky 🙂
Ahoj holky, pro všechny, kdo ještě nemají šaty - prodávám mnou nenošené, koupené po jedné nevěstě https://www.beremese.cz/market/svateb...
Jsou krásné (ta fotka na mě je na houby - jsou bez drobných úprav, které by potřebovaly), ale nakonec jsem se rozhodla pro jiný styl. Možnost vyzkoušet v Praze, případně okolí Plzně a jsem ochotná se domluvit na ceně.
@miska812 ty jsou super, a přesně poznávám ten salon na Masaryčce, byla jsem tam s kamarádkou jako doprovod a sama se tam taky chystám, jen co dosáhnu cílovou váhu. Paní je tam příjemná a šaty mají pěkné.
Ahoj holky nevěsty, přidávám se k vám s termínem svatby 9.10. Původně jsem chtěla letní svatbu, ale místo jsme začali řešit před třemi týdny a už bylo plně vybookováno na duben-září 2021🙂 Zatím máme zaplacené zálohy jen u místa a cateringu, teď se snažím najít někoho na foto a video, dort a sladké a pak si dám pokoj. Prstýnky budeme řešit nejdřív na jaře a šaty budu řešit na poslední chvíli asi, protože mám v plánu zhubnout 😎 Bydlím u Olomouce, svatbu mám za Prostějovem(u Konice), tak uvítám i případné tipy na dodavatele🙂
ahojky holky, take se pridavam.. datum, misto - catering mame 🙂 ted shanim fotografa, dj, pristi tyden jdu na saty.. my jsme z Brna 🙂 pridavam nasi fotku zasnoubeni, ktere bylo naprosto spontalni, sklidilo potlesk a jeste nejake dobre duse udelaly tuto uzasnou fotku 🙂)