Tak se taky hlásím k nevěstám 2021. Vymysleli jsme super místo i dubnové datum, už jsem psala na matriku. Jenže matrikářka mi řekla, že si to datum můžu zamluvit až po novém roce (dle jejích slov že stačí únor až březen 😖😂), že od ledna tam bude nová matrikářka a tahle stará ji do toho nebude hrabat. 😑 Fakt mě to potěšilo, když se všechno přesouvá.
Jako já jsem fakt ráda, že nám termín zamluvili na matrice hned. Představa, že mám vše vymyšlené a připravené a na matrice nemaj termín 😄 bych si tam šla asi v 5 ráno stoupnout do fronty na termín 😄 Já tam volala 18.6 a na 3.7.21 měli už jen dva časy 😄
Taky se hlásím k nevěstám v roce 2021😊zatím máme zamluvené místo na obřad, místo na večerní zábavu, kapelu a pomalu koukám na dekorace atd. Zrovna včera jsem začala trochu něco vyrábět, abych měla představu a hlavně jestli to půjde. 😄 Jinak zábava bude na hájence,takže přírodní svatba🙂 barvy královská modrá a starorůžová(ale jen decentně).
Holky, kdy začnete řešit šaty? Říkám si, že stačí někdy od ledna, ale já ani nevím pořádně jaké chci. Představa sice je, ale otázka, jak v tom budu vypadat. 🙂
Tak my do toho prastime 23.1. na Nove Polane v Beskydech a velmi se bavime tim, jak postupne cela rodina nevericne zira, proc ze to vlastne chceme mit svatbu v zime🙂
@zasnoubenazrzka A kde planujete obrad a hostinu? Minuly tyden jsme byli na svatbe v Babim lomu a bylo to tam krasny 🙂 ale maji pry plno 1,5 roku dopredu, proto byla svatba netradicne ve stredu 😄
@ter321 ja jsem se na saty strasne tesila, takze jsem hned v cervnu, jak byly otevreny salony 3 prosla a saty mi uz visi ve skrini 🙈😄 vedela jsem presne styl, po kterym jdu a nasla ty svoje vysneny 😊 navic za uzasnou cenu 💁🏼♀️
@si_sk tak to je super 🙂 já se teda taky hrozně těším na šaty, ale snažím se ještě hubnou, abych vypadala dobře 😄
a zase si říkám, abych nezačala moc brzy.
@ter321 Já byla taky šaty zkoušet už někdy v květnu, nevybrala jsem si tedy úplně, ale alespoň zjistila, jaké střihy mi sedí. 🙂 Koncem srpna jdu díky tomu už na jistotu vyzkoušet model objednaný na míru pro mě. 😊
@zihuatanejo No u nas to asi bude jen panacek medoviny, protoze se trochu bojim, aby se mi tam vsichni nezpumprlikovali jeste pred obedem 😄 Tak snad nam i vyjde pocasi! Hlavne at neprsi a neni blato, jinak je mi vsechno jedno😄
@si_sk no naše svatba vůbec nebude originální, respektive je trochu originální asi tím, že je to v první řadě rodinný sraz pro celou obrovskou rodinu ženicha ze Slovenska, která se právě vídá celá jen na těhle příležitostech, a v podstatě až v druhé řadě jde o nás. Což mi nevadí samo o sobě vůbec, ale mrzí mě, že jsem kvůli jejich zvykům musela upravit termín z vysněného zimního na jarní.
Na druhou stranu já vím jak je to pro ně důležité, navíc jeho rodiče už na tu svatbu dlouho šetří, máme je rádi,je to jediný syn tak chceme aby i oni byli s tím spokojení. Fakt to není prostě jen "naše" svatba.
Tomu pádem ale všechno, co jsem kdy na svatbu plánovala, je pasé. Co jediné si z původního plánu ponechám je, že budou všude světýlka, protože na těch ujíždím 🙂 Dekorace asi budou minimální, nechci ani jutu, ani organzu, jen pár kytek, světýlka, bílý ubrus s pruhem bílé krajky uprostřed a to je vše. Ony ty prostory jsou výrazné samy o sobě jak je to vinný sklep, moc výzdoby by se tam ani nehodilo.
Zarezervovali jsme vinné sklepy Skalák, kde mají dost ubytování pro všechny hosty, líbily se nám moc prostory a mají tam dobrou koordinátorku která za mě většiny věcí zařídí (já pro změnu nemám rodinu vůbec, takže budu ráda že nemusím tak velkou svatbu organizovat sama, radši si zaplatím). Jinak máme zarezervovaného fotografa a DJ.
Program bude jen obřad, oběd, dort, focení, vinná degustace, tanec a raut. Nějaké dobrovolné činnosti jako psaní vzkazů, fotokoutek. Chceme, aby si mohli pořádně pokecat a najíst se a aby měli pohodlí, nechceme je honit do her a tombol atd. Bude hodně mimin a batolat, takže nějaké zázemí pro ně plánujeme. Je to fakt hodně o těch ostatních než o nás, no.
Na druhou stranu jsem si řekla že si dopřeju nějaké luxusní šaty 😉 Už jsem zhubla sedm kilo a dalších šest mě čeká, pak - třeste se, salony 😉 🙂
@ter321 no me spis desi to, ze saty uz mam doma a hrozne me ted posledni mesice chytl 2x tydne fitbox, tak abych ze satu nevypadla 🙈😄 ale zase miluju jidlo, takze predpokladam, ze v kvetnu budu mit porad stejnou postavu, protoze na pravidelny cviceni jsem zvykla 😄
@zasnoubenazrzka obe mista jsou moc krasny 🥰 my chceme na oslave vlastni catering, takze hledani mista mame trosku slozitejsi 😕 chteli jsme v Brne nejaky misto se zazemim, terasou, moznosti vlastniho DJ a cateringu, ale jelikoz to vychazi cenove stejne jako vikendovy pronajem chat a vil, asi pujdeme tou druhou cestou 💁🏼♀️
@zihuatanejo v te dekoraci se mi libi uplne stejny styl 😊 vsichni se ptaji, co budeme mit za barvy a tak a ja to timhle smerem vubec nechci... svetylka, ty jsou 🔝 a pak jednoducha cista nepreplacana dekorace 😊 misto mate krasny vybrany a program vymysleny taky super 😊 urcize se to vsem bude moc libit a budou spokojeni 😊 a podle svych predstav si pak muzete udelat treba vyroci svatby, to uz bude jen vase a o vas dvou 💁🏼♀️ U satu jsem si taky rikala, ze chci ty, ktery se mi budou fakt libit a nechci se jen ,,spokojit”, ze mi zrovna sedi a jsou za dobrou cenu 🤷🏼♀️ Hlavne ten den budeme princezny, je to jednou za zivot a ty fotky si budeme prohlizet uz porad 👰🏼
@si_sk Vas dvoudenni plan zni dobre! My mame to same - ale o tyden drive je radnice a podpis papiru s rodicema a par sourozenci, tyden potom ten ofiko obrad 🙂 Se vsim vsudy!
Ahoj 🤗 též se přidávám. Termín máme 21.8.2021. mám doma malá dvojčátka, které mi dávají pěkně zabrat, takže na nějaké plánování moc nezbývá čas ani nálada 🤦🏼♀️ nejradši bych přišla k hotovému 😁
Ahojky holky ,my máme svatbu v příštím roce 5.6.2021 v prosinci se stanu dvojnasobnou mámou. Tak jsem na to zvědava 🙂 Svatbu máme přesunutou z tohoto roku kvuli coronaviru.Tak snad příští rok už to vyjde 🙂 Máme téměř vše zařízené jen teda šaty .Ty budu řešit až porodím.