Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte stejné datum svatby. A hlavně mě zajímá co už máte koupené, nachystané, připravené......Je to po velikonocích, chtěli jsme spíše 11.4.09 ale to jsou velikonoce :-S , tak jsme to museli změnit. Bude to přesně 10 let a 8 dní po tom co jsme se poznali a jsme spolu......., bude mi čerstvě 26 let :-D .
peknučké ;-) len my sme skôr za jednoduchšie, tak sme si vybrali http://www.psgrafika.sk/svadobne-ozna... a ich kod je SV37
dufam ze tento tyzden prídu, nech ich mozem stale okukovat... 8-)
jééj, zlaté sú :) my keď sme zbadali tie naše, hneď sme vedeli, že ich chceme ;-) tá sedmokráska s rozvíjajúcou sa papraďkou sú krásny symbol jari, ktorú muilujem a preto sa aj bereme v tomto ročnom období x-) a dúfam, že plodnosť jari sa aj na mojm brušku odzrkadlí ... chcichi :-D
Ajojte!My uz mame oznamenia doma.Akurat nam dosli.zachvilu ich dam do albumu.ale mam taky problem so satami.Kolegyna a kamaratka co sa vydava mesiac predomnou si zajednala tie iste co mam ja a pri tom som jej ich ukazovala,tak to vypada ze mozem hladat odznova
ved skus na tej stranke bestbridalprices.com pozriet aspon ako sa volaju a skor najdes salon, ktory tieto modely ponuka... a tym padom by ti ich vedel zozhnat..
aj ked vsetky saty vyzeraju na obrazku inak ako v skutocnosti.. neboj, nájdes krajsie a este ti bude aj zavídiet ;-)
no ja som uz tiez pozerala ked tak nad tymi druhymi.Ostatne sa mi nepacia.Skusim sa ist opytat do mojho salonu kedy dostanu nove a ci by nevedeli najst tie saty od toho alfreda alebo take podobne
ja som tie co si my posielala tak tiez som na ne na dvojo na zaciatku pozerala,ale nakoniec som nasla tie svoje a teraz take nieco chcem.Mozno keby som nevidela tie svoje tak chcem ine.Ale nasla som par peknych v salone Nicol v Nitre
Uz som nad nimi rozmyslala tiez ked som vcera pozerala vsetky co som tam skusala.Zajednane som mala 69fotka.take nieco by som chcela.obidvojo su pekne len co som mala zajednane tie boli take bohatcie